horoscoop

Horoscoop 4 t/m 10 september 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
U hebt zin in iets nieuws. Iemand kan u daarbij inspireren. Concentreer u vooral op alles wat u leuk en lekker vindt. De romantische rest komt vanzelf. Geld: Het is mogelijk dat de eerste signalen van de nazomer u motiveren om thuis te renoveren of eindelijk te repareren wat kapot is. Houd daarbij wel uw budget in de gaten. Gezondheid: Emotioneel welzijn is de richtingaanwijzer naar een betere gezondheid. Volg de route waar u zich prettig bij voelt.

KREEFT
Liefde: Een probleem kan de werkzaamheden van uw partner betreffen, maar dat pakt positief uit. U krijgt te maken met mensen die niet zo overtuigd zijn van hun eigen kwaliteiten. Geld: Na een opleving van uw banksaldo is het belangrijk de administratie op peil te brengen en daarbij goed te letten op details. Gezondheid: Gebeurtenissen komen in een hogere versnelling. Daarom is een goede nachtrust gewenst om alle indrukken in uw slaap te verwerken. Maak uw hoofd leeg

LEEUW
Liefde:
Er staan veranderingen in uw sociale leven in de sterren. U kunt zo van iemand onder de indruk raken dat u bereid blijkt meer in deze relatie te investeren. Geld: U bent vasthoudend, dus is het niet waarschijnlijk dat u iets opgeeft waar u aan begonnen bent. Aan het eind van de week boekt u daarmee een kleine overwinning. Gezondheid: U voelt zich kiplekker. Er is niets wat u niet voor elkaar krijgt als u besluit eens pittig aan uw conditie te gaan werken.

MAAGD
Liefde:
U wilt schoon schip maken met iets uit uw verleden en bent tegelijkertijd nieuwsgierig naar nieuwe ontdekkingen. Daartoe moet u eerst achterstallig liefdesonderhoud plegen. Geld: Nieuwe plannen lukken alleen als u georganiseerd en toegewijd aan de slag gaat. U komt deze week iemand tegen die u van dienst kan zijn. Gezondheid: Houd uw energie op peil, want een terugval ligt op de loer. Dit is een periode voor een innerlijke spirituele doorbraak in dromenland.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Geniet van hervonden passie en combineer zaken waardoor er iets nieuws ontstaat. U kunt iemand tegenkomen die u uit het oog was verloren en die u kan adviseren. Geld: De terugkeer van Mars in uw teken betekent dat u zin krijgt om dingen fris te benaderen. U pakt iets op wat is blijven liggen. Delegeer wat u vervelend vindt en concentreer u. Gezondheid: Neem de verantwoordelijkheid voor uw geluk en laat dat niet van een ander afhangen. Het brengt u in balans.

SCHORPIOEN
Liefde:
Een ontdekking kan u overstuur maken, maar dat wordt goed gemaakt door verrassend nieuws. In het weekend hebt u alles weer in de hand dankzij een leuke ontmoeting. Geld: Let op aangelegenheden die te maken hebben met geld en eigendommen. U komt daardoor dingen op het spoor die uw aandacht behoeven. Gezondheid: Verspil geen energie aan onzinnige zaken. Daar krijgt u spijt van. Regelmaat is een voorwaarde om op de been te blijven. Wandel veel.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
U wordt aangetrokken door een buitenlander of een hooggeplaatste persoon. De bedoeling van zo’n contact is dat u zich laat vermaken. Geld: U wilt zaken anders aanpakken. Er staat u een interessante reis te wachten waarvoor u niet eens uw koffer nodig hebt. Gezondheid: Het is goed om u voor te bereiden op een alarmerend scenario. Na een paar dagen krijgt u een briljante ingeving en gaat u vrolijk het weekend in.

STEENBOK
Liefde: U wilt zich bevrijden van knellende banden, maar u hoeft dat proces niet te versnellen. Het is goed dat u een verzoek of aanzoek grondig bestudeert voordat u erop in gaat. Geld: De verantwoordelijkheid ten opzichte van een groep vrienden drukt zwaar op uw budget. Dat verdwijnt als u positief nieuws te horen krijgt. Gezondheid: Uw conditie gaat erop vooruit waardoor u zich meer op uw gemak voelt. Maar pas op: dat is geen reden om uw inzet om te bewegen te minderen.

WATERMAN
Liefde:
Vervelend als u van iemand afhankelijk bent die niet optimaal presteert in de slaapkamer, maar dat kan ook leiden tot een plotselinge uitbarsting van passie. Geld: U zult duidelijke keuzes moeten maken wat betreft uw werk. U bent een duizendpoot en hebt van alles aan uw hoofd, maar structuur in uw werk is nu noodzakelijk. Gezondheid: Uw neiging tot luiheid is bij mooi zomerweer begrijpelijk, maar dwing uzelf toch maar om wat meer discipline toe te passen.

VISSEN
Liefde:
Het is tijd om pas op de plaats te maken en na te denken over hoe u verder wilt. In die pauze kunt u besluiten al dan niet verder te gaan met iemand in u nabijheid. Geld: U kunt zich op een kruispunt bevinden en niet weten welke kant u op moet gaan. Een oud contact kan opduiken en u goede zakelijke raad geven. Gezondheid: Als u zich concentreert op een gezondheidsroutine bouwt u meer weerstand en energie op. Dat is een goede uitgangspositie voor de komende tijd.

RAM
Liefde:
Het kan zijn dat u vindt dat uw lief u onvoldoende helpt. Dat irriteert u. Dan kunt u op zoek gaan naar nieuwe gezichten die wel hulpvaardig zijn. Geld: Dit is een mooi moment om orde op zaken te stellen. Dat betekent opruimen en de stapeltjes papieren doornemen om na te gaan wat er nog moet gebeuren. Gezondheid: Overdreven perfectionisme knaagt aan uw zenuwgestel, met name als u ook nog eens superkritisch bent. Vermijd dat.

STIER
Liefde:
Het is van belang dat u een rustiger tempo aanhoudt om daarmee conflicten te voorkomen. Neem de tijd om erover te praten. Geld: Iemand in uw omgeving wil u een drastische verandering aanpraten wat betreft uw uitgaven maar het is de vraag of u daar wel in mee wilt. Gezondheid: Als u begint aan activiteiten die uw gezondheid bevorderen kunt u al snel het effect ondervinden. U bent een noeste werker, maar te veel inspanning kan tot problemen leiden.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen