Horoscoop 29 januari t/m 4 februari 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde: De liefde is naar u op zoek en daar hoeft u weinig voor te doen. De sterren staan bijzonder gunstig. Contacten met welgestelde mensen helpen u een handje in de romantische richting. Uw beminde blijkt in een royale bui. 

Geld: Op uw werk kunt u vastlopen. Misschien wordt het tijd om een beslissing te nemen! U bent op de goede weg en financieel staat u er sterk voor. Vanaf de zesde is het gunstig om te speculeren.

Gezondheid: U bent geïnteresseerd in spiritualiteit en wordt aangemoedigd een stapje verder te gaan als u bij toeval stuit op een boek of artikel. U kunt u verheugen op een leuke ontdekkingsreis.

 

Liefde: Gevoelens van verliefdheid krijgen alle ruimte. Maak van deze gelegenheid gretig gebruik en maak uw dromen waar. De romantiek bloeit op en dat gaat allemaal vanzelf. 

Geld: Achter de schermen spelen zich enkele ontwikkelingen af waar u nog geen weet van hebt, maar die wel van invloed kunnen zijn. Probeer erachter te komen wat er aan de hand is. 

Gezondheid: U wordt op uw vingers getikt als u in de gevarenzone komt en uw grenzen overschrijdt. Een verkoudheid en vermoeidheid liggen op de loer. Trek u regelmatig even terug en temper uw enthousiasme. 

 

Liefde: Uw liefdesrelatie vraagt uw aandacht. Uw geliefde heeft uw moed en wilskracht nodig. U twijfelt geen seconde en bent er volledig voor uw maatje.

Geld: U bedoelt het goed en daarom is het sneu als het mislukt. Een spontaan initiatief loopt uit op een fiasco als u niet uitkijkt! Gebruik uw inzichten en wees voorzichtig in het contact met de betrokkene. Hierdoor komt u in rustig vaarwater.

Gezondheid: Uw gezondheid is de laatste tijd sterk verbeterd en uw energiepeil stijgt. Blijf voldoende aandacht besteden aan voeten en benen, vooral als u sportief in de weer bent.

 

Liefde: Uw interesse wordt geprikkeld door het bovennatuurlijke. Schoorvoetend gaat u op onderzoek uit. U bent voorzichtig en houdt uw leven het liefst eenvoudig. Uw partner stimuleert u.

Geld: Het is verstandig uw geldzaken eens nader te bekijken en na te gaan wat er kan worden verbeterd. Uw carrière gaat goed en succes ligt in het verschiet als u rustig zo voortgaat.

Gezondheid: Uw verlangen naar meer vrije tijd geeft u alle gelegenheid om te onderzoeken hoe u het beste in vorm blijft. Volg uw gevoel en doe het met plezier. Dat geeft de beste resultaten.

 

Liefde: U wordt aangemoedigd uw creativiteit in de liefde te gebruiken, veelzijdig sterrenteken! Een onverwachts gesprek is hiervoor de aanleiding. Laat u verleiden door deze extravagante persoonlijkheid.

Geld: Besef dat u met speelse eigenschappen veel betekent voor anderen! Op uw werkplek kunt u hierin een voorbeeld zijn voor anderen. Een vervelend voorval weet u nieuwe kleur te geven.

Gezondheid: U gaat deze maand een kwetsbare periode tegemoet. Daarom is het aan te bevelen maatregelen te nemen om u voor ongemakken te behoeden. Neem voldoende rust.

 

Liefde: Tijdens de donkere avonden bent u het liefst in uw eigen veilige nest. U geniet van het kaarslicht en geliefden. Toekomstplannen worden samen en in alle harmonie gesmeed.

Geld: U laat u van uw beste kant zien tijdens een zakelijk gesprek en weet op standvastige wijze te verwoorden wat u wilt. Voor uw banksaldo pakt dit zeer gunstig uit. Dat kan met het buitenland te maken hebben.

Gezondheid: Te veel genieten van het goede leven kan een wissel trekken op uw gezondheid. Enige matiging voorkomt klachten en een pijnlijke blik op de wijzer van de weegschaal.

