horoscoop

Horoscoop 3 t/m 9 februari 2021

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: U hebt een oogje op iemand. Waarom zou u wachten? Verspil geen tijd, want dan denkt de ander misschien dat hij of zij niet goed is begrepen… Kruip uit uw schulp. Geld: Een reisje naar de zon is nu niet verstandig. Spaar er voor en geniet nu al met volle teugen van het vooruitzicht dat het ooit wél weer kan. Gezondheid: Draag ook in de winter bij de dagelijkse wandeling warme witte kleren, want die reflec­teren licht en behouden uw lichaamswarmte.

KREEFT
Liefde: U krijgt niet altijd uw zin en dat maakt u opstandig. Bewaar uw geduld tot de tijd rijp is om toe te slaan. Als iemand u het leven zuur maakt, hoeft u dat niet te pikken. Geld: Snel verdienen is er niet bij, maar als u aan een strategie werkt, bijvoorbeeld online, dan kan dat nog voor deze zomer uw rekening spekken. Gezondheid: Kijk goed uit in het verkeer. U fietst soms wat roekeloos, behalve als u ’per ongeluk’ tegen een aantrekkelijk type aanrijdt.

LEEUW
Liefde: U bent iets of iemand kwijt en dat maakt u onrustig. De oplossing is om er niet aan te denken. Alles wat u krampachtig wilt, verliest u. Wat u loslaat, komt naar u toe. Geld: Er kan in uw leven een verandering optreden die een geldprobleem vermindert. Dat gebeurt vanzelf, dus forceer niets. Gezondheid: Ga op tijd naar bed, want u hebt slaap nodig om uw emoties te verwerken. Wie de juiste snaar bij u raakt, brengt de oplossing voor een gevoelsknoop dichterbij.

MAAGD
Liefde: U wilt meer opwinding in uw liefdesleven, maar dat kunt u niet afdwingen. Neem zelf het initiatief. Breng dat hogedrukgebied dichterbij en het gaat stormen. Geld: U loopt met uw hoofd in de wolken. Dat maakt u vergeetachtig. Schrijf op wat u wilt en werk het lijstje af. Dat hebt u te lang uitgesteld. Gezondheid: Koffiedrinkers zijn drie keer zo vaak verkouden als theedrinkers. Meer dan twee kopjes koffie in koude tijden vermindert het immuunsysteem.

WEEGSCHAAL
Liefde: U voelt zich soms hopeloos en weet niet hoe dat komt. Dat duurt niet lang meer. Als een bijzonder contact tot stand komt, bent u ineens weer helemaal uzelf. Maar hoe ver gaat u? Geld: Bent u klaar voor die aankoop of wacht u nog even? Bent u sterk genoeg om uw kooplust te bedwingen? U moet zelf beslissen… Gezondheid: Zink in vlees, vis en melk is goed voor uw welzijn, want het activeert meer dan tweehonderd hormonen en enzymen.

SCHORPIOEN
Liefde: Uw vrienden zijn ook maar mensen en vinden uw opwindende leven soms nogal heftig. Misschien zijn ze wel jaloers. Geef ze de ruimte, dan krijgt u die ook. Geld: Er moet ’n beslissing worden genomen. U wikt en weegt en draait om de hete brij heen. Ga er doorheen en doe wat u moet doen, ook al is het niet gemakkelijk. Gezondheid: Bij kou daalt uw stofwisseling en komt u sneller aan. Vijf gram blaaswier – vraag uw drogist – in uw theepot verhelpt dat.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Een probleem lijkt u boven het hoofd te groeien. Er wordt een uitweg geboden, maar dan moet u wel uw ogen open houden. Laat u niet verleiden als u daar geen zin in hebt. Geld: Let op buitenkansjes en grijp die met beide handen aan. Dan keert de rust in geldzaken terug. Die kalmte hebt u op dit moment hard nodig. Gezondheid: Verzuring vermindert uw afweer­systeem. Dat kunt u verbeteren door het eten van vijgen en bananen.

STEENBOK
Liefde:
Een blik van een vreemde kan u een opwindend gevoel geven, maar als u op de avance ingaat, kan dat teleurstellend zijn… Geld: Als u goed kijkt, ziet u dat het geld op straat ligt. Als u een ander in de winst laat delen zult u ook in de toekomst meer verdienen. Anders is de vreugde van korte duur. Gezondheid: Zou u het niet wat kalmer aan gaan doen? U loopt uzelf voorbij en vraagt zich af hoe het komt dat u zo moe bent. Vermijd alles wat niet echt moet.

WATERMAN
Liefde: Als u zich verveelt met uw partner is het belangrijk dat u peper in de relatie strooit door iets te gaan doen wat u nog niet eerder hebt gedaan… Geld: Hebt u het gevoel dat iemand u wil belazeren? Neem het heft in handen. Spreek de persoon aan van wie u denkt dat die er achter zit. Het kan iemand zijn van wie u dat niet vermoedt. Gezondheid: Afweercellen zijn actiever als het vetaandeel van de voeding afneemt. Let op vetarme producten als u boodschappen doet.

VISSEN
Liefde: Tijd om te scoren… Wel oppassen, want een verkeerde keuze kan u verdriet bezorgen. Als u uw mond voorbijpraat kan een vriendin dat verkeerd opvatten. U doet uw best om het goed te maken. Geld: In een geldkwestie bijt u van u af en u laat zich door niemand in de luren leggen. Overweeg een uitnodiging; ga na wat u er aan hebt. Gezondheid: Bij een winterdip kan een goed gesprek helpen. Schroom niet om hulp te vragen als u denkt dat u die nodig heeft.

RAM
Liefde: U kunt een gemakkelijke prooi zijn voor een charme-offensief, want de hormonen gieren door uw lijf. Een zoentje hier en daar en dan snel naar de volgende? Dat houdt u niet vol. Geld: Ging het de laatste tijd niet van een leien dakje? Dan is er goed nieuws. Het geluk komt naar u toe. Er staat een meevaller op het programma als u iets handig aanpakt… Gezondheid: Een ochtendwandeling van een halfuur vermindert de kans op infecties met tachtig procent.

STIER
Liefde: U voelt zich soms hopeloos en weet niet hoe dat komt. Dat duurt niet lang meer. Als een bijzonder contact tot stand komt, bent u ineens weer helemaal uzelf. Maar hoe ver gaat u? Geld: Bent u klaar voor die aankoop of wacht u nog even? Bent u sterk genoeg om uw kooplust te bedwingen? U moet zelf beslissen… Gezondheid: Zink in vlees, vis en melk is goed voor uw welzijn, want het activeert meer dan tweehonderd hormonen en enzymen.