horoscoop

Horoscoop 4 t/m 10 november 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Weersta de verleiding om uw geliefde ergens van te overtuigen. Het is beter om uw opwinding in uw eentje te ervaren dan uw relatie onnodige stress te bezorgen. Geld: Controleer de bonnetjes van de supermarkt nauwkeurig. Het is heel goed mogelijk dat u een bedrag vindt dat niet klopt. Gezondheid: Doe een dutje als u moe bent. Neem voldoende tijd voor herstel. U bent op de goede weg na de problemen van de vorige maand als u een rustig tempo aanhoudt.

KREEFT
Liefde: Geef toe aan uw geliefde, want uw eigen invloed is nu beperkt. U bent afhankelijker dan anders, maar daardoor kunt u uw sociale talent aanscherpen. Geld: U bent niet lui maar u wil liever een wat minder volle agenda. Gelukkig houdt u er een degelijke werkstijl op na. Dat is de meest doelmatige manier van werken. Gezondheid: Energiedrankjes zijn verslavend en hebben op den duur een schadelijk effect op uw ingewanden. Beperk de inname.

LEEUW
Liefde: Hoe graag u ook weg wilt, uw verantwoordelijkheid komt op de eerste plaats. Doe wat u moet doen. Fantaseer over wat u in het weekend met uw geliefde wilt gaan doen. Geld: Een crisis is niet denkbeeldig, dus maak uw stoelriemen vast en bereid u voor op financiële turbulentie.
Hou het hoofd koel en maak een plan B. Gezondheid: Leeuwen in therapie boeken grote vooruitgang. Ze verkrijgen heldere inzichten. Dat geldt ook voor wie daar behoefte aan heeft.

MAAGD
Liefde: U denkt dat u een briljante oplossing hebt voor een slepend probleem in de relatie­sfeer, maar het antwoord ontglipt u nog voordat u het in praktijk hebt kunnen brengen. Geld: U bent snel enthousiast over een plan. Op het moment dat u er achter komt hoe onrealistisch het is, laat u het snel weer varen… Gezondheid: Probeer geen medische beslissing te forceren zolang uw stemmingen wisselen. Schrijf uw gedachten op. Wacht totdat de helderheid terugkeert.

WEEGSCHAAL
Liefde: Uw behoefte aan onafhankelijkheid en vrijheid moedigt u aan om een relatie te herzien. Vertel wat u wilt zonder beschuldigingen.
Geld: Er zijn geen grenzen aan wat u wilt bereiken als u openstaat voor nieuwe ideeën en het u lukt om uw bedoelingen duidelijk over te brengen en daar de tijd voor neemt. Gezondheid: Goed gekauwd voedsel is al half verteerd, dus hap-slik-weg is een slechte gewoonte. Eet langzaam en bedachtzaam.

SCHORPIOEN
Liefde: U nadert uw plezierpiek. Zodra u die top bereikt, is het raadzaam zoveel mogelijk mensen bij uw geluksgevoel te betrekken. In de liefde gaat het wisselvalliger, maar met engelengeduld redt u het wel. Geld: In plaats van een omvangrijk project aan te pakken, is het beter om kleinere taken tot een goed eind te brengen. Dan kunt u later met tevredenheid terugkijken op wat u hebt bereikt. Gezondheid: Een ontslakkingskuur om uw lichaam te reinigen van afvalstoffen is vaak niet nodig. Een evenwichtig dieet en voldoende slaap hebben hetzelfde effect.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Trap niet in uw eigen val door een show op te voeren waardoor het lijkt alsof alles te gek is. Bevrijd het kind in uzelf en laat dat kind uw creativiteit in de liefde aantonen. Geld: U wilt het er lekker van nemen, ook al hebt u veel te doen. Uw opgewekte humeur verandert ieder klusje echter in een plezierige activiteit. Gezondheid: De invloed van alcohol op het lichaam is groot. Boogschutters drinken graag, maar soms mag het wat minder…

STEENBOK
Liefde:
De feestmaand is in aantocht. Dat verklaart de vlinders in uw buik. Er liggen volop kansen, maar die moet u eerst ontdekken. Dat hoeft niet meteen een vurige romance te worden. Geld: Als u het lef toont om buiten de gebaande paden te treden kunt u op bijval rekenen. Het daarmee gepaard gaande financiële succes ligt dan voor het oprapen. Gezondheid: U houdt van schoon en fris, maar overdrijf de hygiëne niet. Besef dat bacteriën ook onze vrienden zijn.

WATERMAN
Liefde: Niemand verwacht van u dat u een superheld bent, maar u wilt die indruk wel wekken door uw opmerkelijke gedrag. Het lukt u ook wel zonder die overdrijving. Geld: U bent snel geneigd om aan iets nieuws te beginnen nog voordat u enig idee hebt hoeveel werk dat met zich mee gaat brengen. Gezondheid: Als u niet in de gaten houdt wat u voor elkaar wilt krijgen, loopt u de kans dat u uzelf uitput. Stel prioriteiten en blijf mentaal in het juiste spoor.

VISSEN
Liefde: U wordt zich er in een moment van inspiratie van bewust wat u voor iemand betekent. Die gewaarwording is meer dan een vluchtige fantasie. Geld: Ook al komen uw ideeën voort uit verbeelding, kom er mee voor de dag. Als u uw gezonde verstand als filter gebruikt zal iedereen u waarderen. Gezondheid: De magnetron is handig, maar het is wel aan te raden om regelmatig echt te koken…

RAM
Liefde: U komt gemakkelijk in contact met uw innerlijke wereld, maar het is moeilijker om uw geliefde te vertellen wat u bezighoudt. Dat kan een onrustig gevoel geven. Geld: Een ouder iemand kan u financieel steunen als u daarom vraagt. Door uw relatie met gezag­hebbende figuren krijgt u meer greep op uw geldzaken. Gezondheid: Futloosheid is geen reden om op te geven, want alles gaat de goede kant op zolang uw frustratie geen roekeloos gedrag veroorzaakt.

STIER
Liefde: U kunt openhartig zijn over iets wat u normaal gesproken liever voor uzelf houdt. Als u een droom of een verborgen geheim kwijt wilt dan is de tijd daar nu rijp voor. Geld: Een doortastende, vriendelijke benadering laat anderen weten dat het u ernst is met uw plan. Kies het juiste moment om iemand erbij te betrekken. Gezondheid: Vergeet niet groenten en fruit  grondig schoon te spoelen om insecticiden te verwijderen. Dat geldt ook voor rijst.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen