horoscoop

Horoscoop 6  t/m 12 januari 2021

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: In de liefde wordt u op de proef gesteld. U doorstaat de test dankzij uw welbespraaktheid en uw inspanning om de barrière te slechten. Geld: Bedenk wat u nodig hebt in plaats van wat u wenst. Niet boos worden als het succes uitblijft. Al het goede komt naar u toe als u bereid bent daarop te wachten. Gezondheid: De realiteit kan enigszins rauw zijn, vooral als u zich de laatste tijd nogal druk hebt gemaakt. Doe het wat kalmer aan en neem het leven serieus.

KREEFT
Liefde: Uw omgeving kan denken dat u dwarsligt, terwijl u alleen maar zeker wilt zijn van hun trouw. U moet een hindernis nemen voordat u uw onzekerheid overwint maar dat lukt. Geld: Het kan moeite kosten iemand te overtuigen van uw standpunt als u samenwerkt. Met plooibaarheid opent u de poort naar meer welvaart voor alle betrokkenen. Gezondheid: Denk na over de relatie met uw lijf. Wat kunt u verbeteren om die relatie gezond te houden? Begin er vandaag nog mee.

LEEUW
Liefde: Emotionele pijn is onzichtbaar als u van uw hart een moordkuil maakt. U schiet er weinig mee op als u uw gevoelens verbergt. U terugtrekken omdat iets niet gaat zoals u het wilt, is geen goede reden. Geld: Denk na over de lessen die u hebt geleerd over wat u kunt veranderen om uw doel te bereiken. Gun uzelf de tijd om de passie te laten terugkeren voordat u een volgende stap zet. Gezondheid: Een slechte gewoonte niet opschorten, maar er definitief mee afrekenen. Doen!

MAAGD
Liefde: Als een spannende romance is afgekoeld tot een praktische relatie, dan is daar niets mis mee. De hartstocht staat even op de waakvlam en is veranderd in een duurzamere band. Geld: U bent nu al op de goede weg om van dit jaar een succes te maken. Als u zo doorgaat en niet verslapt ziet het er florissant uit. Gezondheid: Sommige psychische kwalen vinden hun oorsprong in een te hoge dosis zelfgerichtheid. Haal daarom veel vaker diep adem en geef anderen ook hun zin

WEEGSCHAAL
Liefde: Uw opvatting van de liefde past soms niet in de werkelijkheid. U wordt aangetrokken tot snelle pleziertjes. Langzaam genieten bevalt beter dan de kick die snel voorbij is. Geld: Maak een plan – bedenk hoe u concreet kunt uitvoeren wat uw hart begeert en zet kleine stappen in die richting. De weg blijkt dan korter dan u zou vermoeden. Gezondheid: Een gezondheidsprobleem kan zijn veroorzaakt door een liefdesprobleem. Mocht dat zo zijn, herstel dan de harmonie.

SCHORPIOEN
Liefde: Neem niet te veel emotionele verantwoordelijkheid op uw schouders. Dat vermoeit alleen maar. U bent het beu dat in de liefde van alles van u wordt verwacht. Geld: Met het vermeerderen van uw kennis investeert u in het volume van uw portemonnee. Kennis is macht en goed voor uw carrière. Gezondheid: Koester uw beperkingen in plaats van uzelf uit te putten. Bekijk wat u zelf nodig hebt, anders houd u niets over om te geven. U bent toe aan een massage.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Een amoureus uitstapje brengt spanning en opwinding. Dat is goed voor uw zelfbeeld; niet voor uw zelfbeheersing. Pas dus op! Geld: In een lastige situatie bent u meestal optimistisch, maar nu irriteert het u dat u tegen muren van onwil aanloopt. Accepteer de complicatie voor wat het waard is. Gezondheid: Probeer het allemaal niet naar uw hand te zetten. Dan komt u er vanzelf achter wat nodig is om dingen te veranderen en keert uw geluksgevoel terug.

STEENBOK
Liefde:
Uw verlangens in de liefde aan­passen betekent dat u een probleem op termijn beter kunt beheersen. Zet uw persoonlijke eisen­pakket even opzij en u krijgt wat u wilt voordat u er erg in hebt. Geld: U laat zich niet verrassen door een tegenslag. Gelukkig bent u standvastig. Waar anderen in paniek raken door een kleine crisis houdt u het hoofd koel. Met beleid komt u waar u wilt zijn. Gezondheid: De Steenbok is soms zwaar op de hand. Dat heeft effect op uw gestel, met name uw hart. Luchtig leven is de beste remedie. Kwestie van kiezen voor optimisme.

WATERMAN
Liefde: De liefde blijft bloeien en groeien dankzij de wederkerigheid. U zit op dezelfde lijn, dus hou dat lekker vast. Geld: Er wordt een beroep gedaan op uw verantwoordelijkheid terwijl u liever gaat feestvieren. Gaat u er niet op in, dan zullen de consequenties u er wel aan herinneren. Gezondheid: Onderdrukte verlangens zijn een aanslag op uw psyche. Laat u er niet door van de wijs brengen. Doe wat u moet doen om het plezier te ervaren waar u nu behoefte aan hebt.

VISSEN
Liefde: Doe geen moeite om aan verwachtingen te voldoen. Dat kost te veel energie. Volg uw hart. Uiteindelijk zal men het waarderen dat u geen masker opzet of spelletjes speelt. Geld: Er zijn mensen in uw omgeving die u graag willen helpen. Maak daar flink gebruik van om uw positie te verbeteren. Uw elegante verschijning is daarbij een pluspunt. Gezondheid: U bent in een energieke bui, maar dat kan vervelend uitpakken als u daardoor roekeloos wordt. Goed uitkijken dus.

RAM
Liefde: Uw ongeduld kan uw geliefde irriteren. U bent snel met uw oordeel, maar eerst luisteren en dan pas reageren garandeert een aangename dialoog. Steek de kaarsen erbij aan. Geld: In de race van de schildpad en de haas bent u de haas die vooruit sprint om snel voordeel te halen. Toch kunt beter het vaste tempo van de schildpad aannemen. Gezondheid: Als u zelf niet wat gas terugneemt zullen de omstandigheden dat wel voor u doen. Neem de tijd en uw lichaam is u dankbaar.

STIER
Liefde: U bespeurt gereserveerdheid, waardoor het moeilijk is om de liefde te voelen die onder de oppervlakte schuilgaat. Als u aandringt kunt u een averechts effect forceren. Geld: Als u wordt afge­wezen voor een baan, laat het dan rusten. U wilt graag aardig worden gevonden, en zolang u daar niet dwingend in bent, zullen ze u accepteren om wie u bent. Gezondheid: Uw levenslustige hou­ding stelt u in staat een situatie die u dwarszit te ver­anderen. Dat schept de voorwaarde voor uw geluk.