horoscoop

Horoscoop 27 mei t/m 2 juni 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: U denkt dat alles wat u zegt buitengewoon belangrijk is. Bedenk dan dat als u een kritische noot wilt kraken het goed is om dat maar één keer te vertellen. De boodschap wordt door uw geliefde heus goed begrepen. Geld: Jarige Tweelingen kunnen die mijlpaal gebruiken om na te gaan wat het afgelopen jaar is bereikt en waar tekort werd geschoten. Maak nu concrete plannen voor het nieuwe levensjaar. Gezondheid: Dit sterrenbeeld heeft soms last van een trage dikke darm. Meer accent op vezelrijk voedsel stimuleert de werking van dit orgaan.

KREEFT
Liefde: U lijkt optimistisch, maar zegt niet wat er in u omgaat. Enerzijds omdat uw gevoelens te complex zijn om ze in woorden uit te drukken, anderzijds uit angst voor afwijzing. Geld: Er is geen enkele reden om geldzaken te forceren. U merkt vanzelf wanneer het tijd is om uw portemonnee te openen voor een besteding. Gezondheid: Er is met u meer aan de hand dan anderen zich realiseren. Laat het voorlopig maar zo, u moet dit fysieke akkefietje zelf oplossen.

LEEUW
Liefde: De eerste aanzet om te ontsnappen aan raadselachtig gedoe is vriendelijk met uw geliefde te delen wat u bezighoudt. Onuitgesproken gedachten kunnen de reden zijn dat u niet krijgt wat u wilt. Geld: Financieel krachtige figuren zijn u gunstig gezind. Maak er respectvol gebruik van. Gezondheid: Helaas voelt u zich met alle energie die u omringt toch niet voldaan. Harder werken is niet het antwoord en vluchten heeft ook geen zin. Hou voorlopig een kalm tempo aan.

MAAGD
Liefde: U bent carrièregericht en dat levert spanning op in de huiselijke kring. Om iedereen tevreden te houden is het nodig werk en thuis in overeenstemming te brengen. Geld: Het kost moeite controle over uw geldzaken te houden nu een onverwachte uitgave u overvalt. U kunt in de verleiding komen iets te kopen wat u niet nodig hebt. Gezondheid: U let goed op uw gezondheid, maar fitness kan als sleur worden ervaren. Zoek dan iets nieuws of doe iets met z’n tweeën.

WEEGSCHAAL
Liefde: Het valt zwaar de beperkingen te aanvaarden die u zijn opgelegd. Als u uw rol in een relatie accepteert, opent dat de deur naar iets wat u altijd al wilde, maar uit het oog was verloren. Geld: Er is niets mis met een buitensporige aankoop als u het zich kunt veroorloven, anders zadelt u uzelf alleen maar op met moeilijkheden in de nabije toekomst. Gezondheid: Lichamelijk en mentaal bent u op de goede weg, maar heftige emoties kunnen die opmars verstoren.

SCHORPIOEN
Liefde: De tijd om te twijfelen is verstreken. Wat u ook beslist, het zal meer opleveren dan als u afwacht. Vertrouw op uw intuïtie en doe waarvan u denkt dat goed voor u is. Geld: De dynamiek op uw werk kunt u lastig vinden, maar u hebt nog geen slimme manier gevonden om door de onzekerheid te navigeren. Vraag daarom iemand advies. Gezondheid: U kunt uw geestelijke gezondheid verbeteren door driftbuien en ongeduld te vermijden. Zelfbeheersing is uw kompas.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Het is moeilijk om te bepalen of de gevoelens van die ene persoon echt zijn. U tast in het duister en weet niet wat te doen. De waarheid zal zich vanzelf aandienen. Geld: U hebt nagedacht over de weg die u moet afleggen om te bereiken wat u wilt. Dat kan veranderen door mogelijkheden die nog niet tot bloei kwamen. Gezondheid: Onenigheid in de sociale sfeer kan de oorzaak van een kwaaltje zijn. Los het liefdevol op en u voelt zich weer kiplekker.

STEENBOK
Liefde: Een liefdeskans wordt er niet slechter op als u er nog een nachtje over slaapt en de haalbaarheid rustig overweegt. Dan zal de tijd het leren. Geld: U bent enthousiast. Het lukt u zelfs sceptici voor u te winnen. U bezit het talent mensen over te halen aan uw succes deel te nemen en u te helpen. Blijf nuchter en voorkom overmoed. Gezondheid: U hebt een gevoelige maag. Een positieve stemming en een verantwoord voedselpatroon zullen de druk verlichten.

WATERMAN
Liefde: Hebt u nog niet kunnen achterhalen waarom uw liefdesleven zo hectisch is? Zodra er een spaak in het wiel wordt gestoken, zal dat u motiveren om daar iets aan te doen. Geld: Er is niets mis met snelle resultaten willen behalen, maar succes komt sneller als u bereid bent kleine veranderingen aan te brengen. Impulsieve acties zullen u daarbij niet helpen. Gezondheid: Neem de tijd om rustig in het niets te staren. U mag het ook mediteren noemen.

VISSEN
Liefde: Het is niet verstandig actie te ondernemen als u niet over alle feiten beschikt. Iemand kan u helpen, dus schroom niet hulp in te roepen als u die nodig denkt te hebben. Geld: U kunt last hebben van een geldzaak die niet snel kan worden opgelost als u niet alle informatie hebt. Het antwoord ligt voor de hand als u een vermiste rekening opzoekt. Gezondheid: Het virus ligt op de loer, maar dat krijgt minder kans als u voldoende rust neemt en lekker slaapt.

RAM
Liefde: Ook al bent u verslingerd aan iets of iemand, laat u niet emotioneel meeslepen door de situatie. Afstand bewaren vermindert de spanning zonder veel drama. Geld: U bent vastbesloten het onderwerp van uw verlangen te achtervolgen, maar het kan gemakkelijk tussen uw vingers doorglippen als uw verwachtingen niet realistisch zijn. Gezondheid: Onzinnige fantasieën over een slanke lijn kunnen u een nodeloze teleurstelling bezorgen. Blijf nuchter in uw wensen.

STIER
Liefde: U ondervindt spanning op het liefdespad. Probeer het evenwicht te herstellen met tact. Uw betrokkenheid kan anderen, die hun gevoelens niet willen blootgeven, hinderen. Geld: Wees niet terughoudend als u tegenstand ondervindt. Leg een financieel probleem op tafel. Dat opent de weg naar beter tijden voor iedereen die ermee te maken heeft. Gezondheid: Uw conditie verbetert. U kunt daar nog een schepje bovenop doen door uw emotionele gezondheid te bevorderen.