horoscoop

Horoscoop 4 maart t/m 10 maart 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
De spanning kan toenemen, bijvoorbeeld door geldzaken. Met geduld en begrip kunt u opschudding in de familiekring temperen. Geld: Er dreigt een probleem te ontstaan. U moet moeite doen om daar inzicht in te krijgen. Oriënteer u zo breed mogelijk. Stippel een strategie uit. Gezondheid: Bepaal welk haalbaar resultaat u wilt bereiken. Als u nu begint, boekt u voor de zomer nog de fysieke successen waar u naar verlangt. 

KREEFT
Liefde:
U kunt zich perfect aanpassen aan de omstandigheden. Kom voor uw standpunt in de liefde uit en laat weten hoe u in het leven staat. Geld: U kunt de indruk wekken dat u met alle winden meewaait en verwarring zaait. Dat is op financieel gebied niet verstandig. Wees extra duidelijk. Gezondheid: Veranderingen aan uw kapsel, kleding en make-up kunnen uw lichamelijke gesteldheid positief beïnvloeden. Herdefinieer daarom uw uiterlijk.

LEEUW
Liefde:
U bent in de stemming voor lichamelijke liefde, want uw libido is hoog. Het is een effectieve manier om stoom af te blazen, als uw geliefde daar ook zo over denkt. Geld: U neigt naar luiheid. Dat betekent een achterstand in zaken die moeten worden afgehandeld. Kom overeind en werk weg wat is blijven liggen. Gezondheid: Die opruiming zal ook in uw hoofd rust brengen. Die hebt u echt nodig om uw weerstand te versterken.

MAAGD
Liefde:
U geniet van het comfort van een relatie, maar wilt meer ruimte om te bewegen. U weet niet hoe u aan de onrust een eind moet maken. Geld: Als u uw zinnen op iets moois hebt gezet, neem dan geen overhaaste beslissing maar denk goed na. De oplossing wat betreft het budget dient zich vanzelf aan. Gezondheid: U hebt het de afgelopen tijd nogal zwaar te verduren gehad, maar de weg omhoog zet zich voort. Beloon uzelf als u offers moest brengen.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Turbulentie in de liefde houdt het spannend, maar is voor uw partner niet altijd te volgen. Door uw gevoelens te laten zien schept u duidelijkheid. Geld: Enig egoïsme is u niet vreemd. Daardoor is er afstand tussen u en mensen met wie u samenwerkt. Met meegaandheid en begrip voor een collega bereikt u meer. Gezondheid: U gaat de drukste tijd van het jaar tegemoet. Let daarom goed op uw lichaam en pleeg geen roofbouw.

SCHORPIOEN
Liefde:
De tijd van conflicten is voorbij. Dat komt ook doordat u bereid bent een ander zijn zin te geven. Meer water bij de wijn doen hoeft echt niet. Geld: U kunt teleurgesteld zijn over een tegenvaller of een vervelende uitgave. Het dwingt u wel om uw financiële beleid te herzien en aan te passen aan de nieuwe situatie. Gezondheid: Dit is de maand van de eclipsen die onvoorspelbare gevolgen kunnen hebben… Bereid u daarom goed voor als u op pad gaat.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Bij twijfel kunt u beslissen om er een punt achter te zetten, als blijkt dat het u niet biedt wat u ervan verwacht. Geld: Het is nu gunstig om aan iets nieuws te beginnen. Neem ook de tijd om het af te maken. Al kan dat nog wel even duren, dus beheers uw ongeduld. Gezondheid: Een voornemen om uw conditie te verbeteren begint met het zetten van de eerste stap. Daar kunt u deze week al mee beginnen.

STEENBOK
Liefde:
Zelfoverschatting is slecht voor de harmonie in een relatie. Uw streberige karakter kan u parten spelen. Toegeeflijkheid brengt verlichting. Geld: Benut uw leergierigheid door een cursus te volgen of een boek met een specialisme te lezen. Financieel zit het wel snor. Gezondheid: Als u zich de laatste tijd niet al te fit voelt is dat niet te wijten aan uw gezondheid, maar aan de opeenstapeling van gedoe in uw hoofd. Ademhalingsoefeningen helpen.

WATERMAN
Liefde:
Golven klotsen stevig tegen het liefdesbootje, maar met stuurmanskunst kunt u het roer recht houden en een dreigend con ict bezweren. Geld: Nu u een aardige meevaller te wachten staat kunt u die gebruiken om uw financiële toestand op de rails te krijgen. Maak een plan om de opwaartse lijn te behouden. Gezondheid: Als u aan een dieet bent begonnen, ontvangt u complimenten en bijval van uw omgeving voor uw zelfdiscipline.

VISSEN
Liefde:
Stel alles in het werk om uw liefdeswensen te laten uitkomen. Eén voor één, want anders raakt u verstrikt in wat u allemaal wilt. De supermaan van de negende geeft u die kracht en macht. Geld: Rustig en met voortvarendheid werken aan het realiseren van uw dromen geeft u rust en zekerheid. De buiten wereld zal u waarderen, wat u voldoende energie geeft om door te gaan. Gezondheid: U kunt even schrikken qua gezondheid, maar dat is mogelijk het gevolg van uw leefstijl als u de vasten periode gebruikt om af te vallen met bijvoorbeeld minder wijntjes.

RAM
Liefde:
U kunt slecht tegen gezeur van uw partner. Laat duidelijk maar vriendelijk weten dat u er niet van gediend bent. Geld: Dat gevoel van lusteloosheid kan komen door inspanning. Uw ambitieniveau ligt hoog, maar daar kunt u ook in doorschieten. De durfal in u mag achterover leunen. Gezondheid: Tref tijdig maatregelen om uw lichaam te sparen. Leg de lat iets lager en ervaar voldoende stilte. Daar moet u even aan wennen. Verslaving aan drukte is slopend.

STIER
Liefde:
De drang naar verandering in de liefde knaagt aan u. U wilt het roer omgooien maar weet niet hoe. U komt verder door met intimi over uw plannen te praten. Geld: Als u oefent in het herkaderen van uw bezigheden komt u snel verder. Dezelfde routine behouden vertraagt juist. Sla een nieuwe weg in en geniet van de reis. Gezondheid: Beleeft u geen plezier aan uw fitness-oefeningen of bent u gestopt? Doe iets anders. Het zal u goed bevallen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen