Horoscoop 30 Juli t/m 06 Augustus

Wat staat er in de sterren geschreven?

 

 

Liefde

Sommige mensen struikelen over een grasspriet. Bent u zo iemand? Maak u toch niet zo druk over pietluttige dingen. U wilt het allemaal en u wilt het nu, maar dat is nu eenmaal onmogelijk.

Geld

Wees wat realistischer in uw verwachtingen en dan valt het allemaal erg mee. Het heeft ook geen zin uw hoofd over geldzaken te breken. Dat lost niets op. Laat het los en het komt naar u toe.

Gezondheid

En dan? Zie maar wat er van komt. Dan zult u zien dat het uiteindelijk allemaal erg meevalt. Loslaten is een kunst en het is te leren. Het zal uw lichamelijke welbevinden positief beïnvloeden.

 

Liefde

U bent op een lekkere manier onrustig. U wilt uitgaan, laat thuiskomen en grenzen verkennen. Laat het walletje bij het schuurtje. Overdrijf niet. Dan krijgt u problemen.

Geld

Financieel loopt het nu op rolletjes, dus doe geen domme dingen door overmoedig te worden en te denken dat het de volgende week ook zo is. Dat is nog maar de vraag!

Gezondheid

Er zit u iets dwars. Daar kunt u mee leven. Lach erom en het verdwijnt helemaal. U wilt uw vriendinnen bij het sporten vooruit branden, want ze gaan volgens u te langzaam.

 

 

 

Liefde

Probeer scherpe woorden en opvattingen te temperen. Singles moeten geen heftige romances aangaan. Uiteindelijk kunt u spijt krijgen van die korte relaties.

Geld

Netwerken kan deze week geld opleveren als u actief aan de slag gaat en u al uw overtuigingskracht aanwendt om de buit binnen te halen. Doorzetten en drammen helpt.

Gezondheid

Let op dat u geen stress-eter wordt. De lever kan kwetsbaar zijn, waardoor u kans hebt op een lage bloedsuikerspiegel. Extra vitamine D en ijzer zijn de komende week prima.

 

 

 

Liefde

De een zegt: u bent een wolf in schaapskleren, de ander: een stil water met diepe gronden. Wat u werkelijk bent is een sterke persoonlijkheid die tegen een stootje kan.

Geld

Alleen mensen die u heel goed kennen en die u vertrouwt, krijgen een kijkje in uw diepere gevoelens. Dat is geen reden om met hen financiële verplichtingen aan te gaan.

Gezondheid

U bent bijzonder en dat wekt afgunst bij mensen die geen vat op u kunnen krijgen. Gelukkig trekt u zich daar niets van aan en gaat u uw eigen gang. Zo blijft u fris en fit.

 

 

 

Liefde

Geniet van dat heerlijke gevoel van al die vlinders in uw buik. Het betekent dat de liefde een hoofdrol speelt. Af en toe met beide benen op de grond komen kan geen kwaad.

Geld

Een tegenvaller kan u even van uw stuk brengen, maar er is geen reden voor paniek als u het hoofd koel houdt en gestaag werkt aan een stevige verbetering van uw economische positie.

Gezondheid

U zit vol met energie maar dat kan ook onrust zijn. Zorg dat u overtollige spanning afvoert. Ga wat vaker sporten of bewegen. Ook tussen de lakens kan het vuurwerk zijn.

 

 

 

Liefde

U worstelt met emoties. U wilt iemand wel in vertrouwen nemen, maar dat durft u niet. De beste remedie is uw gedachten op papier te zetten. Dat kan ook een liefdesbrief zijn.

Geld

Grijp uw kans als u deze week een buitenkansje ontdekt. Denk niet dat er nog betere tijden komen, want dat is niet zo. Ogen en oren open en vertrouw op uw voelsprieten.

Gezondheid

Zoek af en toe de stilte op van een bos of duingebied of ga uitwaaien op het strand. Zet alle zintuigen open: snuif de lucht op, voel de wind in uw gezicht en kijk om u heen.

 

 

 

 

Liefde

U hebt iemand op het oog, maar heeft die ook een oog op u? U doet er nogal geheimzinnig over, want stel dat het niets wordt. Toch kunt u niet ontdekken wat zo boeit, maar wat maakt hem nou eigenlijk zo bijzonder? Zo niet, dan is er een hele interessante reserve.

Geld

Train in wat extra discipline. Bewaar alle bonnen goed voor het geval u iets wil ruilen. U komt niets tekort als u bereid bent uw wensen te beperken tot het strikt noodzakelijke.

Gezondheid

Niemand is helemaal tevreden over het uiterlijk, dus accepteer die kleinigheid. Het geeft u een beter gevoel over uzelf en dat beïnvloedt uw lichamelijke conditie in positieve zin.

 

 

Liefde

Dromen zijn bedrog. U wilt er zo graag in geloven, maar gebruik ook uw verstand, hoe lastig dat ook is. Het is fijn u te laten meevoeren op die roze wolk, maar dan bent u stuurloos.

Geld

Neem het heft in eigen hand als de rekeningen u om te oren vliegen en maak een lijst met prioriteiten. Met zelfdiscipline lukt het u om het financiële roer recht te houden.

Gezondheid

Neem de tijd om uzelf te verzorgen en dat straalt van u af. U krijgt meer energie en een betere conditie zodat u ten volle kunt genieten van alles wat zich aandient.

 

 

Liefde

Op dit moment is er met u even geen land te bezeilen. In zo’n stemming ligt ruzie op de loer. Dat kan met of over uw partner gaan, maar vrolijk wordt u er niet van. Kalmte!

Geld

Er dreigt een pittig meningsverschil over geldzaken. Wees helder, duidelijk en zakelijk, dan kan er weinig misgaan. En neem voldoende bedenktijd voor u beslist.

Gezondheid

Maak korte metten met dat negatieve. Kies voor plezier. Als u nog niet verliefd bent, dan loopt u nu een grote kans dat Cupido uw hart raakt. Dan tintelt uw hele lichaam.

 

 

Liefde

Als uw gedachten nogal somber zijn en u denkt dat het in de liefde ook nooit meer goedkomt, dan is dat onzin. Kijk eens verder dan uw neus lang is. Breek er lekker uit.

Geld

Niemand is perfect en een vergissing is menselijk, maar u moet nu de bakens verzetten. Fouten uit het verleden bieden een garantie voor de toekomst. Herhaal dat maar hardop.

Gezondheid

Als u niet eerst schoon schip in uw hart maakt blijft het tobben. Zoek de zon op en doe iedere dag een paar oefeningen. Een nieuw fitnessregime helpt u op weg.

 

 

Liefde

Zorg dat u genoeg wordt geknuffeld. Dat helpt. Wel het hoofd erbij houden, ook al dwalen uw gedachten steeds weer af. De liefde moet wel van twee kanten komen!

Geld

Iemand wil een goede raad geven, maar zijn die bedoelingen wel helemaal eerlijk? In de tweede helft van de week gaat de zon gelukkig ook in uw portemonnee schijnen.

Gezondheid

U gaat recht op uw doel af. U weet wat u wilt en daar gaat u voor. Dat levert resultaat op, maar toch bent u dan nog niet topfit. Wat zit u dwars? Maak u niet druk. Er is genoeg te beleven.

 

 

Liefde

Thuis kraakt het in de voegen van de huiselijke perikelen. Dat komt in de beste families voor. Het houdt u wel bezig, terwijl u liever aandacht besteedt aan een relatie daarbuiten.

Geld

Deel uw ideetjes met anderen en werk ze verder uit. Sluit aan bij een groep waar u uw organisatietalenten verder kunt ontplooien. Met uw creativiteit moet u wel wat doen.

Gezondheid

Vriendinnen bewonderen uw fitte uitstraling, maar laat die ene niet van u profiteren. Mobiliseer uw positieve energie door iedere dag een half uur stevig te wandelen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen