horoscoop

Horoscoop 30 oktober t/m 5 november 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
U bent niet op uw mondje gevallen, maar uw lief is niet altijd gediend van gepeperde uitspraken. Op de achtergrond blijven bevordert uw sympathieke uitstraling. Geld: Deze week staat in het teken van communicatie. U wilt van alles op de hoogte blijven. Netwerken levert de juiste contacten op. Gezondheid: Uw energie wordt door sommige mensen ’afgetapt’. Daar moet een eind aan komen. Trek een streep, ook al vindt men u dan onaardig.

KREEFT
Liefde: Durf uzelf kwetsbaar op te stellen. Kruip niet in uw schulp en overwin verlegenheid. Kies voor uzelf en laat dat blijken, ook aan uw partner. Geld: U hecht aan zekerheden en veiligheid. U kunt op uw gemak doorhobbelen als u duidelijk maakt wat uw wensen zijn en aangeeft hoe u die wilt realiseren. Gezondheid: Nek- en schoudermassages zijn effectief. Daarmee stimuleert u de bloedcirculatie en uw algehele gevoel van welbehagen.

LEEUW
Liefde:
U straalt charme uit en bent belangrijk voor een bepaalde persoon. Wijs kritiek niet klakkeloos af en ga na waar men misschien toch gelijk in heeft. Geld: U krijgt de wind van voren over een geldkwestie. Mensen moeten nu eenmaal iets te klagen hebben en u bent zelfverzekerd genoeg om daar weerstand aan te bieden. Gezondheid: Uw weerstand kan een oppepper gebruiken. Voor u het weet hebt u anders een verkoudheid of griep te pakken.

MAAGD
Liefde:
Ook mensen die zich minder goed kunnen uitdrukken hebben soms iets nuttigs te melden. Aan het eind van de week doet u iets positiefs voor een betere wereld. Geld: U wilt anderen helpen. Ook bent u leergieriger dan gewoonlijk. U hebt een kritische geest. Daar kunt u gebruik van maken. Gezondheid: Achteloosheid kan leiden tot ongelukken of verwondingen. Geniet van het leven, maar let op wat u doet en waar u aan begint. Neem geen risico’s.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Om de vrede te bewaren gedraagt u zich soms als een windvaan. Verlaat het idee dat iedereen u aardig moet vinden. Geld: Activiteiten in de technologie kunnen interessante inkomsten opleveren. Oriënteer u in die wereld en weeg uw kansen af. Twijfel niet, maar sla toe. Gezondheid: Extra aandacht voor uw uiterlijke verzorging dwingt respect af. Wees er van overtuigd dat u door uw persoonlijkheid en opvattingen een goede indruk maakt.

SCHORPIOEN
Liefde:
U gaat af op uw gevoel. Zo komt u er achter of iemand een verborgen agenda heeft die u mogelijk kan schaden. U hebt daar een fijne neus voor en kunt anderen snel ontmaskeren. Zorg ervoor dat u niet afglijdt naar achterdocht. Geld: U krijgt de kans om meer te gaan ver­dienen. Dat betekent ook dat u uw financiën goed moet beheren of reorganiseren. Er wordt een beroep gedaan op uw verantwoordelijkheid. Gezondheid: Leg meer het accent op de dingen die uw leven kunnen opfleuren. Dat schept de harmonie die u nodig hebt. Laat sensueel genoegen een rol spelen…

BOOGSCHUTTER
Liefde: U blinkt niet uit in bescheidenheid. Het is raadzaam om op uw woorden te letten en u af te vragen wat voor effect die hebben. Dat kan onbegrip voorkomen. Geld: Het wordt tijd om uw eigenbelang scherp in het oog te gaan houden. Koester uw onafhankelijkheid en volg het pad naar meer geld dat u zelf uitstippelt. Gezondheid: Uw zorgeloosheid kan ontaarden in roekeloosheid, met alle problemen van dien. Denk na voordat u iets doet.

STEENBOK
Liefde:In de periode van de wassende maan zijn de kansen in de liefde talrijk. Uw aantrekkingskracht is dan het grootst. Geld: U bent zich bewust van uw verantwoordelijkheid. Uw perfectionisme maakt dat u graag alles zelf wil regelen. U kunt er niet tegen dat anderen half werk leveren. Gezondheid: Neem afstand en laat u niet meeslepen door irritatie. U kunt nu eenmaal niet de last van de hele wereld op uw schouders nemen.

WATERMAN
Liefde:
U doet er goed aan op de rem te trappen en uzelf toe te spreken over een ondeugd. Werk aan uw wilskracht en zelfbeheersing. Geld: Uw hekel aan administratie is groot, maar door uitstel benadeelt u zichzelf. Werk achterstand gedisciplineerd weg en breng de boel op orde. Gezondheid: Er is niets op tegen om alles uit het leven te halen, maar de grens aan wat uw lichaam kan verduren komt in zicht. Pas op voor de gevolgen van onmatigheid.

VISSEN
Liefde:
U wilt een probleem van uw geliefde oplossen. Een goed advies en een luisterend oor zijn voldoende. Als u zich leed te veel aantrekt treft u uzelf. Geld: Als de deur naar financiële mogelijkheden niet vanzelf opengaat, kunt u die intrappen. Neem het heft in handen en ga eropaf. Gezondheid: Uw dikke darm is uw paspoort naar gezondheid. Zorg ervoor dat die in een goede conditie blijft door het juiste voedselpatroon. Zoek er betrouwbare informatie over op.

RAM
Liefde:
Denk na over uw relaties. Maak van uw hart geen moordkuil en zeg wat u denkt. U hebt afwisseling en avontuur nodig. Geld: U stort zich in zaken die nieuw voor u zijn. Probeer vol te houden en voltooi waar u aan begon. U bent  actief, ondernemend en moedig, dus het móet lukken. Gezondheid: De herfst en het weer hebben invloed op uw gemoed. Dat kan neerslachtigheid met zich meebrengen. Verzet u er niet tegen. Het gaat voorbij.

STIER
Liefde:
Geef uw grenzen aan, anders wordt u agressief en dat past niet bij u. Bijt door de obstakels in de liefde heen. Met enig begrip komt u tot elkaar. Geld: U bent een beetje lui. Dit komt door enkele veranderingen waar u niet zo goed tegen kunt. Wat u nu nodig hebt is doorzettingsvermogen. Gezondheid: Zorg voor uw nieren. Als u deze kunt zuiveren dan helpt u uw organen en daarmee uw gezondheid. Meer water drinken is aan te bevelen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen