Horoscoop 28 mei t/m 3 juni 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde: Zorg ervoor dat u voldoende wordt geknuffeld, dat helpt. Wel het hoofd erbij houden, ook al dwalen uw gedachten steeds weer af. Iemand wil u een goede raad geven, maar zijn die bedoelingen wel helemaal eerlijk? Volg niet elk advies klakkeloos op.

Geld: De tweede helft van de week gaat de zon in uw portemonnee schijnen. U gaat recht op u doel af, u weet wat u wilt en daar gaat u voor. Dat levert resultaat op, maar toch bent u dan nog niet helemaal tevreden.

Gezondheid: Wat zit u dwars? Maak u er niet druk over, er is genoeg te beleven als u uw zorgen opzij zet en eerst uw zegeningen telt.

 

Liefde: Thuis kraakt het in de voegen van de perikelen, maar dat komt in de beste families voor. Gelukkig bewonderen uw vriendinnen u om uw gezellige uitstraling, maar laat die ene niet van u profiteren.

Geld: Met een aanval van creativiteit moet u wel wat doen. Deel uw idee met anderen en werk het uit. Sluit u aan bij een groep waar u uw organisatietalenten verder kunt ontplooien.

Gezondheid: Mobiliseer uw positieve energie, ook al moet u daar even naar op zoek. U beschikt over een verborgen reservoir aan optimisme, waar u uiteindelijk blij van wordt. 

 

Liefde: Sommige mensen struikelen over een grasspriet in een veld vol liefdesbloemen. Maak u niet druk om pietluttige dingen. U wilt het allemaal en u wilt het nu, maar dat is nu eenmaal onmogelijk.

Geld: Wees realistisch in uw verwachtingen, dan valt het allemaal erg mee. Het heeft geen zin uw hoofd te breken over iets waar u geen greep op hebt. Dat lost niets op. Wacht af.

Gezondheid: Loslaten is een kunst en het is te leren. Dan zul u zien dat het allemaal wel meevalt en dat geeft de rust die u nodig hebt om te herstellen van een schok uit het verleden.

 

Liefde: Soms lukt het allemaal, dan zit het mee en hebt u de wind in de rug. Uw liefdesplaneet staat gunstig, maak daar gebruik van. Geen misbruik, want dan werkt het tegen u. Een kleine hobbel is van korte duur.

Geld: U hebt geluk in het spel, dus misschien wint u iets. Dat geeft u flair en vleugels. Geld moet rollen en dat laat u ook gebeuren, totdat u spijt krijgt van uw aankopen.

Gezondheid: Enig ongemak heeft een oorzaak die vrij gemakkelijk is op te sporen als u daar de tijd voor neemt of advies vraagt. U bent nu wat kwetsbaar, houd daar rekening mee.

 

Liefde: U bent op een lekkere manier onrustig. U wilt uitgaan en grenzen verkennen, maar overdrijf het niet want dan krijgt u thuis problemen. Daar loopt het op rolletjes, dus doe geen domme dingen.

Geld: U staat voor een uitdaging die enige opoffering vereist en waarschijnlijk moet u er ook harder voor werken. Als u het bijltje erbij neer wilt gooien, zullen de problemen zich opstapelen.

Gezondheid: Er zit u nog wel het een en ander dwars, maar daar kunt u mee leven. Lach erom en het verdwijnt helemaal, waardoor u ook fysiek op koers ligt naar een topvorm.

 

Liefde: U bent bijzonder en dat wekt weleens afgunst bij mensen die geen vat op u kunnen krijgen, maar daar trekt u zich niets van aan. Alleen mensen die u goed kennen, krijgen een kijkje in uw diepere gevoelens.

Geld: De week ziet er welvarend uit en die situatie kunt u aangrijpen om uw persoonlijke doelen en voorwaarden in het leven duidelijk te definiëren.

Gezondheid: Psychologische kwesties zijn nu zo belangrijk dat ze van u verlangen dat u er korte metten mee maakt, om te verijdelen dat ze gaan doorwoekeren en u op den duur dwars gaan zitten.

 

Liefde: Als u worstelt met emoties zou u iemand in vertrouwen willen nemen, maar durft u dat? Zet uw gedachten op papier, bijvoorbeeld in een liefdesbrief. Of u die gaat versturen kunt u later beslissen.

Geld: Het is goed om bepaalde uitgaven en overtollige kosten te reduceren. Schrap wat u niet nodig hebt en zorg voor een helder overzicht, want dat kan op termijn veel besparen.

Gezondheid: U hebt regelmatig beweging nodig om de bloedsomloop te stimuleren en dient erop toe te zien dat u regelmatig ontgiftend voedsel eet, zodat het bloed zuiver blijft. 

 

Liefde: Geniet van dat heerlijke gevoel die al die vlinders in uw buik u geven. Dat betekent dat de liefde een hoofdrol speelt. Af en toe even met beide benen op de grond staan kan ook geen kwaad.

Geld: Het zit niet in uw aard om te speculeren, maar daardoor kunt u een interessante opbrengst mislopen. Neem een berekenend risico en zie wat ervan komt.

Gezondheid: Probeer niet alles alleen te willen doen, want dat is niet alleen slecht voor uw zenuwen, maar ook voor uw totale gezondheid. Geringe weerstand zorgt voor een verhoogde vatbaarheid voor infecties.

 

Liefde: U hebt iemand op het oog, maar heeft die ook een oogje op u? U doet er nogal geheimzinnig over, want stel dat het niets wordt. Toch kunt u niet ontdekken wat u zo boeit, want wat maakt die figuur nou eigenlijk zo bijzonder?

Geld: Bewaar al uw bonnen goed voor het geval u iets wilt ruilen. Ook het zorgvuldig opbergen van bankbiljetten is nu raadzaam, anders vliegen ze zomaar uw zak of tas uit.

Gezondheid: U komt niets te kort. Niemand is helemaal tevreden over het uiterlijk, dus accepteer een kleinigheid die alleen u opvalt. Train uzelf in extra discipline. 

 

Liefde: Het is heerlijk u te laten meevoeren op die roze wolk, maar dan bent u wel stuurloos. Neem daarom liever het heft in eigen hand. U hebt gelijk dat u niet op iedere uitnodiging ingaat, want er zit kaf tussen het koren.

Geld: Stabiliteit thuis en op uw werk zorgt ervoor dat uw carrière bijna als vanzelf naar een hoger plan zweeft. Dus eerst in de privésfeer een en ander op orde brengen.

Gezondheid: Longen en luchtwegen verdienen aandacht. Veel frisse lucht en ademhalingsoefeningen hebben een heilzame werking. Neem daar voldoende tijd voor, want dat werk rustgevend.

 

Liefde: Als u niet verliefd bent, dan heeft u grote kans dat Cupido uw hart raakt. Er is met u even geen land te bezeilen en in zo’n stemming ligt ruzie op de loer. Dat kan met of over uw partner gaan, maar vrolijk wordt u er niet van.

Geld: Er dreigt een pittig meningsverschil over geldzaken. Wees helder en zakelijk, want een duidelijk standpunt betekent dat u niet over u heen laat lopen.

Gezondheid: Het vergalt uw leven als u niet over een nogal opgeblazen probleem heen wilt stappen. Maak korte metten met dat negatieve. Kies voor plezier en wees flexibeler.

 

 

Liefde: U kunt nogal somber zijn als u denkt dat het in de liefde niet goed komt, maar dat is onzin. Kijk om u heen, u kunt nu de bakens verzetten en de situatie naar uw hand zetten.

Geld: Een meevaller duidt op een gezonde positie. U hoeft er niet hard aan te trekken, want het geld vindt u wel. Dat kan aanleiding zijn om een reserve op te bouwen waar u later van profiteert.

Gezondheid: Uw zintuigen staan op scherp en daar kunt u gebruik van maken door uw lichaam te verwennen met alles wat u lekker vindt. Het zal een aantrekkelijke uitstraling ten goede komen.