Horoscoop 5 t/m 11 februari 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde: Verdiep u deze week in iemand die u na aan het hart ligt. U bent geneigd om aan de moeilijkheden van een ander voorbij te stuiven, want u denkt dat u daar geen belang bij hebt. Dat is een misvatting, uw compassie wordt op prijs gesteld.

Geld: Doe niet iets voor een ander om er meteen iets voor terug te krijgen, dat werkt averechts. Deel ruimhartig steun uit en u ziet vanzelf hoe dat als een positieve boemerang weer bij u terugkomt.

Gezondheid: U blaakt van energie, maar het is riskant te denken dat u de hele wereld aankunt. Houd uw fysieke beperkingen scherp in het oog om ongelukken te voorkomen.

 

Liefde: Uw hartstochtelijke gevoelens moeten een uitweg vinden. Is het niet bij die ene, dan maar bij een ander. In een hoekje zitten simmen is geen goed idee. Neem zelf het initiatief.

Geld: Uw communicatieve vaardigheden komen deze week van pas. Pak de telefoon of stuur die uitnodiging. U zult merken hoezeer dat op prijs wordt gesteld en u hebt voldoende kwaliteiten om dat zelf te regelen.

Gezondheid: Verdrijf de donkere wolk in uw hoofd door frisse lucht op te snuiven en de omgeving in u op te nemen. Dan leeft u in het nu en bent u zich bewust van al uw spieren.

 

Liefde: Bedenk iets leuks en begin daar meteen aan. Schrijf op wat u wenst en onderneem de actie die nodig is om dat te bereiken. Maak u los van een gevoel van hopeloosheid en leg een accent op plezier en romantiek.

Geld: U krijgt wat u verlangt als u zich daar nadrukkelijk op concentreert. Visualiseer uw wensen dagelijks, laat het beoogde resultaat aan uw geestesoog voorbij gaan.

Gezondheid: Last van stress? Las een kort en aangenaam intermezzo in om even op adem te komen. Flink bewegen verdrijft de muizenissen in uw hoofd en maakt ruimte voor creativiteit. 

 

Liefde: U wordt in de liefde op de proef gesteld en dat kan u irriteren, maar dat lost niets op. Ga eens na wat er goed en minder goed aan de relatie is om daar vervolgens aan te werken.

Geld: Tijd om orde op zaken te stellen. Als u problemen hebt met huis of hypotheek is het niet verstandig om in een hoekje af te wachten wat er gaat gebeuren. Pak de zaken aan en ga recht op uw doel af.

Gezondheid: De winterdip kan er flink inhakken en dan is het goed om in actie te komen. Vecht tegen die lusteloosheid en ervaar hoe lekker u zich voelt na sporten of stevig bewegen.

 

Liefde: Vertrouw de komende week volkomen op uw charme. Uw talent om bekoorlijk voor de dag te komen, kunt u aanwenden om een ander om uw vinger te winden.

Geld: U kunt overtuigend en doortastend zijn, waardoor u een ingewikkeld probleem bij de kop pakt, ontleedt en oplost. Dat begint met alles te doen wat u hebt uitgesteld. Opruimen en regelen en u ligt weer helemaal op schema.

Gezondheid: U hebt de neiging onnodige risico’s te nemen en daar kunt u uzelf en anderen mee schaden. Te druk bezig zijn met genot najagen, kan ook onder dat risicogedrag vallen.

 

Liefde: Geen vuiltje aan de lucht, dus wees blij met die harmonie en denk niet dat het saai of monotoon is. Voor extra opwinding kunt u even buiten de deur gluren, maar niet te lang.

Geld: Mercurius lacht u toe en dat betekent dat er financiële kansen liggen. Als u een monetair dipje achter de rug hebt, gloort er nu licht aan de horizon. Eens informeren naar een beter salaris is op zijn plaats.

Gezondheid: Kanaliseer uw emoties om een goede balans te vinden. Uw gevoelsleven kan uw gezondheid beïnvloeden, dus kies voor positieve gedachten. De fles is halfvol.

 

Liefde: Soms is het nuttig het roer eens om te gooien en voor uw leven een nieuwe koers te bepalen. Slenteren langs ingesleten paden is ontmoedigend, dus kies een andere richting. Zoek een prooi en ga er in gestrekte draf op af!

Geld: Regel uw bankzaken, zoek uit waar u winst kunt behalen en maak de administratie op orde. Bepaal nu al wat u aan het eind van het jaar wilt overhouden, dat gaat lukken!

Gezondheid: Begin deze week met een reeks nieuwe oefeningen. Het kan zijn dat daar enige moed voor nodig is, maar dat kan een Leeuw gelukkig niet worden ontzegd. 

 

Liefde: Het heeft u niet meegezeten en u vraagt u af waar u dat aan hebt verdiend. Dat antwoord dient zich niet een-twee-drie aan. Er zijn onderhuidse verlangens die aan de oppervlakte moeten komen om ze vervolgens te bevredigen.

Geld: Deze week kunt u gaan snoeien in alles wat u overbodig vindt of niet meer gebruikt. Zet het op Marktplaats en koop er iets voor wat u wel nodig hebt.

Gezondheid: Misschien moet u wat emotionele rommel opruimen of schoon schip maken met iets uit uw verleden. Denk na en pomp uzelf vervolgens vol met nieuwe energie. Neem er de tijd voor.

 

Liefde: Liefde en schoonheid zijn voor u onontbeerlijke elementen, dus verwaarloos ze niet. Koester belangrijke vrienden en vraag ze om hulp als u die nodig hebt. Ze staan u graag terzijde.

Geld: Uw gevoel voor eigenwaarde kan een deukje hebben opgelopen, maar dat is gemakkelijk te herstellen. Elimineer uw tegenstrevers uit uw sociale netwerk. Knoop nieuwe contacten aan die u vooruit kunnen helpen.

Gezondheid: Een weekend weg zal u goed doen. Bereid het wel zorgvuldig voor om onnodige stress of problemen te voorkomen. Daar is zo’n uitje niet voor bedoeld.

 

Liefde: Er is iets blijven liggen wat uw aandacht verdient. Als u dat niet oppakt, mist u een kans waar u later spijt van kunt krijgen. Wat kan dat zijn? Even graven in uw recente verleden en u weet het.

Geld: U hebt deze week bijvoorbeeld een carrièrekans die aan uw neus voorbijgaat als u niet onmiddellijk toehapt. Let dus goed op en sla uw slag door erop af te gaan, overwin uw schroom.

Gezondheid: Er is niets mis met luiheid op zijn tijd, zolang die periode maar wordt opgevolgd door energieke activiteiten waar u op termijn de vruchten van kunt plukken. 

 

Liefde: Die vrijheidsdrang kan u parten spelen, want u botst voortdurend tegen grenzen. Dat irriteert u, maar grenzen verlegt u niet zo gemakkelijk. Toch kunt u deze week iets doen wat u nog nooit deed of durfde.

Geld: Trek die stoute schoenen aan en ga een avontuur tegemoet! Als u daarvoor moet reizen, is dit het moment plannen te maken en vast te leggen. Hebt u iets om naar uit te zien!

Gezondheid: Let op uw houding, want als u niet oplet, wordt u zo stijf als een plank. Rek- en strekoefeningen hoeven niet veel tijd te kosten, als u ze maar regelmatig doet.

 

Liefde: Loslaten is niet uw sterkste eigenschap, want u hangt nogal aan het oude en vertrouwde. Toch doen als iets u dwarszit waar u moeilijk afscheid van kunt nemen. Het verleden is geweest.

Geld: U hebt in geldzaken uw les geleerd en dat neemt u mee naar iets nieuws en prikkelends. Angst voor onbetreden paden moet u dan maar overwinnen, want stilstand is achtergang.

Gezondheid: Uw gezondheid is in principe in orde, maar dat is geen reden om achterover te leunen en het erop aan te laten komen. Uw benen willen wel, maar uw hoofd moet het ermee eens zijn.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen