horoscoop

Horoscoop 3 t/m 9 juni 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Er komt langzaam verbetering in uw  liefdesleven. Problemen worden minder intens. Daten levert leuke, maar nog geen duurzame contacten op. Dwing uw geluk in de liefde zelf af. Geld: U denkt dat u de hele wereld aankunt, maar er is een beperkte hoeveelheid actie mogelijk. Maak keuzes als u blijvend effect wenst. Alle ballen in de lucht houden betekent dat ze kunnen vallen. Gezondheid: Een mooie week om uw fitnessagenda te herzien. Nu prioriteiten vaststellen is misschien lastig en vervelend, maar u voelt u zoveel beter als u het toch hebt gedaan.

KREEFT
Liefde:  U dankt de aandacht van de andere sekse aan uw smaakvolle kleding. Dat is geen reden om halsoverkop een relatie aan te knopen. Eerst de kat uit de boom kijken. Geld: U wilt iets zinvols voltooien. Het kost u moeite u te concentreren. Laat uw fantasie de vrije loop. Bij het halen van een deadline zijn anderen u behulpzaam. Gezondheid: Venus vergroot uw schoonheid. Dat is goed voor uw zelfvertrouwen, waardoor u soepel in uw vel steekt.

LEEUW
Liefde: Uw eigenbelang staat voorop. U kunt de liefde naar uw hand zetten. Als de ander daar niet in meegaat, is dat niet uw probleem. Geld: Dat u een tandje bijzet is top. U voelt dat u in een lagere versnelling kunt doorgaan. Val niet in slaap, maar er is niets op tegen om te dagdromen. Gezondheid: U merkt dat uw onderbewustzijn belangrijke boodschappen doorgeeft. U kunt iets betekenisvols over uzelf ontdekken als u de tijd neemt om de symbolen te ontcijferen.

MAAGD
Liefde: Uw zelfverzekerdheid kan iemand op wie u indruk wilt maken kopschuw maken. Pak het voorzichtig aan en luister vooral. Geld: Het liefst zou u achteroverleunen, maar u wordt onrustig als u niets doet. Het is goed als u meer tijd voor uzelf reserveert. U blijft piekeren over alles wat moet gebeuren. Gezondheid: In plaats van toe te geven aan de wens om te ontsnappen, concentreer u op wat u nog af wilt hebben. Dan houdt u voldoende tijd over om fijn te relaxen.

WEEGSCHAAL
Liefde: Uw relatie staat af en toe onder druk. Houd daarom uw hoofd koel. Zo houdt u uw felle emoties in bedwang. Geld: Doe een beroep op uw creativiteit om alles af te handelen. Neem de verantwoordelijkheid voor uw toekomst naar uw beste kunnen. Dan valt alles op zijn plek. Gezondheid: U hebt nogal wat om handen. Dat zou wel wat minder mogen zijn. U moet nu te veel tegelijk doen en dat geeft veel druk die u uit balans brengt.

SCHORPIOEN
Liefde: Uw bedoelingen zijn goed en u bent blij met de waardering van de wederhelft, maar het kan wat te veel worden als u hoge eisen stelt. Doe wat water bij de wijn. Geld: U bent bang dat nog meer werk de druppel is die de emmer doet overlopen. Recht uw rug en doe wat u moet doen, zo goed als u kunt. Gelukkige komt de kosmos u te hulp. Gezondheid: Woede en driftbuien zijn schadelijk voor de gezondheid en kunnen zelfs ongelukken veroorzaken. Blijf liever kalm.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U gaat opgewekt voorwaarts in een optimistische flow. U kunt moeilijk onderscheid maken tussen realiteit en uw geloof dat alles in de liefde wel zal loslopen. Geld: Er kan een verstoring optreden op financieel gebied. Dat is geen reden voor paniek. Het blijft u voorlopig heus wel voor de wind gaan. Gezondheid: Een uitstekende periode om te beginnen aan een afslankkuur. Niet te fanatiek, maar beheersbaar, haalbaar en daardoor effectief.

STEENBOK
Liefde: Er kunnen zich situaties voordoen die snel handelen vereisen. U bent op uw best als u iets moet organiseren, met name een crisis. Geld: In een geldkwestie trotseert u praktische logica, zolang u op uw gevoel vertrouwt en steeds voor ogen houdt dat de krachten met u zijn. Maak er optimaal gebruik van. Gezondheid: Een positieve stemming zorgt voor de aanmaak van plezierstofjes in uw neurosysteem, waarmee uw lichaam een oppepper krijgt.

WATERMAN
Liefde: Als individualist bent u de zwakste schakel in de relatie. Met het geven van extra aandacht strijkt u alle plooien weer glad. Geld: U bent een overlever omdat u zich niet verliest in de agenda van anderen. U moest vechten voor wat van u is. Neem tijd voor bezinning en waardeer wat u hebt bereikt. Gezondheid: Uw energieniveau is afgenomen omdat u het oog van de storm bent gepasseerd. U bent erdoorheen en de lucht klaart weer op. U ziet alles weer helder.

VISSEN
Liefde: De vloedgolven stromen iets te heftig door uw gemoed. U kunt zich angstig voelen omdat u een verandering in uw wezen doormaakt. Heb vertrouwen in dat groeiproces. Geld: Zoek duidelijkheid in geldzaken en ga na waar verbeteringen mogelijk zijn. Dan kunt u binnenkort uw plannen succesvol uit-voeren. Gezondheid: U krijgt dagelijks gemiddeld zestien tot vierentwintig klontjes suiker binnen. Dat kan wel wat minder als u op etiketten let.

RAM
Liefde: Kijk in de liefde verder dan uw neus lang is. Rijkdom en lichamelijke attractie is nu minder belangrijk dan geestelijke intimiteit. Geld: Maak af waarmee u bent begonnen of begin iets nieuws nu u de kans hebt. U voelt de druk omdat het tot u doordringt hoe belangrijk het is om eens flink door te zetten. Gezondheid: U kunt u zich wat melancholiek voelen. Laat u dat niet hinderen. Uzelf meer tijd gunnen om te over-denken is gezond. Twijfel daarbij niet aan uzelf.

STIER
Liefde: Uw dagdromen zijn zo levendig zijn dat u erdoor gaat zweven. Geen probleem, zolang u genoeg aandacht aan uw denkbeelden besteedt omdat ze u kunnen helpen. Geld: Er tintelt iets in uw hoofd, maar u kunt er de vinger nog niet op leggen. U voelt zich geïnspireerd maar hebt geen helder idee hoe u uw creativiteit kunt aanwenden. Gezondheid: Een probleem lijkt niet erg en is van korte duur. Als een oude kwaal terugkomt, is dat te wijten aan gebrek aan energie.