horoscoop

Horoscoop 26 februari t/m 3 maart 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Uw bezorgdheid over het verlies van uw onafhankelijkheid is onnodig. Claim gerust ruimte en vrijheid. Overdrijf het niet. Geld: Nieuwe verantwoordelijkheden drukken op uw schouders. Om daar structuur in aan te brengen is het nodig dat u rust neemt om bij uw kern te komen. Gezondheid: Een kleine oefening om de ruis in uw leven te elimineren kan het verschil maken. Het zal u verrassen hoe gemakkelijk dat is als u al het onnodige uitbant. 

KREEFT
Liefde:
Als u niet blij bent met een situatie komt dat doordat iemand niet van plan is zich aan uw spelregels te houden. Via een omweg kunt u reageren. Geld: Eclipsen deze maand zorgen voor financiële opschudding. Hou vast aan uw eigen inzicht, dan stabiliseert u een wankele situatie. Gezondheid: Verwarring kan leiden tot lichamelijk en geestelijk ongemak. Daarom is het goed de komende tijd te ontspannen om de onzekerheid te bestrijden.

LEEUW
Liefde:
 U ziet de waarheid pas als u uw ogen ervoor opent en dan blijkt dat de onduidelijkheid meevalt. U krijgt vervolgens de oplossing uit onverwachte hoek aangereikt. Geld: Dit is een week om schulden af te betalen, eventueel door verkoop van spullen die u niet meer nodig heeft. Dat schept ook ruimte in uw omgeving. Gezondheid: Ook voor u geldt dat u in deze turbulente tijd genoeg rust moet nemen om op te laden en er met frisse moed tegenaan te kunnen gaan.

MAAGD
Liefde:
In de relatiesfeer is het tijd voor de grote schoonmaak. Alleen de goeden blijven bestaan. Dat geeft spanning, maar met een koel hoofd en ’n warm hart overleeft u die wel. Geld: U zit in een tijdperk van voorspoed als u tijdig inspeelt op veranderingen wat betreft planning en denkwijze. Flexibel reageren is een voorwaarde. Gezondheid: Pas op met zelfkritiek, want daarmee ondermijnt u uw gezondheid. Geef uzelf schouderklopjes

WEEGSCHAAL
Liefde:
U bent een kampioen in harmonie en sierlijkheid, maar dat lijkt nu ver weg. U kunt de oorzaak moeilijk achterhalen, maar… laat u niet ontmoedigen. Geld: Als iemand met een idee komt aanzetten, schuif dat dan niet terzijde, maar kijk er nog eens goed naar. Het kan in uw voordeel werken. Gezondheid: Instabiliteit en drukte hebben een negatieve invloed op uw gestel. Probeer de rust te bewaren en haal wat vaker een frisse neus.

SCHORPIOEN
Liefde:
Het is weinig effectief om uw geliefde te dwingen iets op uw manier te zien. Concentreer u op de dynamiek van de gebeurtenissen. Geld: Stel uw doelen bij als u een teleurstelling moet verwerken en zorg voor een back-up van uw computerbestanden, want apparatuur kan haperen. Open geen verdachte e-mails. Gezondheid: Neem afstand als mensen op uw zenuwen werken, want de stress die dat met zich meebrengt kan u lichamelijk beïnvloeden.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
De gemoederen kunnen hoog oplopen en dat kan tot een dramatische ervaring leiden. Als u enkele veranderingen aanbrengt, behoudt u de regie. Geld: Wilt u iets bereiken wat u al lange tijd begeert, neem dan een route die u nog niet kent. Geniet van het avontuur dat u uiteindelijk zal belonen voor uw durf. Gezondheid: Voor het slapen gaan uw enkels masseren heeft een weldadig effect. U krijgt een goede nachtrust en droomt minder heftig.

STEENBOK
Liefde:
Controle is goed, maar krampachtig een stabiele structuur opeisen is geen optie. Niets blijft hetzelfde, dus pas u zoveel mogelijk aan de veranderingen aan. Geld: U schept rust aan het financiële front door achterstallige administratie en correspondentie weg te werken. Vertrouw op de goede afloop van een geldkwestie. Gezondheid: Voorzichtigheid is geboden om aan een vervelend incident te ontsnappen. Let goed op en laat niets aan het toeval over.

WATERMAN
Liefde:
Als een geliefde iets vraagt waar u niet aan kunt voldoen, leg dan duidelijk uit waar uw grenzen liggen. Met wat tact zal de ander dat heus wel begrijpen. Geld: Als u met geldzaken klem komt te zitten, is het noodzaak uw strategie te wijzigen. Gedoe op de werkvloer is geen reden om u daar te veel mee te bemoeien. Gezondheid: U kunt gemakzuchtig zijn wat uw conditie betreft, maar nu is het van belang het fitnessregime stevig op te pakken.

VISSEN
Liefde:
U inspireert uw geliefde met uw overtuiging als u niet bang bent om radicale actie te ondernemen op het juiste moment. Enige overdrijving heeft het meeste effect. Neem op tijd gas terug. Geld: Meestal bent u meegaand, hoewel dat niet altijd meevalt, maar nu hebt u de kans het roer om te gooien en u aan te passen aan een nieuwe situatie. Dat biedt een mooi inkomensperspectief. Gezondheid: Griep ligt op de loer. Neem voorzorg door genoeg slaap en vitaminen. En natuurlijk hygiënische maatregelen zoals handen wassen.

RAM
Liefde:
U kunt onrust in de liefde bezweren door de rust te bewaren en een situatie niet op de spits te drijven. Leg het accent op genietmomenten. Geld: U bent enthousiast over uw plannen, maar zodra u zich in beweging zet, slinkt uw energie. Stel vast welke kant u op wilt gaan voordat het pad duidelijk wordt. Gezondheid: Er is verbetering op komst. Het is aan u om te beslissen welke dat wordt. Benader het proactief en neem het heft in handen.

STIER
Liefde:
Uw liefdesleven kan worden getest door een onverwachte wending. Dat is niet bij voorbaat negatief. U kunt een verwarrende situatie veranderen in een plezierige. Geld: Wees niet bezorgd als het tegenzit, want alles valt op z’n plek. Koester de lichte chaos als een mogelijkheid om de positieve kant te kiezen en succes wordt uw deel. Gezondheid: U blaakt van de energie. Dat hebt u ook nodig om een vervelend kwaaltje te voorkomen of juist te verhelpen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen