Horoscoop 30 april t/m 6 mei 2014

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: Het opbouwen en in stand houden van een relatie kost u weinig moeite. U komt er langzaam achter dat u voor iemand speciale gevoelens koestert. Beleef die bewust en houd die gedachten niet voor uzelf. Uw partner kan jaloers zijn, dus oefen u in tolerantie.

Geld: Het kan geen kwaad te investeren in nieuwe hightech apparatuur, want dat past bij de ambitie die u aan de dag legt. Er komt een succesvolle cyclus aan.

Gezondheid: U vindt het heerlijk om dingen in de grond te zien groeien. Dit is een week om de natuur in te gaan, in de aarde te wroeten en lange wandelingen te maken om frisse lucht op te snuiven.

 

Liefde: Met uw impulsieve manier van doen bent u bereid risico’s te nemen. U wilt bewijzen dat u onweerstaanbaar bent, maar u neemt niet eens de tijd om vast te stellen of een droompartner in u is geïnteresseerd. Neem gas terug om vergissingen te voorkomen.

Geld: Experimenteren met een nieuwe onderneming kan beter worden uitgesteld tot de tweede helft van juli. Dan staan de sterren veel gunstiger. 

Gezondheid: Uw gezondheid en energieniveau gaat erop vooruit. Als u er ook nog eens in slaagt tobben en piekeren te vermijden, bent u in topvorm en bouwt u weerstand op.

 

Liefde: U bent een kleurige vlinder en u kunt u moeilijk binden. Kiezen is moeilijk en als u een keuze hebt gemaakt, wilt u weer wat anders. Dat komt ook door uw talent om te flirten. U neemt het niet zo nauw met de waarheid als dat zo uitkomt.

Geld: Uw kredietwaardigheid groeit, maar dat is geen reden om lukraak te lenen voor zaken die niet echt nodig zijn. Blijf kritisch op uw uitgavenpatroon.

Gezondheid: Uw vitaliteit is in orde, maar aandacht voor uw kwetsbare delen (dikke darm en blaas) is deze week belangrijk. Let ook op een juiste houding.

 

Liefde: Soms lijkt u verlegen, maar aan de andere kant bent u sterk en vastberaden. U kunt leider zijn, maar ook een gevoelige dromer. U wilt beschermd worden. Als u zegt: ’Ik hou van je’, is het geen flirt, maar u meent het en wilt dat het blijvend is.

Geld: Besteed wat extra’s aan uw zomergarderobe, want met een chique uitstraling trekt u vermogende mensen aan die u kunnen steunen bij uw doelstellingen.

Gezondheid: U kunt zo compleet opgaan in uw werk dat u later een prijs voor moet betalen voor uw hectische agenda. Meer rust en evenwicht kan dat voorkomen.

 

Liefde: Uw frisse en bruisende persoonlijkheid maakt het voor anderen heerlijk om bij u te zijn. Het is voor u nooit moeilijk om bewonderaars te verzamelen en verliefd worden is iets dat bij u meer vanzelf gaat dan bij bijna elk ander teken.

Geld: Een geduldige voorbereiding garandeert de uiteindelijke invulling van een langgekoesterde wens. Plezierreisjes hoeven niet aan zaken gekoppeld te zijn.

Gezondheid: Problemen in de familiesfeer kunnen invloed hebben op uw fysieke gezondheid. Zorg daarom voor een positieve en constructieve stemming in de huiselijke sfeer.

 

Liefde: U bent zo goed in het doen van dingen voor anderen dat het tijd wordt wat meer aan uzelf te denken. Het probleem is dat u uzelf nooit genoeg lijkt te waarderen om dat u zo’n perfectionist bent.

Geld: Wees wat minder kritisch op uzelf en anderen en werk wat minder hard. Geef uzelf deze maand complimenten. Dat helpt u sneller vooruit als u resultaat wenst. Dat loert al om de hoek.

Gezondheid: Vermijd woede en angst, want die zetten uw klieren onder druk. Blijf daar niet in hangen, maar laat negatieve emoties snel achter u. Daarmee bewijst u uzelf een grote dienst.

 

Liefde: U geniet ervan mensen om u heen te hebben en die gelukkig te maken. U wilt er altijd alles aan doen om relaties te versterken. Toch twijfelt u vaak. Niet doen. Werk liever aan uw eigenzinnigheid.

Geld: Ga recht op uw doel af. Heeft u zich ooit afgevraagd of u misschien niet te veel verwacht, omdat u zo gesteld bent op schoonheid en perfectie? Er mag gerust wat meer water bij de wijn.

Gezondheid: Verspil geen energie aan onbeigheden, want daardoor schept u een nieuwe stressvolle periode die net voorbij is gegaan. Doorjakkeren is geen goed idee.

 

Liefde: U voelt zich onoverwinnelijk, maar diep van binnen bent u onzeker en verward over de liefde. U kunt jaloers, bezitterig en achterdochtig zijn als u denkt dat iemand om wie u geeft geheimen voor u heeft.

Geld: Geldzaken zijn wisselvallig, dus zorg voor een stevige greep op de situatie. U hebt een groot vermogen geld te verdienen, dus voorzichtige speculaties kunnen in uw voordeel werken.

Gezondheid: Tot de 21ste zult u extra op uw gezondheid moeten letten. Negeer geen signalen die duiden op een kwaal of ongemak en neem voldoende rust om te herstellen.

 

Liefde: Seks is zelden voldoende om u te bevredigen. U wilt dat het ook op een ander vlak klikt. U diepgewortelde angst uw onafhankelijkheid te verliezen maakt het u moeilijk uzelf helemaal te geven.

Geld: Dat Saturnus vanaf het begin van de maand achteruit trekt, betekent dat inkomsten zullen vertragen. Opletten bij aankopen en zuiniger zijn is daarom de komende tijd verstandig.

Gezondheid: Uw gezondheid gaat erop vooruit, maar uw reislust en behoefte aan feesten kan een aanslag op de conditie zijn. Het is aan u om te oordelen hoe ver u daarin wilt gaan.

 

 

Liefde: Relaties zijn voor u een serieuze zaak, maar een beetje meer avontuur en wat minder wantrouwen maakt het een stuk leuker. Fixeer u wat minder op uzelf en probeer toegeeflijker te zijn. Dan wacht een verrassing!

Geld: Bekijk uzelf eens wat optimistischer. U weet dat u wonderen kunt verrichten als u vastbesloten bent iets te bereiken. Houd een balans tussen uw wens naar snel geld en de noodzakelijke lange termijn.

Gezondheid: Het element water is sterk, dus wat extra baantjes trekken in het zwembad zal uw conditie goed doen. Dat maakt uw hoofd fris.

 

Liefde: Het kost u moeite uw fouten toe te geven en tegen kritiek kun u ook niet, maar toch ben u een grote mensenvriend. Vriendschappen zijn voor u gemakkelijker dan liefdesrelaties. Pas op dat u ze niet met elkaar verwart.

Geld: U bent kampioen luchtkastelenbouwer. Vermijd daarom te grote risico’s. Denk goed na voordat u ergens aan begint. Maak een plan en een begroting en spring niet meteen in het diepe.

Gezondheid: Emotionele onvrede kan ten grondslag liggen aan fysieke zwakte. Breng uw gevoelens op een harmonieus niveau en u bent fit als een hoentje.

 

Liefde: Uw mystieke uitstraling is onweerstaanbaar. U bent sentimenteel, gevoelig en verliefd op de liefde. U maakt zich te druk om andermans problemen. Trek u niet te veel in uzelf terug, want u mag gezien worden.

Geld: Ontdek uw talenten en geloof erin. Voeg daar een flinke dosis vasthoudendheid aan toe en u bent op de juiste weg. Passiviteit kan u daarbij hinderen, dus pak uzelf aan.

Gezondheid: Een zuiveringsmethode met behulp van kruiden is goed voor het reinigen van uw lever en dat is voor de Vis die graag het glas heft een aanbeveling. Minderen mag ook.