 

Liefde: Met opgeheven hoofd gaat u een spannende periode tegemoet. Uw liefdesleven doet veel stof opwaaien. U besluit u niet uit het veld te laten slaan. Geniet van de juiste momenten en kijk naar wat u wel hebt.

Geld: Zakelijke ontwikkelingen zorgen voor een uitstekende afleidingsmanoeuvre. U komt volledig tot uw recht en weet exact het juiste te vertellen, maar luister ook naar goede adviezen.

Gezondheid: U komt in een transformatieperiode, waarbij het zinvol kan zijn uw lichaam te zuiveren of te ontgiften. U zult zich daarna opgewekt en energiek voelen.

 

Liefde: U weet precies wat u van uw geliefde verlangt en ook wat u zelf moet geven om de balans te bereiken. Dat komt vrijwel natuurlijk, maar vaar geen liefdeskoers op de automatische piloot.

Geld: U wordt aangemoedigd het even rustig aan te doen, ook al bent u een ijverig persoon. Uw agenda ziet er wat dat betreft niet zo gunstig uit. Verdeel uw taken goed en besteed zoveel mogelijk uit.

Gezondheid: Het laatste waar u op zit te wachten is een oververmoeide rit naar het eind van de maand, dus matig uw tempo. Kinderen vergen veel van uw aandacht en zorg.

Liefde: Het is in de liefde niet bepaald stabiel, hoezeer uw beminde ook probeert het u naar de zin te maken. Dit betekent dat er hard moet worden gewerkt aan de relatie door eerst de oorzaak van de rimpeling op te sporen.

Geld: Het lukt u een slepende kwestie op succesvolle wijze af te ronden. Een vertrouwenspersoon helpt u een handje. Het enige wat u hoeft te doen, is hulp te vragen.

Gezondheid: Besef dat u niet alles hoeft te kunnen! Neem uw geliefde op sleeptouw voor luxe verwenuurtjes. U geniet en ontspant en dat brengt de relatie weer in rustig vaarwater.

 

Liefde: U bent het meest gecharmeerd van mensen die u intellectueel en mentaal stimuleren. Alleen dan bent u bereid u ook lichamelijk te geven. U vindt dat vooral bij een ouder type.

Geld: Er staan prima mogelijkheden te wachten op werkgebied. U bent vastberaden en uw onderzoekende eigenschappen zijn boeiend voor anderen. Het vooruitzicht dat er een nieuw project wacht, is niet uit te sluiten.

Gezondheid: Dit alles is prima, maar uw behoefte aan rust en stilte is ook belangrijk. Thuis is het heerlijk vertoeven met uw intimi en dat brengt weer frisse energie.

 

Liefde: Oude of vastgeroeste patronen passen niet meer bij u. Het wordt hoog tijd dat u uzelf verdiept in gloednieuwe uitdagingen. Dat is misschien wel even slikken voor uw partner.

Geld: U geniet van het samenwerken met anderen en vervult op glansrijke wijze uw rol als vrolijke noot! Mocht u plannen hebben om een nieuw avontuur tegemoet te gaan, ga dan vooral uw gang.

Gezondheid: Uw levenslust en levensstijl laten zich deze week niet rijmen met een gezondheidsregime. De verleiding om toe te geven aan alle geneugten is groot. Waarschuw uzelf maar eens.

 

Liefde: U hebt een roerige periode achter u. Nu is het tijd om tot rust te komen. Sluit deze periode af zoals u graag wilt. Hou enkel rekening met uzelf en voel u niet verantwoordelijk voor uw omgeving.

Geld: Een spontane en onverwachte aanschaf geeft u voldoening. U geniet en gloeit van zelfvertrouwen. Die uitstraling geeft u de kracht uw zinnen te zetten op een bepaald doel.

Gezondheid: Het is goed om uw conditie eens te analyseren. U hebt misschien iets onder de leden waar u door uw drukke bestaan onvoldoende aandacht aan besteedt. Neem er de tijd voor.

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen