×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 4 t/m 10 september 2019

Horoscoop 4 t/m 10 september 2019
5.09.2019 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
U hebt zin in iets nieuws. Iemand kan u daarbij inspireren. Concentreer u vooral op alles wat u leuk en lekker vindt. De romantische rest komt vanzelf. Geld: Het is mogelijk dat de eerste signalen van de nazomer u motiveren om thuis te renoveren of eindelijk te repareren wat kapot is. Houd daarbij wel uw budget in de gaten. Gezondheid: Emotioneel welzijn is de richtingaanwijzer naar een betere gezondheid. Volg de route waar u zich prettig bij voelt.

KREEFT
Liefde: Een probleem kan de werkzaamheden van uw partner betreffen, maar dat pakt positief uit. U krijgt te maken met mensen die niet zo overtuigd zijn van hun eigen kwaliteiten. Geld: Na een opleving van uw banksaldo is het belangrijk de administratie op peil te brengen en daarbij goed te letten op details. Gezondheid: Gebeurtenissen komen in een hogere versnelling. Daarom is een goede nachtrust gewenst om alle indrukken in uw slaap te verwerken. Maak uw hoofd leeg

LEEUW
Liefde:
Er staan veranderingen in uw sociale leven in de sterren. U kunt zo van iemand onder de indruk raken dat u bereid blijkt meer in deze relatie te investeren. Geld: U bent vasthoudend, dus is het niet waarschijnlijk dat u iets opgeeft waar u aan begonnen bent. Aan het eind van de week boekt u daarmee een kleine overwinning. Gezondheid: U voelt zich kiplekker. Er is niets wat u niet voor elkaar krijgt als u besluit eens pittig aan uw conditie te gaan werken.

MAAGD
Liefde:
U wilt schoon schip maken met iets uit uw verleden en bent tegelijkertijd nieuwsgierig naar nieuwe ontdekkingen. Daartoe moet u eerst achterstallig liefdesonderhoud plegen. Geld: Nieuwe plannen lukken alleen als u georganiseerd en toegewijd aan de slag gaat. U komt deze week iemand tegen die u van dienst kan zijn. Gezondheid: Houd uw energie op peil, want een terugval ligt op de loer. Dit is een periode voor een innerlijke spirituele doorbraak in dromenland.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Geniet van hervonden passie en combineer zaken waardoor er iets nieuws ontstaat. U kunt iemand tegenkomen die u uit het oog was verloren en die u kan adviseren. Geld: De terugkeer van Mars in uw teken betekent dat u zin krijgt om dingen fris te benaderen. U pakt iets op wat is blijven liggen. Delegeer wat u vervelend vindt en concentreer u. Gezondheid: Neem de verantwoordelijkheid voor uw geluk en laat dat niet van een ander afhangen. Het brengt u in balans.

SCHORPIOEN
Liefde:
Een ontdekking kan u overstuur maken, maar dat wordt goed gemaakt door verrassend nieuws. In het weekend hebt u alles weer in de hand dankzij een leuke ontmoeting. Geld: Let op aangelegenheden die te maken hebben met geld en eigendommen. U komt daardoor dingen op het spoor die uw aandacht behoeven. Gezondheid: Verspil geen energie aan onzinnige zaken. Daar krijgt u spijt van. Regelmaat is een voorwaarde om op de been te blijven. Wandel veel.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
U wordt aangetrokken door een buitenlander of een hooggeplaatste persoon. De bedoeling van zo’n contact is dat u zich laat vermaken. Geld: U wilt zaken anders aanpakken. Er staat u een interessante reis te wachten waarvoor u niet eens uw koffer nodig hebt. Gezondheid: Het is goed om u voor te bereiden op een alarmerend scenario. Na een paar dagen krijgt u een briljante ingeving en gaat u vrolijk het weekend in.

STEENBOK
Liefde: U wilt zich bevrijden van knellende banden, maar u hoeft dat proces niet te versnellen. Het is goed dat u een verzoek of aanzoek grondig bestudeert voordat u erop in gaat. Geld: De verantwoordelijkheid ten opzichte van een groep vrienden drukt zwaar op uw budget. Dat verdwijnt als u positief nieuws te horen krijgt. Gezondheid: Uw conditie gaat erop vooruit waardoor u zich meer op uw gemak voelt. Maar pas op: dat is geen reden om uw inzet om te bewegen te minderen.

WATERMAN
Liefde:
Vervelend als u van iemand afhankelijk bent die niet optimaal presteert in de slaapkamer, maar dat kan ook leiden tot een plotselinge uitbarsting van passie. Geld: U zult duidelijke keuzes moeten maken wat betreft uw werk. U bent een duizendpoot en hebt van alles aan uw hoofd, maar structuur in uw werk is nu noodzakelijk. Gezondheid: Uw neiging tot luiheid is bij mooi zomerweer begrijpelijk, maar dwing uzelf toch maar om wat meer discipline toe te passen.

VISSEN
Liefde:
Het is tijd om pas op de plaats te maken en na te denken over hoe u verder wilt. In die pauze kunt u besluiten al dan niet verder te gaan met iemand in u nabijheid. Geld: U kunt zich op een kruispunt bevinden en niet weten welke kant u op moet gaan. Een oud contact kan opduiken en u goede zakelijke raad geven. Gezondheid: Als u zich concentreert op een gezondheidsroutine bouwt u meer weerstand en energie op. Dat is een goede uitgangspositie voor de komende tijd.

RAM
Liefde:
Het kan zijn dat u vindt dat uw lief u onvoldoende helpt. Dat irriteert u. Dan kunt u op zoek gaan naar nieuwe gezichten die wel hulpvaardig zijn. Geld: Dit is een mooi moment om orde op zaken te stellen. Dat betekent opruimen en de stapeltjes papieren doornemen om na te gaan wat er nog moet gebeuren. Gezondheid: Overdreven perfectionisme knaagt aan uw zenuwgestel, met name als u ook nog eens superkritisch bent. Vermijd dat.

STIER
Liefde:
Het is van belang dat u een rustiger tempo aanhoudt om daarmee conflicten te voorkomen. Neem de tijd om erover te praten. Geld: Iemand in uw omgeving wil u een drastische verandering aanpraten wat betreft uw uitgaven maar het is de vraag of u daar wel in mee wilt. Gezondheid: Als u begint aan activiteiten die uw gezondheid bevorderen kunt u al snel het effect ondervinden. U bent een noeste werker, maar te veel inspanning kan tot problemen leiden.