horoscoop

Horoscoop 31 juli t/m 6 augustus 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
 Twijfelt u aan uw relatie? Forceer geen beslissing. Neem tijd om na te denken. Het helpt als u uw gedachten op papier zet en dat terugleest. Geld: Leg een geldprobleem voor aan iemand die u kan helpen. Die heeft een goed advies. Een bericht uit het buitenland is onderweg. Dat biedt perspectief. Gezondheid: De verlokkingen van zomers vertier eisen hun tol als u zich laat verleiden tot onmatigheid. Met wilskracht bent u zo weer op de goede weg

KREEFT
Liefde
: Er knaagt iets aan u waar u de vinger niet achter krijgt. De beste manier is luisteren naar uw intuïtie. Misschien moet u iets uitpraten. Als iemand u wil verleiden, wees dan op uw hoede. Aan onrust hebt u geen behoefte. Geld: Uw geldhuis floreert. Er bieden zich kansen aan om inkomsten te verwerven. Dat kan door loonsverhoging of belastingteruggave. Gezondheid: Uw conditie is in orde. Let wel op de hoeveelheid zout en suiker die u dagelijks binnenkrijgt.

LEEUW
Liefde:
U zit met uw partner helemaal op één lijn. Jullie voelen hetzelfde en dat is vooruitgang. Dit is een week om harmonie te vinden en u over te geven aan het weldadige gevoel dat dit u geeft. Geld: Uw focus op geldzaken kan vooruitgang belemmeren. Laat alles maar liever op z’n beloop, want de sterren staan gunstig. Daar hoeft u verder niets aan toe te voegen.  Gezondheid: Zorg voor rust in uw hoofd. Relaxte klanken, een glas mooie wijn en dromen. Zink weg in een fluwelen zachtheid.


MAAGD
Liefde
: U hoeft niet altijd aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Vertrouw op uw uitstraling en gratie. Dat wordt opgemerkt door degene die u wilt overtuigen. Geld: Geld uitgeven of juist niet? Dat wordt opgelost door een uitgave uit te stellen. Eerst orde op zaken en dan pas aanschaffen wat u wilt. Gezondheid: U voelt zich beter als u niet te veel van uzelf eist. Als het u naar de keel vliegt, is het tijd om langzamer te leven. Gooi dat zorgelijke juk van u af.

WEEGSCHAAL
Liefde: 
Wordt dit uw geluksweek? Het ziet er gunstig uit. Het weekend belooft gezelligheid. Cupido schiet lukraak met pijlen en zal ook uw hart treffen. Geld: Maak op uw werk reclame voor uzelf. U bent geknipt voor die functie en hoeft niet eens uw ellebogen te gebruiken. Gezondheid: De relatie tussen lichaam en geest is een aandachtspunt. Zet een eerste stap op een spiritueel pad en u bent gelijk op weg naar het juiste evenwicht.

SCHORPIOEN
Liefde
: Uw partner hebt u wel vrolijker gezien, alles wat u zegt, wordt verkeerd opgevat. Geen nood, hij of zij komt vanzelf tot inkeer. Geld: Als u een financiële beslissing moet nemen, hoeft u daar niet over na te denken. Volg uw gevoel. Dat u daar iemand geen plezier mee doet, moet dan maar. Gezondheid: Uw longen hebben frisse lucht nodig. Fijnstof is alom en daarom is een flinke wandeling in een gebied met schone lucht een prima remedie.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
 Zeg wat u op uw hart hebt. Dat is niet moeilijk, want u hebt meestal uw hart op de tong. Uw libido werkt op volle toeren, daar kan het niet aan liggen. Geld: Laat u niet beïnvloeden door wat anderen van uw uitgaven vinden. Reageert uw partner geïrriteerd? Vraag naar de oorzaak. Communicatie is de sleutel. Gezondheid: Als u aan sport doet, is het aan te bevelen niet te fanatiek tekeer te gaan, want dan loopt u kans op blessures. Een tandje lager is beter

STEENBOK
Liefde:
 U durft eindelijk te zeggen wat u voor iemand voelt en dat kan een opluchting zijn. Denk niet dat u een blauwtje loopt, integendeel, het pakt goed uit. Geld: U bent afhankelijk van de gulheid van anderen en dat druist tegen uw trotse ego in, maar u mag best eens wat meer nemen dan geven. Gezondheid: U bent niet sterk in het tonen van uw emoties, maar ervaar eens hoe heerlijk het is dat wel te doen. Laat uw tranen de vrije loop en geniet van de bevrijding.


WATERMAN
Liefde: 
U ontvangt een geschenk waar u stil van wordt. Zo merkt u dat u voor iemand meer betekent dan u vermoedde. Romantische wensen gaan in vervulling. Geld: Niemand legt u een strobreed in de weg als u doorstoomt naar uw doel. Uw resolute manier van doen zal bewondering wekken. Dan valt u iets toe waar u niet op rekende. Gezondheid: Die daadkracht kan uw gezondheid aantasten als u niet op tijd voldoende rust neemt. Dan holt u uzelf voorbij.

VISSEN
Liefde:
 Het idee dat u niet goed genoeg bent, is uit de lucht gegrepen. U mag uw zelfbeeld best opkrikken. U bent meer waard dan u denkt. Geld: Een onverwachte gebeurtenis kan een aanslag op uw budget betekenen. Neem voorzorgen om dat op te vangen door snel enige reserve bij elkaar te harken. Gezondheid: Geef u ego een boost door de wereld met een glimlach tegemoet te treden. U merkt meteen wat voor prettig effect dat heeft op uw lichaam.

RAM
Liefde
: Pijnlijke confrontaties zijn te voorkomen door u niet te laten meeslepen door emoties. Als u rustig blijft, komt alles op z’n pootjes terecht. Bedwing uw nieuwsgierigheid, niet elk nieuws is leuk om te horen. Geld: U hebt niet in de gaten dat u uw administratie verwaarloost. Nalatigheid brengt extra kosten met zich mee. Gezondheid: Uw spieren kunnen wel een oppepper gebruiken. Tien minuten gymnastiek in de ochtend doet wonderen. Maak er een gewoonte van.

STIER
Liefde:
 Die donkere wolk verdwijnt als u zich niet laat intimideren en opkomt voor uw wensen. Het is minder erg dan u denkt. Neem afstand om te achterhalen wat er aan de hand is. Geld: Investeer in uw werk. Een gesprek met een leidinggevende kan verhelderend werken als u zich vriendelijk opstelt. Gezondheid: U wilt met vrienden afspreken, maar laat uw gezondheid dat toe? U bent vatbaar voor een virusje, dus let op. Trek u terug als u rust nodig heeft.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen