horoscoop

Horoscoop 29 januari t/m 4 februari 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Het lijkt misschien moeilijk, maar blokkades zijn gemakkelijker te door – breken als u beseft dat u zelf het obstakel in de communicatie bent… Geld: Uw werk is nu hoofdzaak. Terecht, want u oogst waardering voor uw inspanningen. Anderen staan open voor uw ideeën en opinie. Gezondheid: Onderdrukte emoties hebben invloed op u. Probeer angst of weerzin te overwinnen met heldere bedoelingen en doorzettingsvermogen.

KREEFT
Liefde:
U bent spraakzaam in de privé-sfeer. U zegt wat u denkt en stelt geen eisen aan anderen. Geld: Schulden maken of juist afbetalen? Dit is de juiste periode voor dat laatste, ook om geld aan te trekken voor een idee of project. Een foute beslissing kan u ruïneren. Denk goed na. Gezondheid: Vrijuit spreken bevrijdt u van stress. Wees zacht in uw benadering. Dan zijn anderen ontvankelijk voor uw woorden.

LEEUW
Liefde:
Als u uw kwetsbaarheid verbergt achter een masker, dan denkt de ander dat u meer zelfvertrouwen hebt dan het geval is. Dat leidt tot misverstanden. Geld: Praat met iemand die u vertrouwt over een dilemma in geldzaken. Die vertelt u wat uw volgende stap zal zijn. Gezondheid: Probeer emotionele onzekerheid niet te overschreeuwen. Dat geeft een geestelijke belasting die u op den duur lichamelijk parten gaat spelen.

MAAGD
Liefde:
Gevoelens verstoppen is zinloos, want uw omgeving lijkt u te kunnen lezen als een open boek. Wat zijn uw motieven? Zodra u weet wat u wilt kunt u een en ander uitleggen. Geld: Als u een financieel probleem wilt oplossen, weet u niet zeker of de ander begrijpt wat u nodig hebt. Draai er niet omheen. Gezondheid: U houdt niet zo van knuffelen, maar aanraking is heilzaam en geeft een goed gevoel. Huidcontact is heerlijk als u zich er aan kunt overgeven.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Het is niet nodig te commanderen, want u hebt al meer macht dan u denkt. Onderzoek uw reacties en kom er achter wat daar de oorzaak van is. Geld: U kunt obsessief verlangen naar iets wat u niet hebt of kunt hebben. Daar schiet u niets mee op. Laat ’t los en u merkt dat het naar u toe komt als het voor u bedoeld is. Gezondheid: U droomt heftig. Als u zich uw dromen kunt herinneren geeft dat houvast op gebieden waar u nog geen grip op heeft.

SCHORPIOEN
Liefde:
U kunt het flirten nauwelijks in bedwang houden. Toch bent u niet in de stemming om spelletjes te spelen, tenzij u er een praktisch belang bij hebt. Geld: U blijft op het rechte pad door te doen wat goed is voor uw portemonnee. Voorzichtigheid blijft geboden omdat er anders geen weg terug meer is. Gezondheid: De dagen lengen weliswaar, maar u hebt behoefte aan nóg meer licht…

BOOGSCHUTTER
Liefde:
U kunt een rookgordijn optrekken om gevoelens te verbergen die u niet wilt delen. Wees niet wantrouwend en leg geen accent op wat niet wordt gezegd. Geld: Open die la met voornemens. U krijgt hulp van de kosmos en van uw omgeving. Niet aarzelen, maar begin met uw plannen. Gezondheid: Binnen zitten is in deze kille tijd begrijpelijk, maar niet verstandig. Flink stappen of hollen is goed voor longen, bloedsomloop en spieren.

STEENBOK
Liefde:
In de liefde hoeft u niets spectaculairs te verwachten. Alles gaat z’n gangetje en daar is niets mis mee. Geen vuiltje aan de lucht. Geld: Er zit iets in de financiële pijplijn wat u graag wilt. Het gaat u niet snel genoeg. U hoeft dat proces niet te versnellen. Het is al naar u onderweg. Gezondheid: Enkels en kuiten zijn kwetsbaar, dus pas op als u buiten loopt. Uitglijden of verzwikken hoeft niet ernstig te zijn, maar het is wel vervelend.

WATERMAN
Liefde:
Uw verlangens kunnen worden weggedrukt door de wensen van een ander. Toch kunt u maar beter toegeven, in plaats van vast te houden aan uw eigen plan. Geld: Uw behoefte aan succes kan eindelijk worden bevredigd. De contouren van het resultaat worden langzaamaan duidelijk. Nu niet inzakken, maar er stevig tegenaan gaan en doorzetten. Gezondheid: Het is slecht voor uw gezondheid als u uw geduld verliest en u gaat ergeren. Dat zet de deur open voor ongemak. Negeer de oorzaak van de irritatie en doe wat u goeddunkt.

VISSEN
Liefde:
Het gaat de buitenwereld niets aan wat u voelt. Dat is alleen voor u belangrijk. U moet zelf een keuze maken. Daar kan niemand u bij helpen. Geld: Het gaat u voor de wind. Daarbij kunnen contacten in het buitenland van belang zijn. Hou uw ogen open en grijp die kans. Gezondheid: Uw spiegel is uw beste adviseur als het om uw gezondheid gaat. Vindt u dat u er goed, opgewekt en stralend uitziet? Dan is uw conditie in orde. Zo niet, zoek de oorzaak.

RAM
Liefde:
U komt soms heftig over en maakt van uw hart geen moordkuil. Dat kan tot spanningen leiden. Neem gas terug. Geld: Bij het zoeken naar evenwicht tussen hoop en de eisen die een samenwerking aan u stelt, kunt u uw eigen belang overschatten. Doe maar liever wat water bij de wijn. Gezondheid: Complexe zaken tollen in uw hoofd. Leer om afstand te nemen en los te laten, want anders neemt het bezit van u en vreet het aan u.

STIER
Liefde:
Het kost moeite om openhartig te zijn, ook al wilt u schoon schip maken. Voorkom onenigheid. Die wordt gevoed door de angst voor het onbekende. Geld: U gaat er financieel op vooruit. De situatie is beter dan in januari. Een uitkering of bonus is mogelijk. U wordt gewaardeerd en dat zal blijken. Gezondheid: Drukte eist zijn tol wat betreft uw energieniveau. Let op uw houding. Soepelheid is een voorwaarde. Rek- en strekoefeningen helpen.