Horoscoop 28 aug t/m 4 sep

Wat zeggen de sterren deze week?

 

 

 

 

Liefde:

U bent vastbesloten te bewijzen dat u onweerstaanbaar bent. U neemt niet eens de tijd om vast te stellen of een eventuele droompartner wel in u is geïnteresseerd.

Geld:

Uw enthousiasme om het interieur te vernieuwen is begrijpelijk, maar is het wel verantwoord? Neem gas terug en denk eerst na om vergissingen te voorkomen.

Gezondheid:

U bent af en toe een tobber en dat heeft zo z’n weerslag op uw gezondheid. Een pijntje of een klacht kan snel worden verholpen door te onderzoeken wat de oorzaak is.

 

 

Liefde:

U bent deze week bijzonder lichamelijk ingesteld, dus zorg dat u aan uw trekken komt. Passie steekt de kop op. Let wel op dat een onschuldige flirt niet uit de hand loopt.

Geld:

Deel uw goede humeur met anderen en uw sociale verkeer krijgt een nieuwe impuls. Dat kan ook uw carrière gunstig beïnvloeden. Na een gemiste kans, want daarna krijgt u een nieuwe.

Gezondheid:

Alles weten maakt niet gelukkig, dus oefen u in de kunst van het loslaten. Wat u krampachtig wilt bereiken, ontsnapt u. Wees ongedwongen, dan komt het naar u toe.

 

 

 

 

Liefde:

Intuïtie is heel wat anders dan verliefde gevoelens. Dat gevoel of iets wel of niet oké is, kan u voor domme dingen behoeden. Wees niet overmoedig door te denken dat iedereen wel naar uw pijpen danst.

Geld:

U beseft dat u iets hebt gemist en wilt dat inhalen. Doen! U kunt wat dat betreft een beroep doen op uw vriendenkring, zolang u maar geen geld gaat lenen. Daar krijgt u spijt van.

Gezondheid:

U hebt zin om u een tijdje voor de buitenwereld af te sluiten, maar dat is geen goed idee. Het is beter uw zelfvertrouwen te ontwikkelen door de confrontatie aan te gaan. Daar bent u goed in.

 

 

 

 

Liefde:

Er hangt nieuwe harmonie in de lucht, waarmee u een stevige greep op uw liefdesleven kunt krijgen. Dat hangt wel af van uw bereidheid om niet alleen te nemen, maar ook te geven.

Geld:

Uw creativiteit kan een succesvolle uitweg vinden als u niet aarzelt, maar doorzet. Houd uw ogen open voor een valkuil, want die kunt u gemakkelijk omzeilen.

Gezondheid:

Als u een opwelling van ongeduldigheid kunt intomen, kunt u de oplossing voor een slepend lichamelijk probleem ontdekken. Die ligt voor de hand als u even de tijd neemt.

 

 

 

Liefde:

U hebt een partner nodig die u als gelijke behandelt en niet iemand die u domineert. Dan gaan uw stekels omhoog en wordt u rebels. Leer jaloerse gevoelens te beheersen.

Geld:

Financieel is het niet allemaal rozengeur, maar een meevallertje is onderweg. Blijf daar alert naar speuren, anders gaat het aan uw neus voorbij.

Gezondheid:

Sport en beweging is een uitstekende uitlaatklep en geeft dat winnaargevoel. Houd uw ambitie wel een beetje in toom, want als controlfreak kan dat uw gezondheid ondermijnen.

 

 

Liefde:

U kunt Venus dankbaar zijn, want die stuurt heel duidelijke erotische signalen in uw richting. Maak daar optimaal gebruik van en geniet van de liefde, in welke gedaante dan ook.

Geld:

Zet de miskopen van de afgelopen tijd eens naast elkaar, want dat snerpende schuldgevoel zal u de komende tijd behoeden voor nieuwe aankoopvergissingen.

Gezondheid:

De zomer geeft u kriebels in de buik en die vlinders willen vliegen. Doe wat ontspanningsoefeningen om uw activiteiten in een aantrekkelijk perspectief te plaatsen.

