horoscoop

Horoscoop 27 januari t/m 2 februari 2021

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: U kunt een onbeduidende beslissing nemen die niettemin onvoorziene gevolgen in de liefde kan hebben. U wilt het luchtig houden, maar het is beter om de gevolgen serieus te nemen. Geld: Als u het niet zeker weet, onthoudt u zich dan van beslissingen totdat u een beter beeld hebt. Gezondheid: Maak u los van uw zorgen om problemen met een fris perspectief te kunnen benaderen. Dat vereist wilskracht en die hebt u echt.

KREEFT
Liefde: Denk groot als u in de liefde iets wilt bereiken. De ideeën die u dan ontwikkelt zijn  beter haalbaar dan u nu voor mogelijk houdt. Geld: U hoeft zich niet druk te maken over concrete zaken op uw werk. Manage de huidige situatie zo efficiënt mogelijk, waarbij u de tijd neemt om een plan uit te werken. Gezondheid: In de nacht worden uw hersenen ’schoongespoeld’ en afvalstoffen worden afgevoerd. Als dat proces wordt verstoord, hopen schadelijke stoffen zich op.

LEEUW
Liefde: Het is tijd om uw imago bij te stellen om uw kans van slagen op liefdesgebied te vergroten. Werk aan uw zelfvertrouwen. Geld: U kunt aan iets nieuws beginnen zonder daar een plan voor te hebben. Dan kunt u onbesuisd aan de slag gaan met de zelfverzekerdheid die u succes gaat brengen. Gezondheid: Gebruik uw overtollige energie om uzelf naar een hoger peil te brengen in plaats van u op te winden over een situatie die u toch niet in de hand hebt.

MAAGD
Liefde: Open de luiken van hoofd en hart voor mogelijkheden die u niet eerder zag en laat u verrassen door wat u ontdekt. Geld: U denkt er over om een cursus te gaan volgen die uw horizon wat betreft uw carrière kan verbreden. De sterren staan gunstig om daar daadwerkelijk aan te beginnen. Gezondheid: Veilig knuffelen maakt geluksstofjes aan. Het bevordert de werking van het immuunsysteem en is daarmee een poortwachter voor dat vervelende virus.

WEEGSCHAAL
Liefde: De juiste partner kan u de sleutel aanreiken om uw liefdesdoel te halen. Een bondgenootschap met iemand die u na aan het hart ligt kan uw slimste daad zijn. Geld: Relaties en vriendschapsbanden zijn belangrijk, dus werkt het in uw voordeel dat samenwerken meer resultaat oplevert dan in uw eentje aan de slag gaan. Gezondheid: Zout is zout, welk etiket er ook op wordt geplakt. Laat u dus niet bedotten door alternatieve benamingen. Probeer af te kicken.

SCHORPIOEN
Liefde: Het is verleidelijk om een pijnlijke her­innering te vergeten. Toch kunt u er een nieuwe betekenis aan geven als u die emotie aanvult met gezond verstand. Geld: U kunt financiële steun hebben aan een vriendschap als u beseft dat er meer mogelijk is dan u denkt. Respect voor de ander is noodzakelijk. Gezondheid: Het is een sensatie om op blote voeten in het gras te lopen. Contact houden met de aarde is één van de methoden om gezond te blijven.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Bent u teleurgesteld in de vorderingen van een relatie, dan is zelfbeheersing nodig om alles op een rijtje te zetten. Geld: Het ontbreekt u niet aan een creatieve visie, maar u wilt eerst afmaken waar u al aan bent begonnen, totdat u weet waar uw verplichtingen u naartoe leiden. Gezondheid: Vitamine E werkt als antioxidant en beschermt zo de cellen, bloedvaten, organen, ogen en weefsel. Door amandelen met vel te eten, verdubbelt u het effect.

STEENBOK
Liefde:
Onopgeloste verwijten kunnen aan de oppervlakte komen. Daarmee moet snel worden afgerekend. Heb meer geduld met uw geliefde. Geld: U staat op de drempel van een veelbe­lovende fase. U bent niet het type dat lucht­kastelen bouwt, maar dit is de perfecte week om een project te beginnen. Gezondheid: Zet twee uur voordat u naar bed gaat alle elektronische apparaten uit. Ja, ook de tv en uw telefoon. Lees in plaats daarvan een goed boek.

WATERMAN
Liefde: Uw liefdesplaneet Mercurius beweegt snel vooruit. Dat biedt vooruitzichten met amoureuze momenten… Of ontmoetingen, als u nog single bent. Wispelturigheid kan roet in het eten gooien. Geld: Er komen veranderingen aan waardoor u nu uw leven moet stabiliseren om een solide basis te krijgen. Als u uw angst aan de kant schuift, kunt u verder bouwen op wat u de laatste tijd al voor elkaar kreeg. Gezondheid: Uw conditie is prima maar er verandert wel iets in uw fitnessregime. Ontdek wat u het prettigst vindt om te doen en maak daar een goede gewoonte van.

VISSEN
Liefde: U bent een dromer, maar zet dat even opzij om de realiteit onder ogen te zien. Vraag van uw geliefde dat die eerlijk tegen u is en wees dat dan zelf ook. Geld: U bent geneigd om twee kanten op te zwemmen. Hou vast aan de feiten bij wat u doet. Wees niet bezorgd over gebrek aan geld. Dat komt wel terug. Gezondheid: Maak van lichamelijke oefeningen geen karwei. Doe ze zoveel mogelijk buiten. Beleef er ook plezier aan. Dat is de sleutel om actief te blijven.

RAM
Liefde: Gebruik uw kwetsbaarheid niet als schild, want dan bent u niet ontvankelijk voor de liefdespijlen die uw kant op komen. Geld: In plaats van impulsief nieuwe doelen te stellen is het verstandiger om even op de rem te trappen. U hebt behoefte aan verandering, maar dat be­tekent niet dat u uw bestemming moet aanpassen. Gezondheid: Hard werken hoeft niet als u het slim aanpakt. Uw methodiek is gemakkelijker te ordenen als u die creatief invult.

STIER
Liefde: U kunt worden bevangen door onzekerheid in de liefde, maar ook een mogelijkheid ontdekken om op een hoger plan te komen. Geld: U staat op een keerpunt in uw leven. Bepaal wat de volgende stap wordt. Het is tijd uw lei schoon te poetsen, zodat u niet wordt gehinderd door vorige plannen. Gezondheid: Een tekort aan vitamine B12 komt veel meer voor dan men denkt en kan een breed scala aan gezondheidsklachten veroorzaken