horoscoop

Horoscoop 5 t/m 11 augustus 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Sta als liefdestest even stil bij uw gedrag… Dat kan helpen als u bang bent een keuze te maken die uw onafhankelijkheid aantast. Geld: Denk na wat nu belangrijk is voor uw succes en handel daar naar. U zult merken hoe gemakkelijk u financiële ruis uit uw leven kunt bannen. Gezondheid: De ouder wordende huid maakt steeds minder vitamine D aan, die u nodig hebt voor uw botten en spieren. Een dagelijks supplement wordt daarom aanbevolen.

KREEFT
Liefde: U wilt de mensen van wie u houdt extra beschermen. U vreest misschien dat u de controle verliest. De omstandigheden veranderen. Dat versterkt uw zelfvertrouwen. Geld: Ga uw opties na en vertrouw op uw intuïtie. Zo voorkomt u een crisis. Als u ferm optreedt, hebben uw keuzes langdurig invloed. Gezondheid: De straling van de zon is het sterkst tussen twaalf en drie uur, zoek dan de schaduw op. Zorg er ook voor dat kinderen extra goed worden ingesmeerd.

LEEUW
Liefde: De storm is gaan liggen, u kunt uitrusten. Neem het er lekker van. Hou niettemin uw ogen wijd open, dan haalt u het beste rendement uit uw recente ervaringen. Uw radicale opvattingen kunt u nu uitdragen. Geld: Jupiter komt uw geldhuis binnen en ook Venus steunt uw financiële positie. U hebt goud in handen, dus maak optimaal gebruik van deze gunstige situatie. Toon lef. Gezondheid: Hou uw energieniveau in de gaten om er voor te zorgen dat u het maximale haalt uit de successen die nu naar u lonken. Doe er qua beweging een schepje bovenop.

MAAGD
Liefde: Het kan verwarrend zijn als uw capaciteit om uw leven te stabiliseren wordt verblind door optimisme, waardoor u problemen over het hoofd ziet. Geld: U blijft op koers als u nuchter bedenkt hoe u obstakels wilt vermijden. Zet voorzichtige stappen. U bent gelukkig als u vergeet wat u niet kunt veranderen. Gezondheid: Uw mobieltje is een virusbom als anderen het ook gaan gebruiken. Reinig met desinfec­terende doekjes en was regelmatig uw handen.

WEEGSCHAAL
Liefde:  Maak van uw hart geen moordkuil, maar een al te directe benadering kan averechts werken. Met tact lukt het om de situatie naar uw hand te zetten. Geld: U hebt de kans u aan een project te wagen dat u anders zou hebben ge­meden. Spaar uw krachten: u hebt ze de komende weken hard nodig…  Gezondheid: Noten zijn goed voor een slanke taille. Mensen die regelmatig noten eten, hebben een lager lichaamsgewicht!

SCHORPIOEN
Liefde: U hoeft uzelf niet als te serieus te zien. Een ietwat autoritaire houding is nodig om alles op een rijtje te zetten. U hebt het gereedschap in handen. Geld: Uw carrièrevooruitzichten kunnen haaks staan op uw verantwoordelijkheden thuis. Misschien zult u iets van uw onafhankelijkheid moeten opgeven. Gezondheid: Kies alleen volkoren producten en neem kleine porties. Minderen met koolhydraten heeft een weldadige invloed op uw gewicht.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U jaagt graag dromen na en verdrinkt soms in die magie. De remedie is de juiste keuze te maken op een tweesprong, want het gaat niet om zomaar een nieuw avontuur. Geld: Er hangt verandering in de lucht. Dat lukt alleen als u het doel helder formuleert, concrete plannen maakt en daar naar handelt. Gezondheid: Laat alle beeldschermen eens een dag uit. Televisie kijken lijkt ontspannend, maar u wordt er niet fitter van. Laat de smartphone ook met rust.

STEENBOK
Liefde: Blijft u na een bezoek alleen achter om alle rommel op te ruimen? U vraagt zich af of het de moeite wel waard was. Niet piekeren, doe fluitend waar u het beste in bent. Geld: Een manier vinden om karweitjes zo te benaderen dat u er plezier aan beleeft is een creatieve manier om dingen voor elkaar te krijgen. Gezondheid: Als u langer dan drie weken verschijnselen van vermoeidheid vertoont, is dat een reden om naar de huisarts te gaan.

WATERMAN
Liefde: U hebt briljante ideetjes. Dat is de invloed van de revolutionaire Uranus. De praktische Saturnus dwingt u echter om ze met ’n realistische blik te bekijken. Geld: Uw inkomsten staan onder spanning. Ze komen wel, maar niet zo snel als u wenst. Gezondheid: Elke dag een halfuur be­steden aan zorgen betekent beter omgaan met problemen. Het werkt omdat zorgen dan beperkt blijven tot dat halfuur.

VISSEN
Liefde: U bent gewend mee te zwemmen op de stromingen in uw leven, maar nu kunt u beslissen een eigen weg in te slaan en de stabiliteit in uw leven te versterken. Geld: Doe niet alles tegelijk, daar schiet u niets mee op. Stap voor stap kleine verbeteringen aanbrengen is de beste manier, het brengt u waar u wilt zijn. Gezondheid: Walnoten – door een zomerse salade of een handje door de havermout bij het ontbijt –  stimuleren de werking van de hersenen.

RAM
Liefde: De sterren verlangen van u dat u de huidige status van uw relatie accepteert, ook als de doelstelling zo hoog is dat die nauwelijks haalbaar lijkt. Geld: Wentel u niet in teleur­stelling, maar erken uw succes. In plaats van een nieuwe koers in te slaan, is het beter om voort te gaan met wat u al hebt gerealiseerd. Gezondheid: Uw zelfvertrouwen keert terug als u focust op wat er moet gebeuren om uw conditie te verbeteren.

STIER
Liefde: Een onverwachte wending kan de stabiliteit van uw liefdesleven aantasten. Toch wint uw gezonde verstand. Dat zorgt voor een nieuwe impuls wat betreft vertrouwen. Geld: Let op dat u uw belangen bewaakt, omdat dromen met u aan de haal kunnen gaan als u niet met beide benen op de grond blijft. Gezondheid: Water drinken is een van de belangrijkste dingen als u op het strand of bij het zwembad in de warme zon vertoeft. Doet u dit niet, dan droogt u uit.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen