Horoscoop 26 februari t/m 4 maart 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde: In de liefde komt besluiteloosheid aan de oppervlakte. U wordt erdoor aangestoken en daarna verdwijnt dat gevoel weer. Deze onzekere situatie is van korte duur; volgende maand ziet er veelbelovend uit.

Geld: Zo gek is het niet als mensen u complimenteren met wat u gepresteerd hebt. Wuif het niet weg en zoek er niets achter, het is goed bedoeld. Het is ook positief voor uw zelfvertrouwen. Dat vertoont af en toe een scheurtje, terwijl daar geen reden voor is.

Gezondheid: Tel u zegeningen, capaciteiten en kwaliteiten bij elkaar op en u zult zien dat deze uitkomst uw schaduwzijde verre overtreft. 

 

 

Liefde: Nieuwe gezichten duiken op en daar kunt u uw voordeel mee doen als ze artistiek en creatief zijn. Uw partner is misschien niet zo ingenomen met deze uitbreiding van uw vriendenkring, maar dat komt wel goed.

Geld: Het stimuleert uw ambitie, ook al gaat een bepaald plan niet zo vlot als u wil. Maak u daar niet druk over. Het gaat de goede kant op, maar dat merkt u niet meteen. Bijt niet agressief van u af bij kritiek.

Gezondheid: Tot het einde van de maand is het niet verstandig veranderingen aan te brengen in uw leefgewoontes. Begin niet aan iets nieuws.

 

Liefde: Als emoties hoog opspelen, geef er dan een vrolijke draai aan en maak er het beste van. U hebt het bijzondere talent om achter de wolken de zon te zien.

Geld: Denkt u dat u eindelijk alles onder controle hebt, dient zich opeens een ingrijpende verandering aan. Wat nu? Negeren of erop ingaan? Bekijk de kwestie van alle kanten en neem dan een beslissing. Te snel reageren kan averechts werken, vooral als het financiële consequenties heeft.

Gezondheid: Uw energiepeil verandert ten goede, dus u kunt meer aan. Ga daar zorgvuldig mee om en overdrijf het niet.

 

Liefde: Soms wilt u het wel uitschreeuwen als iets niet gaat zoals u wilt. U kunt uw emoties beter in bedwang houden en een rustig plekje zoeken. Het is raadzaam deze week tijd voor uzelf te nemen en even op adem te komen.

Geld: Opruimen van papieren en het bijwerken van uw administratie kan ontspannend werken. Maak er maar een pauzeweek van, want u krijgt het binnenkort druk genoeg en daarvoor moet u nu energie gaan verzamelen.

Gezondheid: U bevindt zich in een kwetsbare periode, dus is het goed rustmomenten in te bouwen en uw weerstand te verstevigen.

 

Liefde: In de relatiesfeer kan het knetteren. Dan heeft het geen zin op uw ponteneur te blijven staan, maar is toegeeflijkheid de beste remedie om het emotionele brandje te blussen. U hebt zelf de regie in handen.

Geld: Blijf wel voor uzelf opkomen, vooral als het gaat om de verbetering van uw positie op het werk. Daar past geen bescheidenheid, maar assertiviteit. Toon lef en ga recht op uw doel af.

Gezondheid: Goed uit uw ogen kijken is deze week het devies. Een klein ongelukje kan u uit uw ritme halen, dus is het beter dat te voorkomen. Denk na bij wat u doet.

 

Liefde: De zon beschijnt uw liefdesleven met warme stralen. Dat kunt u verstoren door al te bezitterig te doen, dus houd enige afstand en geef uw partner de ruimte. Anders verstikt u de relatie.

Geld: U hoeft uzelf niet voortdurend te bewijzen door al te royaal te zijn. Geld kan namelijk een nijpende kwestie worden, omdat iets wat u wilt bereiken niet snel genoeg gaat. Ban ongeduld uit.

Gezondheid: Wees daarom niet te krampachtig, maar laat de teugels vieren en geef het initiatief ook eens uit handen. Dat geeft rust in uw hoofd en ontspant uw lichaam.

 

 

Liefde: Het botert niet met een van uw vrienden. Laat die maar even aan de zijlijn staan, want te veel aandacht maakt het alleen maar erger. Concentreer u liever op mensen met wie u het wel goed kunt vinden.

Geld: Nodig ze uit of ga met ze op stap. Sla een uitnodiging niet af, want wie weet wat daaruit kan voortkomen. Misschien moet u wat investeren in een rondje of een cadeautje.

Gezondheid: Achter de geraniums blijven plakken kan altijd nog. Daarvoor is het te vroeg. Zet de bloemetjes buiten, weer of geen weer! Frisse lucht doet u goed en zuivert uw longen.

 

Liefde: U wilt liever wegkruipen als iemand u kwaad maakt, maar daar schiet u weinig mee op. Het is verstandiger om respect op te brengen voor de mening van uw geliefde, ook al is die tegendraads.

Geld: Accepteer dat u niet altijd gelijk kunt krijgen als het om bestedingen gaat. Soms is dat maar beter ook, want u hebt de wijsheid niet in pacht. Kortom, zelfbeheersing!

Gezondheid: Te veel stress maakt u onrustig en dan kunt u impulsief handelen, waardoor u iemand nog meer tegen u in het harnas jaagt. Zorg voor voldoende ontspanning of dwing uzelf daartoe.

 

Liefde: Zoek wat afleiding in de familiesfeer of zorg ervoor dat ze niet de indruk krijgen dat u ze verwaarloost. U bent wat nonchalant als het om intieme betrekkingen gaat. Koester ze.

Geld: U moet diep zuchten als u naar uw werkomstandigheden kijkt. Ze zijn niet slecht, maar het kan beter. Daarom kunt u deze week maatregelen nemen om dat te verbeteren.

Gezondheid: Het is een prima tijd om uw gedachten op een rijtje te zetten en na te gaan wat u wilt veranderen. Uw conditie kan wel een oppepper gebruiken. Als u daar meteen een begin mee maakt, lukt het ook.

 

Liefde: Van u afbijten kan nuttig zijn als u daar eerst over hebt nagedacht. U hoeft een vervelende situatie niet over uw kant te laten gaan, maar bedwing uw moordneiging. U bent welbespraakt genoeg om daar diplomatiek mee om te gaan.

Geld: Uw financiële intuïtie wordt scherper, waardoor u een fijne neus krijgt voor een buitenkansje. Laat die niet lopen, ook al kost het u moeite het bedrag bij elkaar te schrapen.

Gezondheid: Alles op uw eigen houtje willen doen, is nogal vermoeiend. Vraag hulp aan anderen, ze doen het graag.

 

 

Liefde: Mocht uw partner u aanvallen omdat u voor uzelf kiest, verander dan niet in een zwijgende ijsklomp, maar dien vriendelijk van repliek en de kwestie ontdooit vanzelf.

Geld: Mensen claimen u graag, omdat u betrouwbaar en behulpzaam bent. Dat u steun verleent is mooi, maar houd uw eigen prioriteiten wel scherp in de gaten. Dat kan door af te maken wat al een tijd is blijven liggen.

Gezondheid: Uw naar binnen gekeerde houding maakt u er niet vrolijker op. Is het geen goed idee dat binnenvetten eens af te wisselen met uitbundigheid? Carnaval bijvoorbeeld?

 

 

Liefde: Wie op zoek is naar liefde doet er goed aan een kandidaat te zoeken in de wereld van geld en economie. Uit die hoek waait de romantische wind. Zorg ook voor spirituele verbinding.

Geld: Om op iedere kans gretig in te gaan is niet slim, want dan belandt u in een moeras. Pas uw tempo aan uw energieniveau aan, waarmee u meer bereikt dan achter uw idealen aanhollen.

Gezondheid: Wat als u het even niet meer ziet zitten? Alleen de gedachte al aan alles wat u nog wilt en moet doen, kan u verlammen. Ga maar eens na wat uw bioritme is en pas uw activiteiten aan.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen