×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 29 januari t/m 4 februari 2020

Horoscoop 29 januari t/m 4 februari 2020
31.01.2020 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
Het lijkt misschien moeilijk, maar blokkades zijn gemakkelijker te door – breken als u beseft dat u zelf het obstakel in de communicatie bent… Geld: Uw werk is nu hoofdzaak. Terecht, want u oogst waardering voor uw inspanningen. Anderen staan open voor uw ideeën en opinie. Gezondheid: Onderdrukte emoties hebben invloed op u. Probeer angst of weerzin te overwinnen met heldere bedoelingen en doorzettingsvermogen.

KREEFT
Liefde:
U bent spraakzaam in de privé-sfeer. U zegt wat u denkt en stelt geen eisen aan anderen. Geld: Schulden maken of juist afbetalen? Dit is de juiste periode voor dat laatste, ook om geld aan te trekken voor een idee of project. Een foute beslissing kan u ruïneren. Denk goed na. Gezondheid: Vrijuit spreken bevrijdt u van stress. Wees zacht in uw benadering. Dan zijn anderen ontvankelijk voor uw woorden.

LEEUW
Liefde:
Als u uw kwetsbaarheid verbergt achter een masker, dan denkt de ander dat u meer zelfvertrouwen hebt dan het geval is. Dat leidt tot misverstanden. Geld: Praat met iemand die u vertrouwt over een dilemma in geldzaken. Die vertelt u wat uw volgende stap zal zijn. Gezondheid: Probeer emotionele onzekerheid niet te overschreeuwen. Dat geeft een geestelijke belasting die u op den duur lichamelijk parten gaat spelen.

MAAGD
Liefde:
Gevoelens verstoppen is zinloos, want uw omgeving lijkt u te kunnen lezen als een open boek. Wat zijn uw motieven? Zodra u weet wat u wilt kunt u een en ander uitleggen. Geld: Als u een financieel probleem wilt oplossen, weet u niet zeker of de ander begrijpt wat u nodig hebt. Draai er niet omheen. Gezondheid: U houdt niet zo van knuffelen, maar aanraking is heilzaam en geeft een goed gevoel. Huidcontact is heerlijk als u zich er aan kunt overgeven.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Het is niet nodig te commanderen, want u hebt al meer macht dan u denkt. Onderzoek uw reacties en kom er achter wat daar de oorzaak van is. Geld: U kunt obsessief verlangen naar iets wat u niet hebt of kunt hebben. Daar schiet u niets mee op. Laat ’t los en u merkt dat het naar u toe komt als het voor u bedoeld is. Gezondheid: U droomt heftig. Als u zich uw dromen kunt herinneren geeft dat houvast op gebieden waar u nog geen grip op heeft.

SCHORPIOEN
Liefde:
U kunt het flirten nauwelijks in bedwang houden. Toch bent u niet in de stemming om spelletjes te spelen, tenzij u er een praktisch belang bij hebt. Geld: U blijft op het rechte pad door te doen wat goed is voor uw portemonnee. Voorzichtigheid blijft geboden omdat er anders geen weg terug meer is. Gezondheid: De dagen lengen weliswaar, maar u hebt behoefte aan nóg meer licht…

BOOGSCHUTTER
Liefde:
U kunt een rookgordijn optrekken om gevoelens te verbergen die u niet wilt delen. Wees niet wantrouwend en leg geen accent op wat niet wordt gezegd. Geld: Open die la met voornemens. U krijgt hulp van de kosmos en van uw omgeving. Niet aarzelen, maar begin met uw plannen. Gezondheid: Binnen zitten is in deze kille tijd begrijpelijk, maar niet verstandig. Flink stappen of hollen is goed voor longen, bloedsomloop en spieren.

STEENBOK
Liefde:
In de liefde hoeft u niets spectaculairs te verwachten. Alles gaat z’n gangetje en daar is niets mis mee. Geen vuiltje aan de lucht. Geld: Er zit iets in de financiële pijplijn wat u graag wilt. Het gaat u niet snel genoeg. U hoeft dat proces niet te versnellen. Het is al naar u onderweg. Gezondheid: Enkels en kuiten zijn kwetsbaar, dus pas op als u buiten loopt. Uitglijden of verzwikken hoeft niet ernstig te zijn, maar het is wel vervelend.

WATERMAN
Liefde:
Uw verlangens kunnen worden weggedrukt door de wensen van een ander. Toch kunt u maar beter toegeven, in plaats van vast te houden aan uw eigen plan. Geld: Uw behoefte aan succes kan eindelijk worden bevredigd. De contouren van het resultaat worden langzaamaan duidelijk. Nu niet inzakken, maar er stevig tegenaan gaan en doorzetten. Gezondheid: Het is slecht voor uw gezondheid als u uw geduld verliest en u gaat ergeren. Dat zet de deur open voor ongemak. Negeer de oorzaak van de irritatie en doe wat u goeddunkt.

VISSEN
Liefde:
Het gaat de buitenwereld niets aan wat u voelt. Dat is alleen voor u belangrijk. U moet zelf een keuze maken. Daar kan niemand u bij helpen. Geld: Het gaat u voor de wind. Daarbij kunnen contacten in het buitenland van belang zijn. Hou uw ogen open en grijp die kans. Gezondheid: Uw spiegel is uw beste adviseur als het om uw gezondheid gaat. Vindt u dat u er goed, opgewekt en stralend uitziet? Dan is uw conditie in orde. Zo niet, zoek de oorzaak.

RAM
Liefde:
U komt soms heftig over en maakt van uw hart geen moordkuil. Dat kan tot spanningen leiden. Neem gas terug. Geld: Bij het zoeken naar evenwicht tussen hoop en de eisen die een samenwerking aan u stelt, kunt u uw eigen belang overschatten. Doe maar liever wat water bij de wijn. Gezondheid: Complexe zaken tollen in uw hoofd. Leer om afstand te nemen en los te laten, want anders neemt het bezit van u en vreet het aan u.

STIER
Liefde:
Het kost moeite om openhartig te zijn, ook al wilt u schoon schip maken. Voorkom onenigheid. Die wordt gevoed door de angst voor het onbekende. Geld: U gaat er financieel op vooruit. De situatie is beter dan in januari. Een uitkering of bonus is mogelijk. U wordt gewaardeerd en dat zal blijken. Gezondheid: Drukte eist zijn tol wat betreft uw energieniveau. Let op uw houding. Soepelheid is een voorwaarde. Rek- en strekoefeningen helpen.