Horoscoop 26 maart t/m 1 april 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde: In romantische sferen liggen er volop kansen voor het oprapen. Het is maar de vraag of u dat ook doet met zo’n volle agenda. Tip van de sterren: wel doen, want dan gaat de mystieke doos van Pandora voor u open en wordt het een leuke lente.

Geld: De kans is groot dat dit een onrustige week wordt met nogal wat geldstress. Er liggen ook taken op u te wachten die nu toch echt moeten worden afgemaakt. Toch hebt u nog steeds een open oog voor nieuwe kansen.

Gezondheid: Als u uw geestelijke gezondheid wilt verbeteren: boek een reis, begin aan een studie of zet een project op. Dat kan er heus nog wel bij. 

 

Liefde: Nodig uzelf uit voor een persoonlijk onderzoek. Waarom gaan de dingen zoals ze gaan? Denk er rustig over na en neem daar de tijd voor. Ook op het gebied van de seksualiteit hebt u vragen die op een antwoord wachten. Komt u er zelf niet uit, vraag dan advies aan een deskundige.

Geld: Oudere mensen helpen u in een heikele financiële situatie. Ook online is er geld te verdienen.

Gezondheid: Zorg ervoor dat denken niet ontaardt in piekeren en tobben, want dat is verspilde energie. Ga irritaties uit de weg door deze week kritisch uw intieme gezelschap te selecteren.

 

Liefde: Uw bruisende bestaan komt even tot stilstand. Als het aan u ligt, sluit u zich op in de slaapkamer en leest u dat boek uit dat al zo lang op het nachtkastje ligt. De liefde staat dus even op een lager pitje.

Geld: Overweeg een weekendje weg naar een leuke stad om u in de winkelstraten alvast te oriënteren op de zomergarderobe. Etalages kijken kost gelukkig niets.

Gezondheid: Pas nadat u voldoende rust hebt genomen, keren uw energie en nieuwsgierigheid weer terug. Dat gebeurt in de tweede helft van de week. Het relaxen zal u goed doen. 

 

Liefde: Het wordt een week met ups en downs. Nogal vermoeiend dus. Daarbij komt dat emoties zo hoog kunnen oplopen dat u er een zakdoek bij nodig hebt. U zoekt structuur in een liefdesrelatie.

Geld: Denk eens aan mogelijkheden in het buitenland om wat extra’s te verdienen, want uw financiële intuïtie is momenteel behoorlijk scherp.

Gezondheid: U kunt dat allemaal prima aan als u voldoende afleiding zoekt. Bioscoop, theater, sauna of iets creatiefs ondernemen. Laat u niet omver blazen door pessimistische gedachten, maar zorg voor activiteit en gezelligheid.

 

Liefde: De nieuwe maan op de dertigste geeft uw liefdesleven een nieuwe impuls, waardoor u seksueel actiever zult zijn, maar u worstelt met het verschil tussen lust en liefde.

Geld: U hebt een idee in uw hoofd waar u niet vanaf te brengen bent. Leg het even voor aan iemand die er verstand van heeft om te voorkomen dat u belangrijke details over het hoofd ziet.

Gezondheid: Uw behoefte aan gezelligheid heeft consequenties vanwege de overvloedige inname van versnaperingen. Daarna volgt het gevecht met de kilo’s om uw gewicht – en uw gezondheid – weer op peil te brengen. 

 

Liefde: U kunt nu eenmaal niet met iedereen door één deur, maar deze week lijkt het wel of dat met niemand lukt. Zoek de oorzaak niet alleen bij anderen, maar ga ook eens na of u er een aandeel in hebt.

Geld: Niet iedereen waardeert uw ijver en uw ambitie, gewoonweg omdat ze u niet kunnen bijhouden en soms niet begrijpen. Dat kan uw humeur ernstig aantasten, maar laat u niet intimideren.

Gezondheid: De enige remedie om op adem te komen, is in het weekend uzelf terug te trekken in uw huiselijke bastion en in de tuin of op het balkon van de lente te genieten. 

 

 

Liefde: In de liefde bent u ongedurig, maar begeef u niet in de gevarenzone door onverwachte capriolen uit te halen. Dat is leuk voor u, maar hoe denkt uw partner daar over? U voelt dat u in een keurslijf zit, waar u uit wilt breken. Bedenk een strategie hoe u dat het beste kunt doen zonder anderen te frustreren.

Geld: U bent vrijgevig, maar geld lenen aan een bekende kan een aanleiding tot problemen zijn.

Gezondheid: Uw energieniveau is hoog, dus denkt u dat u de hele wereld aankunt. Trek er maar op uit om stoom af te blazen en frisse lucht te happen. 

 

 

Liefde: Die innerlijke onrust kunt u bestrijden door toe te geven aan een lang gekoesterde wens en deze te vervullen. U ontmoet iemand (kan een oude vlam zijn) die u herinnert aan de romantiek van weleer.

Geld: Thuis liggen er wat klusjes op u te wachten die eigenlijk geen uitstel dulden. De verleiding is groot om lekker te gaan shoppen. Uw financiële situatie laat dat toe, maar er zijn helaas grenzen aan uw budget.

Gezondheid: Maak gebruik van uw dadendrang door een lijst met actiepunten af te werken die u maakte om uw conditie aanmerkelijk te verbeteren.

 

Liefde: Natuurlijk draagt uw geliefde u op handen, maar daardoor kunt u in uw eigen populariteit gaan geloven en u ernaar gaan gedragen. Dat bevalt niet iedereen. Let op uw woorden.

Geld: U bent heel ad rem en daarmee kunt u gerust om loonsverhoging vragen, maar u kunt iemand hoog de gordijnen in jagen. Beperk uw superioriteitsgevoel en u maakt nog meer vrienden.

Gezondheid: Hoe gaat het op de sportschool? Zien ze u daar nog weleens? U bent in staat overmoedig op een sportieve uitdaging te reageren zonder te weten wat daar de gevolgen van zijn. 

 

Liefde: Het gaat in de liefde misschien niet exact zoals u wilt, maar dat is inherent aan uw eigenwijze manier van doen. Leun lekker achterover en haak aan bij uw positivisme om de juiste koers te bepalen.

Geld: Een financiële kwestie blijft hangen en is dat maar goed ook, want zodra u uw zin gaat doordrukken, bent u bezig met een klein oorlogje. Dat lost niets op.

Gezondheid: Niet van een mug een olifant maken. Dat is slecht voor uw gezondheid. Zelfbeheersing en een nuchtere kijk op sommige zaken kan verhelderend werken en u ook lichamelijk stimuleren.

 

Liefde: Er gloort geluk aan de horizon, dus als u de omstandigheden aanpast zult u snel weer uw optimistische kijk oppakken. Laat de zorgen van uw schouders glijden en geniet van de liefde.

Geld: Bent u nu al bezig met een terugblik op alles wat er dit jaar is misgegaan? Tegenslagen horen bij het leven en het is aan u om te bepalen hoe u daar mee omgaat. Het is zinloos om sikkeneurig op de bank te hangen.

Gezondheid: U bent fit genoeg om er wat de dagelijkse beweging betreft een schepje bovenop te doen. U gaat die inspanning vanzelf steeds leuker vinden.

 

 

Liefde: Er staan leuke uitstapjes op het programma met gezellige ontmoetingen die in het teken staan van romantiek. Geef u zonder bedenkingen en remmingen over aan intimiteit en laat u gaan.

Geld: U bent heel attent voor anderen, maar houdt wel scherp in de gaten wie daarvoor in aanmerking komt. Iemand die van u wil profiteren, kunt u beter mijden. Dat voorkomt problemen.

Gezondheid: Niet te veel nadenken over muizenissen, maar u amuseren. Dat is de opdracht voor  komende week. Zorg dat u er betoverend uitziet, wees blij met uw spiegelbeeld en de complimenten. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen