horoscoop

Horoscoop 5 t/m 11 februari 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Volop kansen voor de single wanneer de familie een handje helpt met koppelen. Toch is het beter om niet halsoverkop in een affaire te duiken. Geld: Er wordt naar u geluisterd en uw aanzien stijgt. U bent communicatief. Vermijd machtsspelletjes en wees recht door zee. Gezondheid: Tijd om af te slanken. Geen rigoureuze maatregelen, maar aanpassingen naar minder. Combineer dat met meer sportieve hobby’s en u komt in topvorm.

KREEFT
Liefde:
De liefde is een kabbelend beekje. Er liggen geen avonturen in het verschiet. Prettig als er geen gedoe is en u zich kunt ontspannen. Geld: Maak tijd voor een grote schoonmaak in geldzaken. Doe weg wat u niet nodig hebt en bezuinig waar dat kan. Gezondheid: Vage klachten kunnen diepere lagen hebben. Het is de kunst er achter te komen wat de oorzaak is. Een gesprek met een deskundige lost meestal veel op.

LEEUW
Liefde:
Als de passie inzakt en het liefdesvuur een waakvlammetje is, dan is dat geen reden voor bezorgdheid. Na verloop van tijd hervindt u de hartstocht. Geld: Veranderingen zijn nodig om een blokkade in de geldstroom te voor komen. Lukt dat, dan schijnt de zon op uw saldo en wordt dat plan haalbaar. Gezondheid: Ga terug naar het moment waarop u meende dat u fysiek in een prima vorm verkeerde. U kunt de klok terugdraaien door dat beeld vast te houden.

MAAGD
Liefde:
U ontmoet spirituele en kunstzinnige mensen die uw hart sneller doen kloppen. Het kan uw liefdesleven overhoop gooien, maar de stabiliteit komt terug. Geld: Door uw sprankelende sociale leven hebt u weinig interesse in werk en geld. Juist door daar afstand van te nemen gaat u er op dat gebied op vooruit. Gezondheid: U kunt uw gezondheid beïnvloeden door u af te keren van zorgen en problemen en humor en gezelligheid op te zoeken. 

WEEGSCHAAL
Liefde:
Wie liefde wil vinden kan beter niet op zoek gaan maar zich laten vinden. Ook in een relatie is afleiding bevorderlijk voor romantiek. Geld: Uw creatieve ader staat wijd open. Wat daar stroomt maakt u enthousiast. Een onverwachte meevaller maakt u blij en u gaat op volle kracht verder. Gezondheid: Uw gevoelsleven is zo sterk dat zwaarmoedigheid kan toeslaan. Laat die niet voortwoekeren. Zoek snel de zonzijde op en omarm het positieve.

SCHORPIOEN
Liefde:
Onderschat de kracht van uw woorden niet. Slik ze in voordat ze als een explosie uw mond verlaten. Week ze in zoete wijn en merk hoe dat uw geliefde bedwelmt. Geld: U hoeft geen snel succes te verwachten, maar bent gestadig bezig aan het bouwwerk. Het fundament moet sterk zijn voordat u verder gaat. Gezondheid: U bent toe aan een onderbreking van de beslommeringen. Als een vriendin u uitnodigt voor een uitje, ga er dan op in. Daar knapt u van op.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Uw drang naar onafhankelijkheid is niet gunstig voor de balans in uw liefdesleven, maar u hoeft ook niet in alles toe te geven. Uw eigen geluk komt eerst, de rest volgt. Geld: Laat u niet verleiden om uit frustratie dingen te kopen waar u spijt van krijgt. Stel het uit en als u het dan nog steeds wilt hebben, doen! Gezondheid: Bij een opkomende griep of verkoudheid niet denken dat het vanzelf overgaat. Duik met kruidenthee en vitamientjes het bed in.

STEENBOK
Liefde:
Verwacht geen opzwepende momenten. Rust is aanleiding om u te realiseren dat u die fratsen niet nodig hebt om het naar uw zin te hebben. Geld: Het geld komt wel binnen, waardoor u meer aandacht kunt besteden aan huiselijkheid en familieleven. Dat vormt de basis. Gezondheid: U verkeert in een goede vorm doordat u zichzelf allerlei genoegens toestaat. Daardoor bent u voor anderen aantrekkelijk en een voorbeeld van vitaliteit.

WATERMAN
Liefde:
U ontdekt nieuwe wegen in de liefde. Een oude vlam kan opflakkeren. In uw relatie bekijkt u uw partner met andere ogen, wat heel opwindend kan zijn. U bent altijd in voor het experiment. Geld: Het heeft moeite gekost, maar nu kunt u eindelijk gaan profiteren van al uw inspanningen om een plan ten uitvoer te brengen. Geniet van het succes waar u al lang op wacht. Gezondheid: U voelt zich fit doordat u afscheid heeft genomen van een bourgondische leefstijl. Nu nog volhouden en u merkt wat het u aan extra energie oplevert. Laat u niet verleiden tot een terugval.

VISSEN
Liefde:
U laat zich door uw geliefde de kaas niet van het brood eten. Dat betekent donder en bliksem. Laat het onweer snel voorbijdrijven. Zoek het gezamenlijke belang. Geld: Uw energieke benadering van werk valt op. Als u zich aan afspraken houdt en toont dat u het vertrouwen waard bent, maakt u vorderingen. Gezondheid: Bij sport wilt u steeds hoger en beter, maar u kunt ’t ook te gek maken. Stel haalbare doelen, topprestaties zijn niet nodig.

RAM
Liefde:
Als u denkt dat het wel snor zit in de liefde dan moet u nog maar eens goed kijken. Doe iets, maak plannen en ga er samen opuit. Geld: Uw gevoel van eigenwaarde bepaalt uw succes. Stelt u zich timide op, dan neemt een ander de overhand. Een sterke presentatie van uzelf is nodig om verder te komen. Gezondheid: Zet negatieve gevoelens om in een optimistische blik op uw omgeving. Pas uw houding aan en u overwint uw humeurigheid.

STIER
Liefde:
Er doet zich een onverwachte romantische kans voor, die uit de hand kan lopen. U kunt zich wel afvragen waarom u dat wilt. Verveling, of iets anders? Geld: U krijgt opheldering in een kwestie door er over te praten. U krijgt meer financiële zekerheid. Er dienen zich leuke kansen in het buitenland aan. Gezondheid: Zorg voor meer energie met verantwoorde voeding, anders kan een kwaaltje de kop opsteken. Frisse lucht is goed om het hoofd leeg te maken.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen