×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 27 december t/m 2 januari

27.12.2017 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


STEENBOK
Liefde: Als er een conflict ontstaat, leg dan de schuld niet meteen bij de ander. U kunt uw ongelijk moeilijk bekennen, maar wat zou het probleem sneller kunnen oplossen dan toegeven en de harmonie herstellen? Geld: Breng uw geldzaken op orde. Het begin van een nieuw jaar is een prima periode voor het lanceren van nieuwe plannen. Uw vooruitzichten zijn namelijk uitstekend. Gezondheid: Er is weer ruimte voor zorgeloos genieten en dat is wat u nu nodig hebt. Tel tot tien (of  honderd) voordat u explodeert, want u krijgt zeker spijt van een onbezonnen reactie.

RAM
Liefde: De liefde krijgt extra impulsen maar soms zijn er ook heftige confrontaties. Ga rustig na wat uw eigen aandeel in de perikelen kan zijn en geef dat toe. Geld: U hoeft niet in te leveren of uw beleid te veranderen (of dat van uw partner). Een beetje souplesse en begrip zal een rustig vaarwater garanderen. Gezondheid: In de wintervakantie kan het twee kanten op gaan met uw welbevinden. Kies de meest verstandige route door vitamines en eventueel supplementen te slikken.

STIER
Liefde: Er gebeuren spannende dingen. Uw probleem is: hoe behoud ik mijn onafhankelijkheid en geniet ik tegelijkertijd van samenzijn? Geld: De balans in uw portemonnee behouden is lastig, want er wordt aan u getrokken en u wilt niemand voor het hoofd stoten. Toch is grote gulheid nu even geen goede optie. Gezondheid: Op onrust zit u niet te wachten, dus neem de tijd om rustig na te denken over hoe u zonder kleerscheuren een situatie schept, waarin u zich prettig voelt.

TWEELINGEN
Liefde: Als u single bent en u hebt net iemand ontmoet, bent u misschien een beetje onzeker, maar dat is uw nieuwe vlam waarschijnlijk ook. Geld: Een gesprek met iemand met wie u op gespannen voet staat, kan de lucht klaren. Daarna kunt u zorgeloos uw financiële toekomst tegemoet zien. Gezondheid: Maak duidelijk hoe u in het leven staat. Als u afspreekt hoe u de toekomst wilt invullen, bent u een eind op de goede weg om uw geestelijk evenwicht te bewaren.

KREEFT
Liefde: Wie een relatie heeft, kan deze door aandacht verdiepen en wie de ware nog niet tegenkwam loopt een grote kans dat dit nu wel gebeurt. Geld: Op uw werk zijn wat hobbels. Strijk die eerst glad. Dat heeft een positieve kant, want het levert u leuke contacten op met enthousiaste reacties. Gezondheid: Als u twijfelt aan uw conditie is het tijd maatregelen te treffen die u op niveau brengen. Dat hebt u nodig, want binnenkort zullen er nieuwe taken op u afkomen.

LEEUW
Liefde: Opvoeding speelt een belangrijke rol. Kinderen vragen extra aandacht. Met een hartelijk contact kunt u het extra gezellig maken. Geld: Een onverwachte rekening is vervelend, maar ook aanleiding om geldzaken op orde te brengen en uw financiële situatie te stabiliseren. Speculeren is niet slim. Gezondheid: U concentreert zich op gezondheidszaken en daar hoort een dieet bij als goed voornemen. Dat kan positief uitpakken, vooral als u later deze maand wat wankel bent.

MAAGD
Liefde: De liefde blijft evenwichtig en nodigt uit om u te wentelen in de warmte die u ontvangt en teruggeeft. Met een soepele houding blijft het tomeloos genieten. Geld: Maak een lijst met drie aangename activiteiten waar u aan wilt beginnen. Dat u daardoor niet zoveel tijd hebt voor iets anders is geen probleem. Gezondheid: Deze week kunt u het ervan nemen. Dus: tijd voor uzelf! Zin in de bioscoop? Dat boek lezen waar u al een tijd naar hunkert? Een dagje wellness?

WEEGSCHAAL
Liefde: Zonder te vragen komt u nergens, dus stap op uw lief af en deel uw wensen en verlangens. Dan geldt de wet van de wederkerigheid en bereikt u wat u wilt. Geld: Succes ligt om de hoek. Daar ligt het voor het oprapen. U begint aan iets nieuws waar u veel plezier aan kunt beleven als u uw twijfel laat varen. Gezondheid: Het is een veeleisende week waarin veel van u wordt gevraagd en waarin de spanning oploopt. Neem daarom wat extra vrije tijd om op adem te komen.

SCHORPIOEN
Liefde: U wilt weten waar u aan toe bent. Dat vereist een goed gesprek. Dat kan positief uitpakken als u waardeert wat u hebt en u niet richt op wat u wilt. Geld: Het kost moeite na de feestdagen aan de slag te gaan. Bereid u voor op een periode waarin u de handen flink uit de mouwen moet steken. Gezondheid: U kunt zich nu opladen om straks met nieuwe energie en enthousiasme aan de slag te gaan. Schaamteloos genieten van alles wat er op uw pad komt is toegestaan.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U mag best even op de rem trappen, omdat u het anders door uw genotzucht niet in de hand houdt. U bent in de stemming om stoutmoedige dingen doen. Geld: Hoe praktischer u het aanpakt, des te beter zal het voor u uitpakken. Als feestbeest door het leven banjeren heeft consequenties. Wilt u die prijs betalen? Gezondheid: Uw zorgeloosheid kan juist zorgen baren als u factoren om uw gezondheid op peil te houden verwaarloost. Let goed op de signalen van uw lichaam.

WATERMAN
Liefde: Uw liefdesleven bloeit, omdat u op handen wordt gedragen. U hoeft daar weinig anders voor te doen dan gewoon uw aangename zelf te zijn en attent te blijven. Geld: Een verstandige planning en de wil om u daar aan te houden, zal u snel een stuk verder brengen. Neem u voor nu geen nieuwe projecten aan te pakken. Gezondheid: Als u twijfelt aan uw gezondheid, ga dan bij de huisarts langs om u te laten geruststellen. Kleed u op de winterkou en neem vitamine C.

VISSEN
Liefde: U laveert tussen uw eigen wensen en behoeften en die van uw partner. Loop niet weg voor spanningen. Neem het heft in handen en bepaal wat u verlangt. Geld: Het is goed om projecten af te ronden, want geldzaken staan onder druk. Later gaat het beter, maar alleen als u bereid bent hard te werken. Gezondheid: U neemt anderen graag op sleeptouw, maar daar krijgt u stress van. Kies uw eigen koers. Als u daarbij vriendelijk glimlacht, blijft u dicht bij uzelf.