horoscoop

Horoscoop 28 oktober t/m 3 november 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Het gevoel dat u een anker sleept kan een onaangename herinnering worden. U zult niet ver komen zolang u in de ontkenningsfase blijft zitten. Geld: Zoek een balans tussen geven en ontvangen. Hoe vaker u geeft, hoe meer u zult ontvangen. Dat mag echter het motief niet zijn voor uw gulheid. Gezondheid: Alles verandert als u zich bewust wordt van uw emoties. Ga er rustig voor zitten om er achter komen wat u dwarszit en reken er voorgoed mee af.

KREEFT
Liefde: Er is iemand op wie u indruk wilt maken, waardoor u iets gaat doen wat niet bij u past. Dat vestigt de aandacht op u, maar niet op de goede manier. Geld: U windt er geen doekjes om als u duidelijk wilt maken wat uw wensen zijn en verwacht van anderen dat ze daaraan voldoen. Maak u niet druk over de uitkomst. Gezondheid: Afremmen en bij uzelf naar binnen keren helpt u om geest en lichaam in evenwicht te brengen. Daarna ziet u in waarom dat nodig was.

LEEUW
Liefde: U kunt iets voor een ander doen zonder dat het u veel moeite kost. In uw ogen stelt het misschien niet veel voor, maar degene voor wie het is bedoeld zal u dankbaar zijn. Geld: Uw financiële situatie is instabiel door kwesties met bijvoorbeeld belastingen of ontslag, maar alles wordt uiteindelijk toch opgelost. Gezondheid: Met zelfbeheersing en doorzettingsvermogen kunt u nog voor de feestmaand begint bereiken dat uw gewicht en conditie weer op peil zijn.

MAAGD
Liefde: Er is geen enkele reden om verantwoordelijkheid te nemen voor het idiote gedrag van iemand die u na aan het hart ligt. Doe alsof er niets aan de hand is… Geld: Als iemand u onaangenaam verrast, kan de schok u in een richting duwen waardoor u een routineklus anders aanpakt. Laat u niet van uw stuk brengen. Gezondheid: Zoek uit wat u ervan weerhoudt om uzelf te zijn. Zodra u dat weet, kunt u dat uit uw systeem verwijderen.

WEEGSCHAAL
Liefde: U kunt een onnodige discussie vermijden door u te realiseren dat ruziemaken u geen stap dichter bij uw doel brengt. Los het probleem op met uw originele denkvermogen. Geld: U hebt de laatste tijd veel ondernomen zonder daarbij de vruchten van uw inspanning te kunnen plukken. Gelukkig breekt de oogsttijd nu aan. Gezondheid: Als levensgenieter neemt u het niet zo nauw met de calorieën, maar bewuster uw menu samenstellen verbetert uw lichamelijke conditie.

SCHORPIOEN
Liefde: Een verbintenis voelt als een beknelling, en er is geen ontsnapping mogelijk… Als u zich uit die situatie wilt terugtrekken omdat u zich er niet prettig bij  voelt, kunt u dat beter niet overhaasten. Geld: Alles kan op slag veranderen als u ineens een lumineus idee krijgt. Wees voorbereid op die positieve omslag. Blijf optimistisch, want uw gedrag stuurt uw stemming. Gezondheid: Een hoofd- en gezichtsmassage is heel effectief. Dat is niet alleen heel aangenaam, maar zorgt ook voor doorbloeding en ontspanning. Doe het zelf of laat het lekker doen.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Het kan moeite kosten u te voegen naar de traditionele structuur van een relatie, nu u wordt binnengezogen in uw eigen wereld van unieke gevoelens. Geld: Denk na over hoe u uw inkomen kunt verhogen. Als het niet loopt zoals u wilt, leg dan de schuld niet bij een ander. Kijk naar uw eigen manier van handelen. Gezondheid: U kunt boven uw fysieke prestaties uitstijgen door de lat hoger te leggen. Geniet dan van het feit dat het steeds beter gaat.

STEENBOK
Liefde:
U wilt geen kwetsbaarheid tonen, maar iemand kan u zo beïnvloeden dat u uw hart lucht. Zo kunt u meer te weten komen over het waarom van uw gevoelens. Geld: Uw betrouwbaarheid wordt op de proef gesteld. Wees u daarvan bewust en u kunt een aanval succesvol afslaan. Sta stevig in uw schoenen. Gezondheid: Een moeilijke situatie kan veranderen in een plezierige als u zich niet verzet maar meebuigt, zoals het riet met de wind. Pas daarna ontspant u zich.

WATERMAN
Liefde: U kunt een onnodige discussie vermijden door u te realiseren dat ruziemaken u geen stap dichter bij uw doel brengt. Los het probleem op met uw originele denkvermogen. Geld: U hebt de laatste tijd veel ondernomen zonder daarbij de vruchten van uw inspanning te kunnen plukken. Gelukkig breekt de oogsttijd nu aan. Gezondheid: Als levensgenieter neemt u het niet zo nauw met de calorieën, maar bewuster uw menu samenstellen verbetert uw lichamelijke conditie.

VISSEN
Liefde: U kunt zomaar in het diepe van de liefdesvijver springen als u de overtuiging hebt dat alles op z’n pootjes terechtkomt. Blijf wel boven. Geld: Uw creativiteit kan u niet overal naartoe voeren. De kracht van positief denken moet wel gevoed blijven met concrete plannen en een solide invulling. Gezondheid: U kunt wel een oppepper gebruiken in de vorm van extra zuurstof. Ga naar buiten en span u in totdat u het gevoel hebt weer helemaal in vorm te zijn.

RAM
Liefde: Uw innerlijke stem herinnert u eraan dat u open moet staan voor de behoeftes van een speciale persoon. Ga daarbij niet op andermans tenen staan. Geld: Uw drang om nieuwe terreinen te verkennen wordt getemperd, maar alle adviezen kunnen u er niet van weerhouden een doorbraak te forceren als u daar de kans voor krijgt. Gezondheid: Uw hart kan reageren op heftige emoties. Daarom is het goed om u te beheersen, ook al zal dat niet meevallen.

STIER
Liefde: Romantiek bloeit in een vaste relatie en wie nog op zoek is, hoeft straks niet langer alleen te zijn. Wie niet krampachtig zoekt zal slagen. Geld: U kunt een plan ontvouwen waar iedereen op zit te wachten, maar dat niet van u wordt verwacht. Als u uw gedachten helder ventileert mag u op steun rekenen. Gezondheid: Nu de reguliere gezondheidszorg wordt afgeschaald is het noodzakelijk uw conditie op peil te houden. Wandel iedere dag zeker een halfuur.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen