×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 28 augustus t/m 3 september 2019

Horoscoop 28 augustus t/m 3 september 2019
29.08.2019 -

Wat hebben de sterren voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
Het is een goed idee om uzelf opnieuw uit te vinden. Iets in uzelf en om u heen is aan het veranderen. Dat kan u van verse inspiratie in de liefde voorzien. Geld: Ook op  financieel gebied verandert er iets. Dat lijkt vervelend, maar op den duur zal het een positieve ontwikkeling blijken. Gezondheid: Het kan zijn dat u een prijs moet betalen voor iets waarvan u afscheid neemt. Daar komt voor in de plaats dat u nieuwe en motiverende inzichten verwerft.

KREEFT
Liefde:
U voelt een afstand tussen u en iemand met wie u zich in het verleden sterk verbonden voelde. Laat u niet leiden door sentiment. Blijf dicht bij wat uw verstand u ingeeft. Geld: U gaat over iets belangrijks onderhandelen. Daar kunt u best wat hulp bij gebruiken. Helder nadenken voordat u tekent is wel zo slim. Gezondheid: Fanatisme kan u parten spelen als u zich uitput in uw werk. Dat levert spierpijn of ander ongemak op. Rust tijdig uit en begin dan opnieuw.

LEEUW
Liefde:
Met uw levendige geest kunt u een complexe situatie ontwarren. Zet uw detectivepet op. Dan ontdekt u iets dat u als troefkaart uit uw mouw kunt halen. Geld: Wat wilde u een jaar geleden ook alweer? Wat hebt u toen in beweging gezet? Het kan zijn dat iemand uw idealen en enthousiasme niet langer meer steunt. Gezondheid: Uw spijsvertering kan in de war raken door onmatigheid. Denk eerst na voordat u spontaan gaat eten wat niet goed voor uw darmkanaal is.

MAAGD
Liefde:
U hebt verplichtingen op u genomen waarvan u denkt dat u ze misschien niet kunt waarmaken. Passen ze niet bij u en kunt u ervan af? Zo niet, dan kunt u aanpassingen regelen waardoor u het weer vlot trekt. U relatie vaart er wel bij. Geld: Het is ook goed om werk af te schuiven. U hoeft niet alles op uw eigen bordje te nemen. Vind een manier om samen geld te verdienen. Dat gaat dan drie keer sneller. Gezondheid: Het wordt een drukke week. Houd daarom uw gezondheid goed in de gaten. Als u zich over de kop werkt, bent u verder van huis dan u graag zou willen.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Spanning in een relatie hoeft niet per definitie vervelend te zijn. Het kan u dwingen om uzelf beter te begrijpen. Denk aan wat u vroeger samenbond. Haal dat weer naar boven. Geld: Gebruik uw organisatorische kwaliteiten om de financiële situatie op de rails te krijgen. Het kan daarna alleen maar beter worden. Gezondheid: Als u uw dag efficiënter indeelt, wint u daarmee aan energie. Een dagje wellness of een middagje sauna stimuleert uw energieniveau.

SCHORPIOEN
Liefde:
Tegenstrijdige informatie maakt het er niet gemakkelijker op. Later is er meer duidelijkheid. Onderschat de rol niet die u in uw liefdesleven speelt. Geld: U tilt uzelf naar een hoger niveau als u zich aansluit bij een groep met wie u uw passie deelt. Dan legt u de basis voor iets wat u zich later met plezier herinnert. Gezondheid: Bij stress of slapeloosheid is een gezichtsmassage aangenaam. Doe het zelf of vraag het aan iemand die u beter wilt leren kennen.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Wees niet verbaasd als van u wordt gevraagd u ergens aan te verbinden. Dat kan een aanzoek zijn, maar ook een vraag van een onbekende. Spring niet te snel in het diepe. Geld: Uw loyaliteit wordt op de proef gesteld. Na die test kunt u doorpakken. Dat men u op uw woord kan vertrouwen is een stap in de goede richting. Gezondheid: U bevindt zich in een broze periode. Het is dus raadzaam signalen niet te negeren maar te achterhalen wat de oorzaak kan zijn.

STEENBOK
Liefde:
Er hangt spanning in de lucht. Die kan ook afkomstig zijn van mensen die u goed kent. U hoeft niet als liefdesmakelaar op te treden, maar advies wordt op prijs gesteld. Geld: Nodig iemand met wie u financieel iets wilt gaan doen uit voor een dineetje. Dat wordt niet als bemoeizucht ervaren, want daarvoor is uw visie te waardevol. Gezondheid: Vermoeidheid kan te maken hebben met een gebrek aan calcium of vitamine B6. U kunt dat herstellen met de juiste voeding


WATERMAN
Liefde:
Als u niet begrijpt wat er met u gebeurt, is het tijd om aspecten van uw liefdesleven op een rijtje te zetten. U komt dan tot een prettige conclusie. Geld: In onderhandelingen laat u zich niet de kaas van het brood eten. Het wordt tijd een stoffig plan nieuw leven in te blazen en daar nu eens vaart achter zetten. Gezondheid: U denkt dat het allemaal wel zal meevallen. Dat is meestal ook zo, maar wordt het niet eens tijd voor bijvoorbeeld een oogonderzoek?

VISSEN
Liefde:
U kunt het niet iedereen naar de zin maken. Dat geeft onnodige stress en twijfel aan uw identiteit. Dan is het goed dat u zich kunt verstoppen. Geld: U kunt verschillende petten dragen. Zie dat als een positieve eigenschap waarmee u alle ballen in de lucht houdt. Gezondheid: Zolang u zich niet laat beïnvloeden door gebeurtenissen bent u in topvorm. Doet u dat wel dan neemt uw uithoudingsvermogen zienderogen af.

RAM
Liefde:
Kies een partner die met u op één lijn zit. Omring uzelf met mensen die uw visie delen. Zo krijgt u het gevoel dat u weer aan het roer van het liefdesschuitje zit. Geld: U komt erachter dat een kennis een verborgen agenda heeft en niet te vertrouwen is. Met behulp van een vriend kunt u die situatie snel naar uw hand zetten. Gezondheid: In uw omgeving kunnen zich gezondheidsdrama’s voordoen waar u weinig anders aan kunt doen dan de helpende hand toesteken.

STIER
Liefde:
Als iemand in uw nabijheid probeert u te dwarsbomen, probeer dan uw gelijk te krijgen zonder te drammen. Zelfbeheersing redt de situatie. Geld: U bent iets erg beu. Daar kunt u afscheid van nemen. Die beslissing geeft u de mogelijkheid iets nieuws te beginnen wat wel geld kan opleveren. Gezondheid: Wanneer u besluit een ander dieet te gaan proberen, laat het dan niet bij een poging maar zet door. Aan half werk hebt u niets. Het is een test voor uw wilskracht.