Horoscoop 4 t/m 7 januari 2014

Wat zeggen de sterren deze week

 

 

Liefde: Als deze week een conflict ontstaat, leg dan de schuld niet meteen bij de ander. U bent koppig en kunt uw ongelijk moeilijk bekennen, maar wat zou het probleem sneller kunnen oplossen dan toegeven en de harmonie herstellen?

Geld: Breng uw financiën op orde. Aan het begin van een nieuw jaar is het goed om te plannen. Dit is een prima periode voor het lanceren van nieuwe ideeën. Uw financiële vooruitzichten zijn uitstekend.

Gezondheid: Er is weer ruimte voor zorgeloos genieten en dat is wat u nu nodig hebt. Tel tot tien (of honderd) voordat u explodeert, want u krijgt zeker spijt van een onbezonnen reactie. 

 

 

Liefde: Uw liefdesleven bloeit, omdat u op handen wordt gedragen. U hoeft daar weinig anders voor te doen dan gewoon uw aangename zelf zijn en attent te blijven.

Geld: Een verstandige planning en de wil u daaraan te houden, zal u snel een stuk verder brengen. Maar dan wel doorzetten en voltooien. Neem u voor geen nieuwe projecten aan te pakken.

Gezondheid: U twijfelt aan een bepaald aspect van uw gezondheid. Ga even bij de huisarts langs om u gerust te laten stellen. Verder blaakt u van de inspiratie, maar kan de winter u ervan weerhouden om door te zetten.

 

 

Liefde: De week begint met getouwtrek tussen uw eigen wensen en die van uw partner. Het heeft geen zin om weg te lopen voor spanningen. Neem het heft in handen en bepaal zelf wat u wilt.

Geld: Het is goed bepaalde projecten af te ronden, want geldzaken staan onder druk. In de nabije toekomst gaat het een stuk beter, maar alleen als u bereid bent daarvoor hard te werken.

Gezondheid: U weet dat anderen u graag op sleeptouw nemen, maar daar krijgt u alleen maar stress van. Kappen met dat gedoe, kies uw eigen koers. Als u daarbij vriendelijk glimlacht, blijft u dicht bij uzelf.

 

 

Liefde: Op liefdesgebied is de tijd aangebroken voor extra impulsen, wat soms heftige confrontaties met zich meebrengt. Ga rustig na wat uw eigen aandeel in de perikelen kan zijn en geef die toe.

Geld: U hoeft niet in te leveren of uw financieel beleid te veranderen (of dat van uw partner te verlangen), maar vooral een beetje soepelheid en begrip zal een rustig vaarwater garanderen.

Gezondheid: In de wintervakantieperiode kan het twee kanten opgaan met uw welbevinden. Kies de meest verstandige route door vitamines en eventueel supplementen te slikken.

 

 

Liefde: Het buitenland bezorgt u bijzondere contacten. Er gebeuren spannende dingen. Uw grootste probleem is: hoe behoud ik mijn onafhankelijkheid en geniet ik tegelijkertijd van samenzijn en leuke dingen doen?

Geld: De balans in uw portemonnee behouden is lastig, want er wordt aan u getrokken en u wilt die ander niet voor het hoofd stoten. Toch is te grote gulheid nu even geen goede optie.

Gezondheid: Op onrust zit u niet te wachten, dus neem de tijd om rustig na te denken hoe u zonder kleerscheuren een situatie schept waarin u zich senang voelt, en de ander ook.

 

 

Liefde: Het kan een veelbelovende romantische week worden. Als u single bent en u hebt net iemand ontmoet, ben u misschien nog een tikkeltje onzeker, maar dat is uw nieuwe vlam waarschijnlijk ook.

Geld: Een serieus gesprek met iemand met wie u op gespannen voet staat, kan de lucht klaren. Dan kunt u zorgeloos uw financiële toekomst tegemoet zien, althans deze week.

Gezondheid: Maak uw omgeving duidelijk hoe u in het leven staat. Als u afspreekt hoe u de toekomst wilt invullen, bent u al een heel eind op de goede weg om uw geestelijk evenwicht te bewaren. 

 

 

Liefde: U bevindt zich in een liefdespiek, dus romantiek floreert. Wie een relatie heeft, kan deze verdiepen en wie de ware nog niet tegenkwam, loopt grote kans dat dit nu wel gebeurt.

Geld: Plezier in uw werk is een vereiste en zijn daar wat hobbels, dan strijkt u die eerst glad. Dat heeft een positieve kant, want het levert u leuke contacten op met enthousiaste reacties.

Gezondheid: U bent in een topconditie, maar als u daaraan twijfelt, is het tijd om maatregelen te treffen die u op dat niveau brengen. Die conditie hebt u nodig, want er wachten taken, die binnenkort op u afkomen.

 

 

Liefde: Opvoeden speelt de komende week een belangrijke rol. Als u kinderen hebt, vragen ze extra aandacht. Niet dat er problemen opduiken, maar omdat u een hartverwarmend contact met ze hebt, kunt u het extra gezellig maken. 

Geld: Een onverwachte rekening is vervelend, maar ook een aanleiding om de geldzaken op orde te brengen. Speculeren is nu niet slim. 

Gezondheid: U houdt zich bezig met gezondheidszaken en daar hoort een dieet bij als goed voornemen. Dat kan positief uitpakken, vooral als u later deze maand wat wankel bent.

 

 

Liefde: De liefde blijft evenwichtig en nodigt uit te genieten van de warmte die u ontvangt en weer teruggeeft. Met een soepele houding blijft het accent liggen op tomeloos genieten.

Geld: Maak een lijst met in ieder geval drie aangename activiteiten waar u deze week nog aan wilt beginnen. Dat u daardoor niet zoveel tijd hebt voor iets anders is geen probleem. Eerst gezellig shoppen en dan een wijntje.

Gezondheid: Deze week kunt u het ervan nemen. Dus: tijd voor uzelf! Zin in de bioscoop? Doen! Dat boek lezen waar u al een tijd naar hunkert? Koop het! Een dagje wellness? 

 

 

Liefde: Zoek mensen op die u kunnen helpen of adviseren. Zonder te vragen komt u nergens, dus stap op ze af met uw wensen en verlangens. Dan geldt de wet van de wederkerigheid en bereikt u wat u wilt.

Geld: Succes ligt om de hoek, maar dan moet u eerst wel even die hoek omslaan. Daar ligt het voor het oprapen. U begint aan iets nieuws waar u veel plezier aan kunt beleven als u uw twijfel laat varen.

Gezondheid: Het is een veeleisende week waarin veel van u wordt gevraagd en de spanning oploopt. Neem daarom wat extra vrije tijd om op adem te komen en vooral te genieten.

 

 

Liefde: U wilt duidelijkheid in de relatie: weten waar u aan toe bent. Dat vereist een scherpzinnige analyse. Het kan positief uitpakken als u waardeert wat u hebt en niet focust op wat u wenst.

Geld: Het zal u moeite kosten na de feestdagen weer aan de slag te gaan, want u hebt net ervaren hoe zalig nietsdoen is. Bereid u voor op een periode waarin u de handen weer flink uit de mouwen moet steken.

Gezondheid: U moet nu opladen om straks weer met nieuwe energie en enthousiasme aan de slag te gaan. Schaamteloos genieten van alles wat deze week op uw pad komt, is toegestaan. 

 

 

Liefde: U mag deze week best even op de rem trappen, want de kans bestaat dat u het anders door u mateloze genotzucht niet goed in de hand houdt. U bent in de stemming om overmoedige dingen te gaan doen.

Geld: Hoe praktischer u het deze week aanpakt, des te beter zal het voor u uitpakken. Als een ongeleid projectiel door het leven banjeren, heeft consequenties. Wilt u die prijs betalen?

Gezondheid: Uw zorgeloosheid kan juist zorgen baren als u de belangrijke factoren om uw gezondheid op peil te houden, verwaarloost. Let goed op signalen van uw lichaam.