Horoscoop

Horoscoop 29 juli t/m 4 augustus 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: U zit in de hoogste versnelling en u dient uw geliefde pittig van repliek. Dat sterkt uw zelfvertrouwen. Niets mis mee zolang u uw voet vlakbij de rem houdt. Geld: Als u met uitgaven uit de bocht vliegt, bent u een brokkenpiloot. Controleer de snelheid waarmee de euro’s de portemonnee uit vliegen. Gezondheid: Het is verstandig om de zoutinname in de gaten te houden. Zoutarm eten hoeft ook weer niet, maar bewandel de middenweg.

KREEFT
Liefde: Een situatie thuis kan uit de hand lopen, maar dat lijkt erger dan het is. Zelfbeheersing is noodzakelijk. U hebt de logica aan uw zijde, dus u weet wel hoe u het moet aanpakken. Geld: Beslissingen die al genomen zijn, zult u misschien moeten herzien. Ga na wat de oorzaak van het probleem is. Gezondheid: Haast u niet, want daarmee kunt u dingen erger maken. Aandacht voor perfectie geeft de rust die u zoekt.

LEEUW
Liefde: Neem contact op met iemand die u in uw dromen bent tegengekomen. Het kan u verrassen wat die persoon te vertellen heeft. Bevredig gerust uw nieuwsgierigheid. Geld: U neemt een nogal nonchalante houding aan in geldzaken. Toch neemt u uzelf serieuzer dan anderen zich realiseren. U wenst terecht betrouwbare communicatiekanalen en contacten met diepgang. Gezondheid: U wilt graag een bruine teint en laat de zon het werk doen, maar liever iets minder bakken dan overdreven zonnebaden. Ook met meer schaduw lukt dat kleurtje wel.

MAAGD
Liefde: U kunt er niet van uitgaan dat uw oordeel het enige juiste is. Het is niet gemakkelijk om de feiten uit te leggen. Toch maar proberen. Geld: U zult een situatie met een dosis realiteit moeten beoordelen omdat collega’s daarvan afhankelijk zijn. Het is duidelijk dat u de zaken snel wilt afhandelen. Gezondheid: Als u zich eenzaam voelt kan dat een positief effect hebben, omdat het spirituele inzichten oplevert. Dat eenzame gevoel is gelukkig niet blijvend.

WEEGSCHAAL
Liefde: Uw nieuwsgierigheid komt goed van pas, want u wilt iets begrijpen wat niet voor de hand ligt. U kunt de informatie schiften en daar uit halen wat voor u het beste is. Geld: Lees de kleine letters in een overeenkomst aandachtig, want als u dat addertje onder het gras over het hoofd ziet is het te laat. Gezondheid: De zomer is nog niet wat die zou moeten zijn, dus zoek zoveel mogelijk de buitenlucht op om aan uw behoefte aan vitamine D te voldoen.

SCHORPIOEN
Liefde: Vertrouw op uw gelukkige gesternte, want dan stuurt de kosmos u de informatie die u nodig hebt. Zo ervaart u hoe alles gaat langs de lijnen van de geleidelijkheid. Geld: U bevindt zich in een succesvolle periode en hoeft daarom geen compromissen te sluiten waar u het niet mee eens bent. Blijf standvastig. Gezondheid: Er zijn belangrijke veranderingen op komst en  daarom is het goed om uw energie te sparen voor de dingen die gaan komen.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Een partner kan u keihard confronteren. Laat u niet intimideren. Achter de donkere wolk schuilt de zon. U doet er goed aan die op te zoeken. Geld: Er is financiële hulp beschikbaar. Dat helpt u een scherp oordeel te vellen in geldzaken. U trekt mensen met prestige aan, dus ga daar zorgvuldig mee om. Gezondheid: Laat onzinnige zaken los en concentreer u op wat echt van belang is. Let vooral op uw hart en darmen. Pas uw voedingsgewoonten aan.

STEENBOK
Liefde: U bent terughoudend in de liefde. Zet u daar overheen want als u ’systemisch’ te werk gaat, bereikt u uiteindelijk het punt waar u al had willen zijn. Geld: Hoogste tijd om uw e-mail op te schonen en te beantwoorden. Bel mensen terug die op uw telefoontje zitten te wachten. Doe alle kleine dingen die u al had moeten doen. Gezondheid: Uw libido is sterker dan gewoonlijk. Vind een mogelijkheid om die drang te blussen zonder iemand daarmee te belasten.

WATERMAN
Liefde: U wilt graag een impuls die door uw liefdesader gaat vloeien. U komt de week fluitend door als u zich niet te druk maakt, maar wel doet wat geen uitstel meer duldt. Geld: U hebt het druk. Omdat u niet weet hoe u ’t zult aanpakken, vertoont u uitstelgedrag en doet u wat het leukst is in plaats van wat de hoogste prioriteit heeft. Gezondheid: Zelfbeheersing is niet uw sterkste punt als levensgenieter. U kunt wel probéren om af en toe verleidingen te weerstaan.

VISSEN
Liefde: Complexe gevoelens woelen in de wateren van uw geest. Die kunt u gerust hun gang laten gaan, want dat hoort nu eenmaal bij u. Geld: Maak succesvol gebruik van die creatieve energie om te gaan schrijven, schilderen of dingen te doen die naadloos passen bij uw spirituele beleving. Gezondheid: Probeer niet te fanatiek om orde te scheppen in uw gevoelens of ze te onderdrukken, want de logica dient zich vanzelf wel weer aan.

RAM
Liefde: Het kost moeite om een belangrijk gesprek op gang te brengen, maar de woorden komen vanzelf als u over dat dode punt heen bent. Geld: Denk niet dat u slimmer bent dan wie nog geld van u krijgt; u kunt uw doelen bereiken als u uw integriteit bewaart in wat u zegt en doet. Gezondheid: Uw hersenen hebben essentiële vetzuren nodig om goed te kunnen nadenken. Ons lichaam maakt die niet zelf aan, maar u haalt ze wel uit walnoten.

STIER
Liefde: U vindt het niet prettig om in een situatie te worden gemanoeuvreerd als u er nog niet klaar voor bent. Het voelt alsof iemand u dwingt… Geld: Verdedig uw standpunt, hoezeer anderen ook aandringen. Overspeel uw hand niet en laat ruimte open voor onderhandeling. Gezondheid: Heeft u last van een pijntje? Probeer eens of plantaardige oplossingen werken. Bijvoorbeeld zachtjes bijten op gewelde kruidnagel bij kiespijn en valeriaanthee bij slapeloosheid.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen