×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 28 februari t/m 6 maart

28.02.2018 -

Wat hebben de sterren deze week in petto voor jou?


RAM
Liefde: In de relatiesfeer kan het knetteren. Dan is toegeeflijkheid de beste remedie om het emotionele brandje te blussen. U hebt zelf de regie in handen. Geld: Blijf voor uzelf opkomen als het gaat om verbetering van uw positie op het werk. Daar past geen bescheidenheid. Toon lef en ga recht op uw doel af. Gezondheid: Goed uit uw ogen kijken is het devies. Een ongelukje kan u uit uw ritme halen, dus is het beter om dat te voorkomen. Denk na bij wat u doet.

STIER
Liefde: De zon beschijnt uw liefdesleven met warme stralen. Verstoor dat niet door bezitterig te doen. Geef uw partner de ruimte, anders verstikt u de harmonie. Geld: U hoeft uzelf niet te bewijzen door royaal te zijn. Geld kan een nijpende kwestie worden, omdat wat u wilt niet snel genoeg gaat. Gezondheid: Laat de teugels eens vieren en geef het initiatief ook een keer uit handen. Dat geeft rust in uw hoofd en ontspant uw lichaam.

TWEELINGEN
Liefde: Nieuwe gezichten duiken op en daar kunt u uw voordeel mee doen. Uw partner is misschien niet zo ingenomen met deze uit­breiding van uw vriendenkring, maar dat komt goed. Geld: Een plan vlot niet zoals u zou willen. Maak u niet druk… Het gaat de goede kant op, ook al merkt u dat niet meteen. Bijt niet agressief van u af bij een kritische opmerking. Gezondheid: Breng tot het eind van de maand geen veranderingen aan in uw leefgewoonten.

KREEFT
Liefde: Als de emoties hoog opspelen, geef er dan een vrolijke draai aan en maak er het beste van. U hebt het bijzondere talent om achter de wolken de zon te zien schijnen. Geld: Denkt u dat u eindelijk alles onder controle hebt, dient zich ineens een ingrijpende verandering aan. Te snel reageren kan averechts werken, vooral als het de financiën betreft. Gezondheid: Uw energiepeil verandert ten goede, dus u kunt meer aan. Ga daar zorgvuldig mee om.

LEEUW
Liefde: Het botert niet met een bekende. Laat diegene maar even aan de zijlijn staan.  Concentreer u op mensen met wie u het wél goed kunt vinden. Geld: Sla een uitnodiging niet af, want wie weet wat daaruit kan voortkomen. Misschien moet u investeren in een cadeautje. Gezondheid: Achter de geraniums blijven zitten kan altijd nog. Daarvoor is het nu te vroeg. Zet de bloemetjes buiten, weer of geen weer! Frisse lucht doet u goed en zuivert uw longen.

MAAGD
Liefde: Verander als u voor uzelf kiest niet in een zwijgende ijsklomp, maar geef vriendelijk repliek. De kwestie vindt zijn weg wel. Geld: Mensen claimen u omdat u betrouwbaar en behulpzaam bent. Hou uw eigen prioriteiten wel scherp in de gaten. Dat kan door af te maken wat al een tijd is blijven liggen. Gezondheid: Uw naar binnen gekeerde houding maakt u er niet vrolijker op. Is het geen goed idee om dat binnenvetten eens af te wisselen met uitbundigheid?

WEEGSCHAAL
Liefde: Wie op zoek is naar liefde doet er goed aan een kandidaat te zoeken in de wereld van geld en economie. Uit die hoek waait de romantische wind. Geld: Op iedere kans gretig ingaan is niet zo slim. Pas uw tempo aan uw energieniveau aan, dan bereikt u meer dan wanneer u achter uw idealen aan holt. Gezondheid: Als u het even niet meer ziet zitten omdat u te veel noten op uw zang hebt, is het goed om afstand te nemen en af te wachten.

SCHORPIOEN
Liefde: U wilt wegkruipen als iemand u kwaad maakt, maar daar schiet u weinig mee op. Het is verstandiger de mening van uw geliefde te respecteren. Geld: Accepteer dat u niet altijd gelijk krijgt als het om bestedingen gaat. U hebt de wijsheid niet alleen in pacht. Gezondheid: Te veel stress maakt u onrustig en dan kunt u impulsief handelen, waardoor u iemand nog meer tegen u in het harnas jaagt. Zorg voor ontspanning of dwing uzelf daartoe.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U kunt uw emoties maar beter in bedwang houden en een rustig plekje opzoeken. In de liefde is het raadzaam om tijd voor uzelf te nemen. Geld: Het opruimen van stapeltjes papieren en het bijwerken van uw administratie werken ontspannend. Maak er een pauzeweek van, want u krijgt het binnenkort al druk genoeg. Gezondheid: U bevindt zich in een kwetsbare periode, dus is het goed veel rustmomenten in te bouwen en uw weerstand te verstevigen.

STEENBOK
Liefde: U hoeft een vervelende situatie niet over uw kant te laten gaan, maar bedwing uw moordneigingen. U bent welbespraakt genoeg om er diplomatiek mee om te gaan. Geld: Uw financiële intuïtie voor een buitenkansje wordt scherper. Laat die kans niet lopen, ook al kost het u moeite om het bedrag bij elkaar te schrapen. Gezondheid: Oefenen om uw zenuwen in bedwang te houden maakt uw leven aangenamer. Alles op eigen houtje doen is te vermoeiend.

WATERMAN
Liefde: Zoek afleiding in de familiesfeer. Zorg ervoor dat uw naasten niet de indruk krijgen dat u ze verwaarloost. U bent soms wat nonchalant. Geld: U moet even diep zuchten als u naar uw werkomstandigheden kijkt. Ze zijn niet slecht, maar het kan beter. Neem maatregelen om die situatie te verbeteren. Gezondheid: Ga na wat u wilt veranderen. Uw conditie kan een oppepper gebruiken. Als u daar meteen een begin mee maakt, dan lukt het ook.

VISSEN
Liefde: In de liefde bent u besluiteloos. Ineens verdwijnt dat intense gevoel weer. Deze onzekere situatie is van korte duur. De volgende maand ziet er veelbelovend uit. Geld: Mensen complimenteren u met iets wat u gepresteerd hebt. Zoek er niets achter, want het is goed bedoeld. Het is goed voor uw zelf­vertrouwen. Dat vertoont af en toe een scheurtje, terwijl daar geen reden voor is. Gezondheid: Tel uw zegeningen eens en u zult zien dat de uitkomst uw schaduwzijde verre overtreft. Dat motiveert u om er een puike en gezonde week van te maken.