Horoscoop – 26 juni t/m 2 juli

Wat zeggen de sterren?

 

 

 

Liefde: U hebt woelige tijden achter de rug met uw partner, maar in de komende dagen keert de rust in huis weer terug en kunt u zich eindelijk ontspannen. U zorgt graag voor anderen, maar laat u zich nu eens door uw beste vriendinnen vertroetelen.

Geld: Stort u op een hobby die u al een tijd verwaarloosde en bekijk de kansen daar geld mee te verdienen. U bent slim genoeg om er een fraaie mouw aan te passen.

Gezondheid: Drukke tijden op het werk, en daar wordt u vooral het slachtoffer van. Trek op tijd aan de alarmbel, voor uw gezondheid eronder gaat lijden. Aan stress hebt u geen behoefte.
 

 

 

Liefde: Uw partner belooft u van alles, maar of er iets van komt, staat nog te bezien. Uw nuchterheid vormt een goede tegenhanger voor al dat enthousiasme met zoveel beloftes.

Geld: Op uw werk neemt u met succes de touwtjes in handen. Al met al wordt dit een goede week met interessante kansen, vooral als eerlijkheid uw grootste troef is.

Gezondheid: De Leeuw loopt het risico op rugklachten, dus doe het kalm aan met werkzaamheden in de tuin of andere activiteiten die erg belastend kunnen zijn. Voorkomen is beter dan genezen.
 

 

 

Liefde: Liefde kunt u niet kopen, ook al zou u dat misschien nog zo graag willen. Wees uzelf, dat is meer dan genoeg. Dan wacht u een verrassende ontmoeting met een oude kameraad.

Geld: U zult merken dat u niet alles onder controle kunt houden, soms is het beter de zaken op hun beloop te laten. Krampachtigheid in geldzaken loopt vaak verkeerd af.

Gezondheid: Uw ingewanden zijn de zwakste schakel in uw lichaam. Bekijk daarom eens serieus wat u aan uw voedingsgewoonten kunt veranderen om ze te vriend te houden.
 

 

 

Liefde: Uw partner heeft nu eenmaal bepaalde verantwoordelijkheden, en het is goed dat hij die wil nakomen. Dat is zeker geen reden om jaloers te zijn, wees trots op zijn integriteit.

Geld: De komende dagen krijgt u op uw werk de kans om uw creativiteit  te gebruiken en met het resultaat oogst u bewondering. Verzilver dat  verstandig en duurzaam.

Gezondheid: Iemand in uw vriendenkring steunt te veel op u. Wees niet bang om u daarvan los te maken. Hoog tijd dat die op eigen benen leert staan, anders gaat het ten koste van uw welzijn.
 

 

 

Liefde: U houdt van mannen naar wie u kunt opkijken en daar is niets mis mee. Maar geef uw partner ook de kans zijn kwetsbaarheid te tonen. Uw relatie zal er alleen maar hechter door worden.

Geld: Voor sommige van uw vrienden zou u financieel door het vuur gaan, maar u moet wel oppassen dat u niet van u laat profiteren. Houd het eigenbelang scherp in het oog.

Gezondheid: Iemand levert deze week kritiek, maar die is niet bedoeld als een persoonlijke aanval. Zie het als constructief en leer ervan. Ergernis vertaalt zich naar uw lichaam.
 

 

 

Liefde: Na een crisis hebben jullie besloten beiden water bij de wijn te doen. Alleen bent u die beloftes na een week alweer vergeten. Jammer, want uw partner gaat er wel voor.

Geld: Een vriendin nodigt u uit voor een etentje en zo komen u enkele pittige roddels ter ore, maar er is een geheime agenda die u misschien geld kan kosten. Let daarom goed op.

Gezondheid: Uw leven dreigt een sleur te worden. Gelukkig zijn de sterren u gunstig gezind; er zijn spannende dingen op til. Dat betekent een mentale opkikker en u voelt zich beter.
 

 

 

Liefde: Iemand kruist uw pad steeds vaker en dat vindt u niet erg. Probleem: hij negeert u bij elke ontmoeting. Daar geen reden voor; hij is meer geïnteresseerd dan u denkt!

Geld: Collega’s raken in paniek omdat een vervelend probleem uit de hand dreigt te lopen. Als u snel een oplossing vindt, zal dat worden beloond en dat kunt u goed gebruiken.

Gezondheid: De laatste weken heb u uw beste vriendin amper gezien en dat zal niet snel veranderen. Tijd voor actie, want het kan zijn dat zij kampt met haar wankele gezondheid.
 

 

 

 

Liefde: U zult uw partner van een heel andere kant leren kennen in de komende dagen. Dat blijkt een aangename verrassing. U had nooit gedacht dat hij die kwaliteiten bezat.

Geld: Een nieuw contact op uw werk ziet er alvast veelbelovend uit voor de toekomst. Onderhoud die relatie zorgvuldig en doe er uiteindelijk uw voordeel mee.

Gezondheid: U hebt het zo druk met alles wat er in uw vriendenkring gebeurt, dat u te weinig aandacht hebt voor uw eigen gezondheid. Zet uw conditie nu op de eerste plaats.
 

 

 

Liefde: De man van uw hart komt met een voorstel waar u heel gelukkig mee bent, maar u weet uit ervaring dat u nog maar moet afwachten wat er van de plannen terecht zal komen.

Geld: Op uw werk gaat alles zijn gewone gangetje en u bent bang dat u zich gaat vervelen. Het is u allemaal wat te kalm en te eenvoudig. Opgepast, want dit is de stilte voor de storm!

Gezondheid: Een vriendin stort zich in een avontuur dat voor haar gezondheid slecht kan aflopen. U kunt alleen maar klaarstaan om haar op te vangen, maar ingrijpen is uit den boze.
 

 

 

Liefde: Of u nu een partner hebt of niet, u geniet met volle teugen van het leven deze week. Wat de toekomst betreft, kan het u allemaal even gestolen worden. Loslaten biedt kansen.

Geld: Op het werk staat er verandering te wachten. U zult u even moeten aanpassen en hebt het daar waarschijnlijk ook moeilijk mee, maar u merkt dat u daar wel bij vaart.

Gezondheid: Een avondje uit met een vriendin betekent een welkome afwisseling. Net iets wat u nodig had na een chaotische week vol emoties en spanning. Dan herstelt u weer snel.
 

 

 

 
Liefde: U zou er alles voor over hebben om de aandacht van een bepaald persoon te trekken. U slaagt daarin met uw gevoel voor humor. Iemand maakt een tactloze opmerking. Pik dat niet!

Geld: Als er veranderingen komen op het werk in een vast stramien veroorzaakt dat spanning. Zonder verandering geen vooruitgang en deze onrustige periode gaat wel weer voorbij.

Gezondheid: Sta deze week op tijd op en maak een extra lekker ontbijt klaar. Probeer daar bewust van te genieten. U hoeft zich niet te haasten, want daar schiet u toch weinig mee op.
 

 

Liefde: U zit met een dilemma: moet u zeggen wat u op het hart hebt tegen uw partner of is het beter te zwijgen? Bang voor de gevolgen als u uw mening zegt? Toch is dat de beste optie.

Geld: Iemand uit uw vriendenkring vertelt u een financieel geheim. Beschaam het vertrouwen niet, maar bekijk of u zelf iets met die informatie kunt om uw positie te verbeteren.

Gezondheid: Het wordt een emotionele week, maar toch doet u er goed aan het hoofd koel te houden. Neem geen al te overhaaste beslissingen en probeer u wat afzijdig te houden. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen