Horoscoop 4 t/m 10 juni 2014

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: Dit kan een week vol groei en ontwikkeling worden. Uw gevoelens gaan diep en dat kan verstikkend werken. Afstand nemen van uw familie, uw verleden en van een slechte relatie zal niet zo gemakkelijk zijn.

Geld: U kunt deze zomer te maken krijgen met een onverwachte uitgave. Als u geen spaarder bent, zult u moeten bezuinigen, maar deze financiële wolk waait snel weer voorbij.

Gezondheid: U bevindt zich in een sterke spirituele periode. Zo kunt u aan uw innerlijke huishouding werken door bijvoorbeeld te mediteren of dat eens te proberen. Die rust is bevorderlijk voor uw algehele welzijn.

 

Liefde: Als iemand een raadsel voor u is, stap erop af en vraag wat u wilt weten. Wees niet te dominant. U bent in uw element, want u kunt reizen, op avontuur, op jacht, verkennen en amoureuze successen boeken. Dat gaat u deze week bijzonder goed af. Laat u daarbij niet tot overmoed verleiden.

Geld: Met volle maan en op de dag van de nieuwe maan kunt u klinkende munt verwachten.

Gezondheid: Er gebeuren dingen waar u geen touw aan kunt vastknopen. Dan kunt u twee dingen doen: u gaat u druk maken of u laat het aan u voorbijgaan. Het laatste is het beste.

 

Liefde: Een vriendin kan uw liefdesadvies goed gebruiken. Praat erover. U weet niet wat u hoort! Als uw partner denkt dat hij alles naar zijn hand kan zetten, slaat hij de plank mis. Weglopen of vermijden is het beste.

Geld: Probeer belangrijke investeringen of aankopen zo snel mogelijk af te handelen, voordat een financiële pauze ingaat en u even moet wachten op een volgende geldinjectie.

Gezondheid: U steekt deze week lekker in uw vel. Dat is u aan te zien. Dat maakt u aantrekkelijk, maar laat u niet gek maken. Kijk eens naar anderen die in de knoop zitten.

 

Liefde: Uw liefdesplaneet krijgt een positieve stimulans en dat is maar goed ook, want het is op dit gebied nogal delicaat. Laat de liefde zich op natuurlijke wijze ontwikkelen.

Geld: De komende week gaat geld kosten! U hebt genoeg gespaard, maar wilt het niet over de balk smijten. Toch lonken de etalages. Als u anderen laat delen in uw royale bui, maakt u een onweerstaanbare indruk, hoewel u dat niet moet overdrijven.

Gezondheid: Dit wordt een topweek. Maar alleen als u zich niet zo druk maakt. Gooi alles van u af, ontspan en zoek het avontuur niet te ver. 

 

Liefde: U twijfelt, want hem gaat geen zee te hoog. U weet niet of u daar al aan toe bent. De Weegschaal heeft een typisch probleem: geen keuze kunnen maken. Neem een kloek besluit en versnipper uw aandacht niet.

Geld: U zult harder moeten werken om een problematische financiële situatie te omzeilen. Als u daar alert op bent, komt u weer in rustiger vaarwater. Leg wat opzij voor de vakantie.

Gezondheid: U bent veel op stap. Daardoor verliest u contact met uw basis. U bent te veel met anderen bezig. Trek u tijdig terug en neem tijd om na te denken. 

 

Liefde: U bent lekker bezig, maar vooral met uzelf. Uw partner wil meer aandacht, maar u bent in gedachten ergens anders. Als u iets uitlegt, doe dat dan zorgvuldig. Zo voorkomt u onnodige aanvaringen.

Geld: Pas even op voor een mannelijke Schorpioen. Daardoor ontstaan misverstanden die tot vervelende financiële consequenties kunnen leiden. Hij is niet te vertrouwen.

Gezondheid: U hebt baat bij desinfecterende kruiden als salie. Rodekool is zeer geschikt voor uw conditie en zet uien, knoflook en mierikswortel op uw menu om klachten voor te zijn.

 

Liefde: U moet uw best doen voor die romance, want u hebt de neiging die ander niet eens te zien staan! Dat geeft strubbelingen. U hoort hoe iemand over u denkt en daar kunt u van schrikken. Toon begrip voor uw familie en deze week loopt op rolletjes.

Geld: ’Al te goed is buurmans gek’, zegt men en dat gaat zeker op voor de Boogschutter. Let op dat er niet van u wordt geprofiteerd door iemand die op uw geld uit is.

Gezondheid: Uw optimisme heeft een gunstige invloed op uw gestel. Vrolijkheid maakt endorfine aan en dat versterkt weerstand en conditie. 

 

Liefde: Kom niet aan met luchtkastelen of mooie praatjes, want daar staat zijn hoofd niet naar. Benader hem met tact en hij zal verrast zijn over uw liefdevolle aanpak. Zo krijgt romantiek een frisse impuls.

Geld: De euro’s vliegen uw zak uit. Let op uw budget, anders moet u volgende week op de blaren zitten. Probeer eens te achterhalen waarom u zoveel geld uitgeeft. Is het uit frustratie?

Gezondheid: Zet uw zorgen voor uzelf op een rijtje en als u dat hebt gedaan, kunt u uzelf een cadeautje geven in de vorm van bijvoorbeeld een ontspannende massage.

 

Liefde: Soms hebt u uzelf even niet meer in de hand. Problemen? Doe er vandaag nog iets aan, anders loopt uw partner met een boog om u heen en dat maakt het alleen maar erger.

Geld: Uw creativiteit levert u positieve reacties op. U moet er wel wat mee doen, maar niet alles tegelijk. Dit is de week om iets van de grond te tillen. Ga ermee door tot het af is en u zult verbaasd staan van het resultaat.

Gezondheid: Het is niet moeilijk nog voor de vakantie in topvorm te komen door uw voedingspatroon aan te passen en iedere dag oefeningen te doen.

 

Liefde: Is er iemand die u nodig heeft? Probeer erachter te komen wie dat is. Dat kost tijd, maar dat moet u ervoor over hebben. Als u moet kiezen tussen het gezin of iemand die aan u trekt, laat hem dan wachten. Zijn kans komt nog wel.

Geld: Als u uw vrijgevigheid in toom kunt houden, levert dat meer op. U kunt uw eigenbelang soms uit het oog verliezen (of juist overdrijven), dus vind een balans.

Gezondheid: Neem gerust tijd om eens diep na te denken of te mediteren. U zit in een periode waarin grondig zelfonderzoek u veel kan leren en u rustig maakt.

 

Liefde: Intimiteit en gezelligheid zijn de kernwoorden. Hebt u een lief, kruip dan dicht tegen hem aan. Zo niet, dan loopt u de kans dat u moet kiezen uit diverse kandidaten. Een van wil snel scoren en als dat niet lukt, wordt hij narrig en vervelend. Wacht af tot de hormonen zijn uitgewoed.

Geld: Vanaf 29 mei is Venus in uw geldhuis getrokken en dat betekent nieuwe mogelijkheden om te verdienen. Let niet op een kleine verstoring. Dat komt vanzelf weer goed.

Gezondheid: Uw energie is niet op het normale peil, u bent echt aan vakantie toe. U weet zelf het best wat goed voor u is, maar leg het accent op emotionele harmonie. 

 

Liefde: Laat u niet van de wijs brengen door anderen. Iemand wil verwarring zaaien, maar trap er niet in. Ontwijk figuren die u niet vertrouwt. U hebt deze week behoefte aan duidelijkheid.

Geld: Als een geldprobleem nog niet is opgelost, dan is dit de tijd er iets aan te doen. Neem zelf het initiatief, want een ander doet dat niet. Hak knopen door.

Gezondheid: U haalt letterlijk alles uit de kast om maar in de smaak te vallen, maar dat gaat ten koste van uw emotionele evenwicht. Wie durft u te vertellen dat u ook eens aan uw binnenkant moet gaan werken?