horoscoop

Horoscoop 27 november t/m 3 december 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
In de liefde kan het haperen. Strubbelingen mogen niet uitgroeien tot een probleem. Blus een amoureus brandje zo snel mogelijk en ruim de as op. Geld: De reiskriebels komen er aan. Bereid u voor. U wilt geen onaangename financiële verrassingen. Check alles grondig en voorkom teleurstellingen. Gezondheid: Hou uw energiepeil in de gaten. Als dat laag is, lijken dagelijkse dingen moeilijk. Ga na hoe u weer topfit kunt worden.

KREEFT
Liefde: De werkvloer is de beste locatie voor romantiek. Op bedrijfsborrels kan de vonk zomaar overslaan… Of was het de waan van de wijn? Geld: Mercurius glimlacht naar u. Maak daar gebruik van, ook als u met iets bezig bent wat niet wil vlotten. Met de kiezen op elkaar er tegenaan gaan is ons advies. Gezondheid: Tijd om een slechte gewoonte af te zweren. Op eigen kracht kunt u veranderen, want u bent mentaal sterk.

LEEUW
Liefde:
Uw hang naar bewondering kan overdreven vormen aannemen. Het is heerlijk om op handen te worden gedragen, maar zet uw zelfbeeld wel in het juiste perspectief. Geld: Dit is de maand waarin het geld uw portemonnee uit vliegt. U ligt daar niet wakker van, maar uw geliefde denkt daar anders over. Zorg voor financiële harmonie. Gezondheid: Opeens wilt u op de fitnesstoer en de gezondheidsfreak uithangen. Plaats het in de juiste proporties…

MAAGD
Liefde:
December kan aanleiding zijn tot liefdesperikelen en spanningen. Haal niet te fel uit naar een dierbare. Die kan dat anders opvatten dan u het heeft bedoeld. Geld: Doe weg wat u hindert of wat u niet meer nodig hebt. Probeer een schuld af te lossen om volgend jaar met een schone lei te kunnen beginnen. Gezondheid: Laat uw stemming niet beïnvloeden door de duisternis buiten. Die diepe zucht kunt u beter achterwege laten.

WEEGSCHAAL
Liefde:
U loopt tegen een obstakel aan. Er omheen of er overheen? Het is het beste er recht op aan te sturen en er dwars doorheen te gaan. Dat is de kortste weg naar een oplossing. Geld: Concentreer u op geldzaken. Maak indruk door chic te verschijnen en sleep er een bonus of een salarisverhoging uit. Gezondheid: Haal diep adem, neem een aanloop en doe aan fitness. U merkt wat er gebeurt. U kunt het sturen in de richting die u voor ogen staat.

SCHORPIOEN
Liefde:
De liefde bloeit, waardoor u er aantrekkelijker uitziet dan ooit. Dat ontgaat de andere sekse niet. En… u hoeft er weinig voor te doen. Geld: Succes ligt in het verschiet, maar u zult zich moeten voorbereiden op tegenwind, want als het gemakkelijk zou zijn, zou iedereen het kunnen. Gezondheid: Niet te haastig afgaan op het doel dat u nog voor het eind van het jaar wilt bereiken. Anders maakt u fouten of ziet u belangrijke gezondheidsaspecten over het hoofd.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
U kunt leren hoe u de liefdesweegschaal in balans krijgt. U schiet af en toe door en moet dan terugkrabbelen. Niet erg, zolang u geen brokken maakt, ook al is dat risico er wel. Geld: U ontmoet iemand om aan uw netwerk toe te voegen. Sta open voor suggesties van deze persoon. Diegene kan u adviseren hoe u een financiële barrière kunt slechten. Dat contact kan een heel plezierige afloop hebben. Gezondheid: De drukte voor de feestmaand eist lichamelijk een tol als u uzelf niet in acht neemt. Maak voldoende ruimte voor rustige avonden.

STEENBOK
Liefde: Laat uw koele houding varen. Geef u met hart en ziel over aan de prettige aspecten van de komende weken. Geld: U hebt de middelen om uit te geven. Dat komt in deze dure tijd van pas. Maak het niet te dol. Het is niet het prijskaartje waar u indruk mee maakt… wél met uw intentie. Gezondheid: Na een periode van hard werken is het tijd om uit te rusten. Laat u niet verleiden tot allerlei bezigheden. Ons advies: ’Keihard ontspannen en zo helemaal niks mogelijk doen!’

WATERMAN
Liefde:
U wandelt in de wolken. Uw aantrekkingskracht is groot. Hoe meer liefde u geeft, hoe meer u zult ontvangen. Wees daar niet zuinig mee. Geld: Er is licht aan het einde van de tunnel, waar het uw financiële situatie betreft. Het kan even duren voordat u alles op de rit hebt. Met volharding gaat het lukken. Gezondheid: Eet gezonde maaltijden en dan het liefst kleinere porties. De lekkernijen deze maand zijn onweerstaanbaar. Probeer u toch maar te beheersen.

VISSEN
Liefde:
Het gras blijft nu eenmaal groener aan de andere kant van de heuvel. U wilt er graag opaf gaan, maar als u er aankomt zal blijken dat het om een luchtspiegeling gaat… Geld: Blijf met beide benen op de grond. Koester wat u hebt. Wat u niet hebt, is waarschijnlijk niet voor u bestemd. Maak u er niet druk over. Gezondheid: De alcoholische versnaperingen liggen op de loer. Dat is geen reden om te vaak en te diep in het glas te kijken. U weet wel waarom.

RAM
Liefde:
Als idealist hebt u hoge verwachtingen. Soms is het nodig hooggestemde denkbeelden bij te stellen. Het leeft gemakkelijker als u de doornen op het amoureuze pad erkent. Geld: Er is financiële vooruitgang. Die gaat zelfs in een sneltreinvaart. Dat blijkt uit contacten buitenshuis. Blijf dus niet thuis plakken. Gezondheid: Let op uw rug en houding. Veel zitten is slecht. Beweeg, rek en strek en doe iedere dag van die ouderwetse gymnastiekoefeningen.

STIER
Liefde:
Niemand is perfect, uw partner niet en u ook niet. Wees kritisch op uzelf. Open uw ogen voor uw omgeving en toon begrip voor iemand die u nodig heeft. Geld: Meer geduld voor sommigen in uw omgeving voorkomt spanningen op geldgebied. U kunt trots zijn op wat u bereikt. Blijf wel bescheiden. Gezondheid: Vergeet niet te ontbijten als u een nieuwe dag begint. Uw enthousiasme is aanstekelijk, niet iedereen kan dat bijbenen.