Horoscoop 30 september t/m 6 oktober 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Emotionele ondersteuning is ruimschoots aanwezig, dus maak er gebruik van. U ontmoet interessante figuren die iets bijzonders bij u teweegbrengen. Geld: Een collega kan u op weg helpen met iets belangrijks. Ga met die hulp niet nonchalant om. Oppervlakkigheid wordt niet
gewaardeerd. Laat dat geen obstakel zijn. Gezondheid: Vermijd confrontaties en ergernissen, want die verstoren uw immuunsysteem. Gooi het van u af en denk er weinig aan.

KREEFT
Liefde: U laat zich meevoeren op golven van bewondering, maar vergeet daarbij niet te laten weten wat u zélf precies wilt. U bent gretig en
wilt worden begrepen. Geld: Geld komt binnen via familieconnecties. U verdient het thuis. Specu­leren kan goed zijn als u niet roekeloos te werk gaat. Gezondheid: Als u zich onzeker voelt, sluit u zich af. Uw uitdaging is uzelf te tonen, ook al voelt u zich kwetsbaar. Deel uw verlangens, zodat anderen zien wat u te bieden hebt.

LEEUW
Liefde: Romantiek overheerst, want u komt in de ban van iemand in uw omgeving. U bent terughoudend in het tonen van uw gevoelens. Geld: U hebt uw financiële doelen grotendeels bereikt. Nu oriënteert u zich op andere terreinen, zoals geestelijke ontwikkeling en communicatie. Gezondheid: Voor uw gemoedsrust is het goed als u zichzelf dwingt om uw geheime verlangens te onderzoeken. Luister goed naar wat uw hart
u vertelt, want dat klopt altijd…

MAAGD
Liefde: U droomt over een weinig realistische romance. U wilt uw begeerte in woorden vatten en de diepte van uw gevoelens uitdrukken. De juiste persoon begrijpt uw boodschap. Geld: Er zijn kansen om in de onroerendgoedsector uw geldpositie te verbeteren. Let op uw financiële intuïtie, die de juiste weg aanwijst. Gezondheid: In het verkeer loert altijd gevaar. Wees extra alert op het onbesuisde gedrag van andere weggebruikers.

WEEGSCHAAL
Liefde: Doe alles wat noodzakelijk is om liefde en warmte op anderen te projecteren. Daarna zult u bijzonder blij zijn met het resultaat. Niet afwachten, maar het ijzer smeden als het heet is. Geld: Creativiteit stroomt door uw aderen. Daar kunt u op een professionele manier van profiteren. Dat geeft een gevoel van opwinding, vooral als iemand oog heeft voor uw artistieke talent en flair. Gezondheid: U ziet er patent uit, maar het kan geen kwaad om beter op uw gewicht te letten. Dat kost moeite, maar het hoeft niet heel erg fanatiek. Bepaal uw streefgewicht.

SCHORPIOEN
Liefde: U bent er de persoon niet naar om moeilijke onderwerpen uit de weg te gaan, maar u komt toch in de verleiding om dat te gaan doen. Geld: U ziet overal mogelijkheden, maar u deinst u er niet voor terug om alles waar u nu mee bezig bent in de war te schoppen. Dat is onverstandig. Focus! Gezondheid: Bedenk dat onderdrukte gevoelens op een vriendelijke manier kunnen worden geuit. De juiste toon en goede timing doen de rest.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U wandelt op wolken. Het is heerlijk een fantasie na te jagen, vooral als dat u emotioneel steunt. Toch kan uw hang naar avontuur een spaak in het wiel steken van uw relatie. Geld: U voelt zich op uw gemak bij de wijze waarop u geld verdient, want het lijkt vanzelf te gaan. Maar is dat wel zo? Gezondheid: Hoe meer u uw bezorgdheid probeert weg te drukken, hoe intenser die zal worden. Blijf dicht bij uw onlustgevoelens. Ze zullen u niettemin opfleuren.

STEENBOK
Liefde:
: U wilt een positieve ervaring in de liefde nader onderzoeken. U voelt zich zeker binnen uw formele opvattingen. U lost het niet op met een keuze uit alles of niets. Geld: De financiën staan onder spanning. Dat betekent dat u harder moet werken om uw doel te bereiken, zonder ongeduldig te worden. Gezondheid: U blijft weerspannig. Hou uw lichaamstaal – spierspanning en ademhaling – goed in de gaten. Doe wat uw gevoel u ingeeft in plaats van het weg te drukken.

WATERMAN
Liefde: Uw fantasieën worden steeds heftiger. Ontken ze dus maar niet en focus op manieren om uw wensen en dromen werkelijkheid te laten worden. Geld: Pluto belemmerde uw financiële vooruitgang, maar dat is nu echt voorbij. Succes ligt om de hoek en zal weldra zijn genereuze neus laten zien. Gezondheid: U hebt zin in leuke dingen, maar gunt uzelf de tijd niet wegens een drukke agenda. U beschikt over genoeg energie. Onverwachte verlangens spelen u parten.

VISSEN
Liefde: Uw behoefte aan liefde en aandacht is groot. Een relatie wordt intenser. Als u die niet hebt, wilt u daar nu serieus werk van maken. Trek u niets aan van wat iemand anders denkt. Geld: U loopt het risico dat u omstandigheden niet realistisch inschat. Wacht enkele dagen voordat u de ondoordachte keuzes maakt die uw hart u ingeeft. Gezondheid: U zit lekker in uw vel. Mocht er toch iets aan mankeren, dan kan een zuiveringskuur het euvel verhelpen.

RAM
Liefde: Uw blik is gericht op de buitenwereld, maar dat is een afleidingsmanoeuvre. U kunt beter aandacht besteden aan uw veranderende gevoelens. Uw geliefde heeft het beste met u voor. Geld: Ook al ziet u door de bomen het bos niet meer wat betreft uw doelstellingen, ga niettemin onverdroten voort. De uitkomst van uw dromen is dichterbij dan u denkt. Gezondheid: Verspil geen energie aan frivole zaken en vermijd mensen die uw energie opvreten.

STIER
Liefde: Een lichte verliefdheid is mogelijk. Deze dromerige toestand past niet echt bij u. U staat liever met beide benen op de grond, maar met het openen van uw hart loopt u geen gevaar. Geld: U hoeft enig risico niet uit de weg te gaan. Er zijn voldoende krachten die u beschermen en uw fantasie weer laten landen op vaste bodem. Gezondheid: Een fysieke inzinking is snel voorbij als u dezelfde dag nog extra vroeg naar bed gaat. Daarna voelt u zich weer kiplekker.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen