Horoscoop 4 t/m 10 september

Wat zeggen de sterren deze week

 

Liefde:  

Twijfel blijft u achtervolgen. Aan de ene kant geniet u van het comfort van een vaste relatie, aan de andere kant wilt u meer ruimte. Hoe maakt u aan die onrust een einde? U wilt de taart behouden, maar er ook van snoepen.

Geld:

Als de vakantie een flink gat in uw budget heeft geslagen, neem dan geen overhaaste beslissingen, maar denk er rustig over na. Dan dient de oplossing zich vanzelf aan.

Gezondheid:

Dat gevoel van lusteloosheid kan zijn veroorzaakt door uw eigen inspanningen. Neem tijdig maatregelen om uw lichaam te sparen. Leg de lat iets lager en ervaar voldoende stilte en rust.
 

 

 

 

Liefde: 

Uw charmante dromer is vaak te druk met de wereld door een roze bril te bekijken. Help hem of haar realistischer te worden zonder dat het zicht op de dromen verdwijnt.

Geld:

Oriënteer en informeer u zo breed mogelijk. Schrijf uw doelstelling op. Stippel een strategie uit hoe u die wilt bereiken. U boekt voor de herfst het succes waar u naar verlangt.

Gezondheid:

Iemand probeert u van uw stuk te brengen met een leugen of gemene praatjes. Dat kunt u gewoon langs u heen laten gaan. Trek u er niets van aan, want ergernis maakt ziek.
 

 

 

Liefde: 

Het nazomerweer stijgt u naar het hoofd en in uw buik kriebelt het. Voordat die gevoelens zich ontwikkelen tot een vulkaan is het beter de ramen en deuren van uw gemoed te openen.

Geld:

Ga recht op uw doel af. Hebt u zich ooit afgevraagd of u misschien niet te veel verwacht omdat u zo gesteld bent op perfectie? Met de Franse slag komt u al een heel eind.

Gezondheid:

Trek erop uit, ga een weekend weg en beloon uzelf voor uw inspanningen van de laatste tijd. U zult als herboren weer terugkeren.

 

 

 

Liefde: 

Als u denkt dat u meer van uw partner houdt dan die ooit van u kan houden, is het beter de feiten onder ogen te zien. Dan gaat het goed en weet u precies wat u gelukkig maakt.

Geld:

De tijd is rijp om met iets nieuws te beginnen. Neem de tijd om het af te maken, al kan dat even duren. U kunt ook beslissen om ergens een punt achter te zetten.

Gezondheid:

Een keurslijf is niets voor u. U wilt sprankelen. Een goede conditie begint met het nemen van de eerste stap. Daar kunt u nu mee beginnen. Kies de beweging die u blij maakt.
 

 

 

Liefde: 

Zelfoverschatting is fnuikend voor lichaam en geest. Uw streberige karakter kan u parten spelen en uw relatie ondermijnen. Waardeer de positieve eigenschappen van uw lief.

Geld:

Iemand in uw omgeving kan wel wat steun gebruiken. U kunt hem of haar motiveren en daar zelf ook inspiratie uit putten. Dat kan een nieuw financieel perspectief zijn.

Gezondheid:

Als u zich lichamelijk niet al te fit voelt, is dat niet te wijten aan uw gezondheid maar aan de opeenstapeling van gedoe in uw hoofd. U weet zelf wel wat u daaraan kunt doen.

 

 

 

Liefde:  

U toont uzelf onoverwinnelijk, maar diep van binnen bent u even onzeker en verward over de liefde als de rest. Gebruik uw intuïtie. Dat levert een romantische week op.

Geld:

Een aardige financiële meevaller kunt u gebruiken om uw financiële toestand weer op de rails te krijgen. Als u  deze week op de kleintjes let, komt u in de goede richting.

Gezondheid:

Maak een plan hoe u die opwaartse lijn qua conditie kunt behouden. Daarvoor moet u misschien iets eerder opstaan, maar dat is geen punt als u blijft doorzetten.

 

 

Liefde:  

Doe drie wensen. Wrijf over uw lamp van Aladdin en stel alles in het werk om die wensen te laten uitkomen. Een voor een, want anders raakt u verstrikt in wat u allemaal wilt.

Geld:

Rustig en voortvarend werken aan het realiseren van uw dromen geeft rust en zekerheid. De buitenwereld zal u erom waarderen. Dat geeft voldoende energie om door te gaan.

Gezondheid:

U bent zo goed voor anderen dat het tijd wordt wat meer aan uzelf te denken. Het probleem is dat u uzelf nooit genoeg lijkt te waarderen omdat u zo’n perfectionist bent.
 

 

 

 

 

Liefde:  

Wat de romantiek betreft zit u deze week in een achtbaan. Daar moet u waarschijnlijk even aan wennen, maar verslaving aan spanning is slopend. Het kan ook wat kalmer…

Geld:

Uw ambitieniveau ligt hoog, maar daar kunt u ook in doorschieten. Neem genoegen met wat u hebt en werk gestaag en beheerst aan de volgende stap. En neem er pas dan weer een.

Gezondheid:

U hebt geen zin om u lichamelijk uit te sloven, dus springt u niet meteen in het diepe. Dat geeft u meer tijd en mogelijkheden om uw spirituele kant meer inhoud te geven.

 

 

 

 

Liefde:  

De drang naar verandering knaagt aan u. U wilt het roer omgooien, maar weet niet hoe. Deze week kunt u een stap verder komen door er uitgebreid met uw partner over te praten.

Geld:

U peinst over uw plannen om meer te verdienen en hoe die te verwezenlijken. Als u zich oefent in het herkaderen van uw bezigheden komt u al een heel eind.

Gezondheid:

Beleeft u geen plezier aan een bepaalde sport of fitness? Ga iets anders doen. Het zal u goed bevallen. Doet u weinig of niets aan beweging, maak dan deze week een begin.
 

 

Liefde:  

Geef uzelf maar bloot en stel u kwetsbaar op. Uw geliefde is ongeduldig en rusteloos en wil weten wat uw gevoelens zijn. Openhartigheid wordt dan erg op prijs gesteld.

Geld:

Er daagt duidelijkheid aan de horizon wat sommige zaken of problemen betreft. U moet wel helder nadenken om dat inzicht te realiseren. Dan weet u wat u te doen staat.

Gezondheid:

Rugklachten liggen op de loer, dus maak geen bokkensprongen of vreemde capriolen. In het verkeer is het deze week uitkijken geblazen!
 

 

 

Liefde:  

Kom ronduit voor uw standpunten uit en laat uw geliefde onomwonden weten hoe u in het leven staat. Anders raakt u zelf ook nog eens verstrikt in uw eigen emotionele doolhof.

Geld:

U kunt zich perfect aanpassen aan de omstandigheden. Dat kan de indruk wekken dat u met alle winden meewaait, waardoor u in uw omgeving enige verwarring zaait.

Gezondheid:

Als een bepaalde klacht maar niet over gaat, bent u de wanhoop nabij, maar het kan een psychisch probleem zijn dat zich in een lichamelijke aandoening uit.
 

 

Liefde:  

Het is voor u nooit moeilijk bewonderaars om u heen te verzamelen. Dat is fijn voor uw ego, maar het kan u ook naar het hoofd stijgen. Blijf met beide benen op de grond staan.

Geld:

U vertoont uitstelgedrag en dat betekent een achterstand in allerlei zaken die nodig moeten worden afgehandeld. Kom overeind en werk weg wat is blijven liggen.

Gezondheid:

Wat ziet u op safari als u op zoek gaat naar een leeuw? Die ligt lekker lui in de zon te wachten tot de maag gaat knorren en komt dan pas weer in actie. Doe als die leeuw!