horoscoop

Horoscoop 29 april t/m 5 mei 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: U hebt een onrealistisch verlangen om het iedereen naar de zin te maken. Een compromis zal niet helpen, dus accepteer datgene wat u niet kunt veranderen. Geld: U kunt uw agenda niet opzij schuiven omdat u nu geen afspraken kunt maken. Trek niettemin uw plan en koers rechtstreeks af op het beste resultaat. Gezondheid: Hou u eigen behoeftes in het oog in plaats van een con ict te dempen. Anders ergert u zich onnodig en dan roept u onheil over uzelf af.

KREEFT
Liefde: U surft op hogere emotionele golven dan u zou wensen. Wat meer geduld geeft overzicht en de rust die u nu nodig hebt. Laat alles op u afkomen. Niets forceren. Geld: U neemt uw taken serieus en werkt hard, maar denk niet dat u daarmee onmiddellijk bereikt wat u zou willen. Neem de tijd; haast maakt het voor uzelf alleen maar lastiger. Gezondheid: Geniet van deze pauze, die kan verfrissend werken. Afstand nemen en loslaten geven geest en lijf een oppepper.

LEEUW
Liefde: Uw gevoelens zijn sterk. Het is een voortdurende strijd om uw radicale emoties in toom te houden. Aan de buitenkant lijkt alles in orde, maar het kost u moeite dat te laten blijken. Geld: Uw analytische geest concentreert zich op uw huidige verplichtingen, maar uw instinct wil liever een andere kant op. Probeer het eens. Gezondheid: Wees tolerant voor uzelf. U bent maar een mens en u hoeft vandaag echt de wereld niet van de ondergang te redden.

MAAGD
Liefde: Meestal bent u kalm en hebt u uzelf in de hand, maar uw verstand kan u in de steek laten. Dat kan uw geliefde verwarren. Die denkt dat uw
benadering de weg wel zal wijzen. Geld: Er zijn geldzaken die aandacht verdienen. Besef dat logisch denken niet altijd de enige weg is naar een verstandige oplossing. Raadpleeg uw intuïtie en volg die. Gezondheid: Soms moet u dansen op de muziek die u in uw hoofd hoort. Let op het ritme. Beweging doet u goed.

WEEGSCHAAL
Liefde: Thuis kan het een drukte van belang zijn, maar dat is niets vergeleken met de warboel in uw hoofd. Zet rustig op een rij wat u kunt doen
om orde te scheppen. Geld: U hebt er niets aan als u uw beste ideeën niet deelt. Als u daar meer open over bent, krijgt u de aanmoediging die u nodig hebt om uw plannen uit te voeren. Gezondheid: Verzin manieren om uw energie naar buiten te persen nu uw fitnessmogelijkheden beperkt zijn. Dat is beter dan uzelf inhouden.

SCHORPIOEN
Liefde: Als uw romantische leven niet is wat u zich ervan voorstelt, weet dan dat deze situatie niet blijvend is. U weet niet welke kant u op moet met uw intense gevoelens. Geld: Ook al weet u wat er met de inhoud van uw portemonnee gebeurt, toch kan er iets zijn wat u verrast. Neem geen ingrijpende beslissingen. Gezondheid: Ongerustheid over een kwaaltje hoeft niets ernstigs op te leveren. Goede nachtrust kan helpen. Zo niet, stel dan een bezoek aan de arts niet uit.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Als u in uw binnenwereld verdwaalt, heeft uw lief geen idee waar u uithangt. Trek u niet terug. Daarmee kunt u de emotionele crisis, die u wilt voorkomen, verergeren. Geld: Bij een plotselinge meevaller kan een addertje onder het gras zitten. Reageer niet impulsief op een uitnodiging of een aanbieding, maar onderzoek het grondig. Gezondheid: In de discussie over hoeveel glazen per dag nu wel of niet mogen kunt u voor uzelf een duidelijke limiet bepalen.

STEENBOK
Liefde: U hebt het talent om de toekomst al in beeld te brengen. U denkt dat u uw dromen kunt laten uitkomen, ongeacht de obstakels die u tegenkomt. En dat is ook zo! Geld: Waak voor overschatting en neem geen langetermijnbeslissingen op grond van het huidige perspectief. Gun uzelf tijd voordat u de definitieve stappen zet. Gezondheid: U hebt nu tijd voor hobby’s en huiselijke activiteiten om de druk van de ketel te halen. Zoek vooral ontspanning.

WATERMAN
Liefde: Het weerbericht in de liefde: wisselvallig met hier en daar een bui. Emotionele intimiteit is nu belangrijk, vooral samen plezier maken. Geld: U hebt lang genoeg geworsteld en wilt resultaten van uw inspanningen. Ook al lijkt de beloning nog ver weg, laat u niet ontmoedigen door uitstel. Het gaat niet sneller als u dramt. Gezondheid: De virusmaatregelen dwingen u het kalmer aan te doen en uw energieniveau op te vijzelen. Geef toe aan een bezadigd tempo.

VISSEN
Liefde: Er is harmonie en in combinatie met gezellige initiatieven zorgt dat dit weekend voor een bloeiend liefdesleven. Samen iets doen wat u nooit eerder deed geeft energie. Geld: Slordigheid in geldzaken kan funest zijn. Hou de vinger stevig aan de financiële pols en let op details. Nauwlettendheid levert geld op. Gezondheid: Laksheid in gezondheidskwesties kan vervelende gevolgen hebben. Vermijd verwaarlozing. Neem uw lichamelijke toestand serieus.

RAM
Liefde: U houdt u in omdat u aanvoelt dat dit niet de juiste tijd is om uw vrijheid af te dwingen. Tref geen drastische maatregelen, maar dagdroom over hoe het zal zijn als u later weer de vrijheid krijgt. Geld: Het maakt niet uit of u bepaalde plannen al hebt uitgewerkt en voltooid. Geen probleem, in de loop van de week wordt alles vanzelf duidelijk. Gezondheid: Stel geen overdreven eisen aan uw lichaam. Luister naar de signalen en leer zo uw grenzen kennen.

STIER
Liefde: De liefde staat op gespannen voet met de realiteit. U wilt graag uw vleugels uitslaan, maar dat is nu niet mogelijk. Leg u erbij neer en parkeer uw verlangens tijdelijk op de planeet Venus. Geld: Ook al staat u helder voor ogen wat u wilt bereiken, u weet niet wat werkelijkheid of fantasie is. Uw doelgerichtheid lijdt daar niet onder, die inspireert u om fantastische dingen te gaan doen. Gezondheid: Vermijd gesuikerde frisdranken en bewerkt vlees. Lees vaker het etiket en kies voor een gezonde variant. Neem die moeite, want het behoedt u voor later ongemak.