 

 

Liefde:

Er is geen reden om nerveus te reageren op een onverwacht bericht. U kunt uw zenuwen in bedwang houden door uw aandacht vooral te richten op positieve zaken in de romantiek.

Geld:

Overweeg wat meer zelfstandigheid te verkrijgen door bijvoorbeeld iets voor uzelf te beginnen. Dit is het moment om daartoe het initiatief te nemen.

Gezondheid:

Die zenuwen hebben invloed op uw gesteldheid. Gun uzelf de tijd om een en ander in goede banen te leiden en zorg voor rust en afleiding. Dan gaat het bijna vanzelf…

 

 

Liefde:

Is er iets waarmee u niet voor de dag wilt komen? Zit er een steen in uw maag of is er iets wat uw hart bezwaart? Kom daar dan ruiterlijk voor uit en vertrouw uw geliefde.

Geld:

Uw openheid wordt gewaardeerd. Dat heeft een gunstig effect op uw werksituatie. Bent u daar niet tevreden over, dan is er nu de kans daar verandering in te brengen.

Gezondheid:

Na een vakantie met overvloedige spijzen en dranken is het tijd voor een weekje vasten of een nieuw dieet. Daar is moed voor nodig, maar die hebt u. Daarom: actie!

 

Liefde:

Beseft u wel hoeveel u voor anderen betekent? U weet overal een aangename sfeer te brengen. Als u daar deze week het accent op legt, gaat de zevende hemel voor u open.

Geld:

Maakt u zich geen zorgen over geld. Dat komt heus wel in orde. Het allemaal even op z’n beloop laten kan betekenen dat de financiële puzzelstukjes op hun plek vallen.

Gezondheid:

Uw schuchtere gedrag speelt u parten. Het kan u ziek maken en daar zit u niet op te wachten. Formuleer daarom resoluut uw wensen en maak er meteen een begin mee.

 

 

 

 

 

Liefde:

De liefde straalt u tegemoet, nu de storm weer is gaan liggen. Het kan alleen nog maar beter gaan. U weet nu wat de obstakels zijn en hoe u ze kunt vermijden: door niet te veel te eisen.

Geld:

Als u iets wilt veranderen, kunt u dat nu doen, want wat u ook aanraakt, het gaat lukken. Profiteer zoveel mogelijk van die omstandigheden. En geniet van de opbrengst.

Gezondheid:

Dat heeft ook effect op uw gezondheid en welzijn. U stuurt zelfbewust en kalm richting uw doel en overdrijft niets. Mocht u hulp nodig hebben, dan weet u die te vinden.

 

 

 

Liefde:

U zit op dezelfde golflengte met uw partner en dat brengt plezier met zich mee. Doe leuke dingen, verwen elkaar en wees attent. Dat werpt vruchten af in een stabiele relatie.

Geld:

In uw werk bent u gestructureerd bezig. U hebt oog voor het geheel en de details. Maak u dus geen zorgen. Die koopdrift hoeft u niet te beteugelen als het saldo dat toestaat.

Gezondheid:

Als u lichamelijke klachten hebt, is het raadzaam eens te achterhalen wat daar de achterliggende oorzaak van is. Spendeer uw energie zuinig en voorkom daarmee stress.

 

 

Liefde:

Tijd om erop uit te gaan. Theater, film, een bungalow huren of de natuur in, het maakt niet uit. Daarmee verstevigt u de band met uw partner. Die kan wel een onderhoudsbeurt gebruiken.

Geld:

Analyseer ook eens kritisch uw uitgavenpatroon. Als er niet genoeg binnenkomt, kunt u aan een bijverdienste gaan denken. Investeren is op dit moment geen optie.

Gezondheid:

U bent wars van sleur en daardoor kan uw discipline wat betreft fitness of sporten verslappen. Er is een scala aan mogelijkheden, dus probeer eens iets nieuws.