horoscoop

Horoscoop 31 maart t/m 6 april 2021

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Het lijkt wel alsof uw hoofd op hol is geslagen. Het valt niet mee om de gedachtestroom te temperen. Meestal is een adrenalinestoot prettig, maar nu irriteert het. Geld: Uw financiën draaien in cirkels. Verzet u niet tegen de herhaling, want die kan de doorbraak be­tekenen die nodig is. Gezondheid: Mocht u wat hebben gekwakkeld dan zou u zich nu prettiger moeten voelen. U kunt die vooruitgang vergroten door uw lichaam meer rust te gunnen.

KREEFT
Liefde: Uw fantasie heeft u in de greep maar niemand hoeft te weten wat er in u omgaat. Het lukt u toch om u normaal te gedragen, waardoor u kunt doen en laten wat u wilt. Geld: Uw financiële planeet straalt u tegemoet, dus met de inkomsten gaat het beter. Uw goede reputatie helpt u omhoog op de prestatieladder. Gezondheid: U gaat er langzaam aan onderdoor als u werk en vrije tijd niet in een beter evenwicht brengt. Een lager tempo helpt daarbij.

LEEUW
Liefde: Het liefst zou u er een tijdje vandoor gaan met uw geliefde, maar de beperkende maatregelen belemmeren uw reislust. U houdt het voorlopig met enige voorpret tegoed. Geld: Als u een plan maakt voor hoe u uw taken gaat vervullen, hoeft u niet te kiezen. U maakt een doelijst en begint met wat u het meest tegenstaat. Gezondheid: Als u zich aan die takenlijst houdt, zult u merken hoeveel tijd u overhoudt voor plezier en fitnessactiviteiten.

MAAGD
Liefde: Uw geliefde wil een bevestiging van u, maar u hoeft niet overal uw goedkeuring aan te geven. U hebt genoeg realiteitszin om u buiten een situatie te houden die u niet aangaat. Geld: Laat anderen weten hoe u over bepaalde geldzaken denkt. Zo kunt u een negatieve benadering ombuigen. Gezondheid: Maak u niet druk als u zich wat zwakker voelt dan normaal. De energie en levenslust komen vanzelf terug. Geniet van de lente.

WEEGSCHAAL
Liefde: U bent in uzelf gekeerd, maar dat betekent niet dat u zich helemaal terugtrekt. U kunt ook uitbundig zijn. Dat verwart uw lief. Geld: Visualiseer uw ideale geldpositie. Verander niets voordat u weer met beide benen op de grond staat. Blijf denken aan wat u wilt, maar sla niet op hol. Gezondheid: Iedere dag iets verbeteren aan uw conditie, dat zet pas zoden aan de dijk. Begin er vandaag nog aan en dan volhouden.

SCHORPIOEN
Liefde: Uw openheid werkt bevrijdend, waardoor uw relatie een onverwachte wending kan nemen. Als u toch iets wilt verbergen en dat wordt opgemerkt, pas u dan met een glimlach aan. Geld: U hebt veel talenten en vaardigheden, maar daar hebt u niets aan als u ze niet kunt verzilveren door met anderen overeenstemming te bereiken. Gezondheid: Te veel nadruk op uw gezondheid is niet goed. Laat de teugels maar eens vieren.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Uw geliefde kan u de oren van uw hoofd kletsen en u weet niet hoe u dat op een vriendelijke manier kunt afremmen. Geld: Luister goed naar een advies, want u zou er iets belangrijks door kunnen leren. Uw belangeloze steun aan anderen heeft meer effect dan u zou vermoeden. Gezondheid: Het heeft geen zin om drastische veranderingen in uw voedingspatroon aan te brengen. Wilt u dat toch, doe het dan geleidelijk.

STEENBOK
Liefde:
U kunt schrikken van een heftige reactie, maar uw kalme vasthoudendheid mist zijn uitwerking niet. Uw overlevingstechniek laat u niet in de steek als u onbevangen reageert. Geld: Volg uw intuïtie en u hebt de zaken sneller onder controle dan u voor mogelijk houdt. Gezondheid: Uw emotionele welzijn is minstens zo belangrijk als uw lichamelijke conditie. Beeld u in dat u op een warme stroom dobbert, richting het geluk.

WATERMAN
Liefde: Laat u niet verleiden tot zelfbeklag, want dat irriteert. Neem de dingen zoals ze zich voordoen. Lachen is besmettelijk, dus gebruik uw gevoel voor humor. Geld: U denkt dat u best een dag vrij mag nemen als beloning voor uw harde werken. Dat hebt u verdiend, maar complicaties kunnen soms een spaak in het wiel steken. Gezondheid: U bent wel stoer, maar als er iets aan de hand is wat u niet vertrouwt is het beter om even pas op de plaats te maken.

VISSEN
Liefde: U ziet eruit om in te bijten. Als u niet oppast, gebeurt dat ook. Hou de eerste de beste daarom op voldoende afstand. Geld: In plaats van als een hond achter de eigen staart aan te rennen is het beter u te bezinnen op wat u wilt ondernemen om uw portemonnee te spekken. Gezondheid: Pak een boek of luister naar muziek waarbij u kunt wegdromen of mediteren. Het maakt niet uit welke afleiding u kiest. Trek u niets aan van anderen die u lui vinden.

RAM
Liefde: U hebt een ondeugende twinkeling in de ogen. Zo kunt u iedereen om de tuin leiden met uw luchtige en charmante gedrag, maar ook uzelf. Ook al meent u dat het reuze gezellig is, er zijn ook krachten bezig buiten uw waarneming. Ontdek ze. Geld: De financiële armslag wordt groter, maar niet zo snel als u zou wensen. Halsoverkop iets nieuws beginnen in de hoop dat het wat oplevert is niet verstandig. Wacht maar even. Gezondheid: U houdt uw energiepeil goed in de gaten. Toch kunt u meer bereiken als u sportief dieper wilt gaan dan alleen over de oppervlakte te scheren.

STIER
Liefde: U kiest voor plezier en een luchthartige houding en omzeilt de ernst van het leven met gemak. Dat is prettig, maar het risico is wel dat u oog voor de realiteit verliest. Geld: Concentreer u op productiviteit in plaats van te demonstreren hoe behendig u de situatie naar uw hand kunt zetten. Actie zegt meer dan woorden. Gezondheid: Nu de lente zich steeds meer doet gelden, is het buiten beter dan binnen. Als u toch aan de wandel gaat, doe dat dan eens zingend.