horoscoop

Horoscoop 26 mei t/m 1 juni 2021

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: U hebt het gevoel dat u in een groef ronddraait en u wilt vuurwerk om de boel op te jutten. Toch gebeurt er meer dan u denkt. Betrek uw geliefde bij uw behoefte aan reuring. Doe daarom samen iets gezelligs. Geld: Bij wassende maan hebt u de beste mogelijkheden om geld te verdienen of iets op gang te brengen wat u stimuleert om financiële activiteiten te ondernemen, zoals online verkoop. Gezondheid: Verborgen spanning komt naar boven. Hoe eerder u het probleem erkent, hoe sneller u het kunt oplossen. Het zal uw onafhankelijkheid en humeur versterken.

KREEFT
Liefde: Uw gevoelens zijn niet gemakkelijk te doorgronden. Het lijkt verleidelijk om u in te laten met een vreemde situatie, totdat u verstrikt raakt en er niet meer van kunt loskomen. Geld: U bent actief met liefdadigheid. Combineer dat met uw zakelijke inzicht, dan is dat heel prettig voor de inhoud van uw portemonnee. Gezondheid: Verwarrende emoties kunnen onrust veroorzaken, waardoor u slecht slaapt. Blijf dicht bij uzelf en ga in een lagere versnelling verder.

LEEUW
Liefde: Onverwachte uitdagingen kunnen een test zijn. Het is belangrijk open te staan voor de reacties van uw geliefde. Reageer niet impulsief, maar begrijp de bedoeling. Geld: Het kan te vroeg zijn voor een nieuwe bestemming. Kijk, voordat u het gaspedaal intrapt, nog een keer om naar het verleden. Maak niet dezelfde fout als destijds. Gezondheid: Uw droomleven is actief. Neem u voor u zo’n nachtelijk avontuur te herinneren en achterhaal de betekenis.

MAAGD
Liefde: Breng daar aanpassingen aan waar u zich benauwd of teruggetrokken voelt. Uw analyse van de situatie kan correct zijn, maar toch nog missen wat belangrijk is. Geld: Als u een rekening over het hoofd ziet, kan dat later vervelende gevolgen hebben, dus breng de administratie op orde en los een schuld af. Gezondheid: Uw rusteloosheid drijft u richting behoefte aan verandering. Kom zo dicht mogelijk in de buurt van uw gezondheidswensen en vul ze zorgvuldig in.

WEEGSCHAAL
Liefde: Blijf uit de buurt van een complexe situatie. U bent niet verantwoordelijk voor het gedrag van uw geliefde. Ga zelfverzekerd door als u het evenwicht hebt gevonden. Geld: Net nu u denkt dat alles op zijn plaats valt, kan iemand een spaak in het wiel steken. Die onvoorspelbare actie kan u uitdagen, maar let wel op de gevolgen. Gezondheid: De zomer komt dichterbij, dus een kritische blik op de weegschaal kan u inspireren om een paar pondjes kwijt te raken.

SCHORPIOEN
Liefde: Flexibiliteit is verstandig. Vertrouw in de liefde op uw intuïtie. Die vertelt u waar u moet gaan en wanneer u moet stilstaan. Geld: Hou uw ogen gericht op de bal, zodat u het geldspel naar beste kunnen gaat spelen. Laat u niet afleiden door de bliksem aan de horizon, als het niet uw onweer is. Gezondheid: Uw energiepeil is lager dan normaal. Het is een signaal dat u zich kunt gaan opladen door iets te doen wat u uitstelde, maar waar u wel veel zin in hebt.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Er knaagt een nerveuze gedachte in uw achterhoofd. Het is tijd om verborgen emoties te onderzoeken en waar nodig aan de oppervlakte te brengen. Dat brengt inzicht. Geld: U bent van nature royaal, maar ga toch maar eens na waarom u zo gul kunt zijn. Doet u het om aardig te worden gevonden? Gezondheid: Adem diep in en uit en kom bij uw kern. Doe dat drie keer per dag. Uw opgeslagen energie kan u voortstuwen naar uw doelen, als u die goed kanaliseert.

STEENBOK
Liefde:
Uw geduld is op en u wilt niet langer aanmodderen met gebroken beloftes of wispelturig gedrag. U ziet vanzelf wel in dat u de ander niet hoeft te veranderen, maar uzelf. Geld: Pas uw prioriteiten waar nodig aan. Als u uw eigen behoeftes niet koestert, hebt u een ander ook niets te bieden. Een beetje egoïstisch zijn mag best. Gezondheid: Doe iets in het belang van uw gezondheid waar u aanvankelijk voor terugdeinsde. Dan opent zich een heel fitte horizon.

WATERMAN
Liefde: Uw hang naar vrijheid staat haaks op uw zekerheid thuis. U ziet snel in wat in beider belang is, waardoor u het beste van twee werelden kunt hebben. Geld: Uw professionele activiteiten vereisen extra aandacht en schenken u meer plezier. Uw selectieve manier van doen pakt dan zeer succesvol uit. Gezondheid: Maak voldoende tijd vrij om te fietsen, hard te lopen of lekker te wandelen, ook al denkt u dat het zonde van uw tijd is. Dat is het immers niet!

VISSEN
Liefde: Wie op zoek is naar een partner zal bij een lezing of een feestelijke bijeenkomst goed om zich heen moeten kijken. Zo vangt u de blik van een leuke kandidaat. Geld: In de sfeer van communicatie en marketing is geld te verdienen. Voorzichtig speculeren of een gokje wagen kan ook gunstig uitpakken. Gezondheid: Het is tijd om een angstvisioen, dat u al een tijd bezighoudt, los te laten. U zult een heerlijk gevoel van onafhankelijkheid ervaren zodra u dat doet.

RAM
Liefde: U bent populair, want u straalt vriendelijkheid uit. Dan is de liefde binnen bereik. U hoeft daar verder weinig moeite voor te doen. Geld: U krijgt wat u wilt als u zich er maar op concentreert. U kunt een geldmagneet zijn, vooral wanneer u zich voordoet als iemand die er welvarend uitziet. Gezondheid: U weet nooit precies wanneer ongemak zich aandient, maar dat is geen reden voor onrust. Preventie is wel verstandig.

STIER
Liefde:
U wilt niets forceren en wanneer u actie in de liefde onderneemt, kiest u voor een langzame start. In een relatie is wederzijds begrip soms ver te zoeken. Geld: U bent onverschrokken in geldzaken en dat is terecht, want de vooruitzichten zijn veelbelovend. Dankzij uw zelfvertrouwen maakt u indruk op hulpvaardige mensen. Gezondheid: U beheersen valt niet mee als al dat lekkers voor uw neus staat, maar af en toe nee zeggen maakt u mentaal een stuk sterker.