horoscoop

Horoscoop 26 augustus t/m 1 september 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: De mogelijkheden om u te amuseren liggen voor het oprapen. U gaat daarom op iedere uitnodiging in. U balanceert op de toppen van uw persoonlijke kunnen. Geld: De kansen die u krijgt brengen u in een opperbeste stemming. Eigenlijk zou u het er even van willen nemen en achterover leunen, maar houd uw doelstelling voor ogen. Gezondheid: Vergeet niet amandelen te kopen en daar iedere dag een handjevol van te eten want daarmee versterkt u uw immuunsysteem.

KREEFT
Liefde: U beweegt langzaam, geheel in overeenstemming met de behoedzaamheid die de Kreeft eigen is. Maar als de week vordert zult u inzien dat het wijs is om uw gevoelens sneller uit te drukken. Geld: Schakel naar een hogere versnelling en zet uw dromen in perspectief. Laat uw terughoudendheid varen en ga voort op het pad naar de door u verlangde bestemming. Gezondheid: Niet flink doen en denken dat het wel meevalt als u ergens last van hebt. Zoek de hulp die u uw probleem snel oplost.

LEEUW
Liefde: U stort zich in een inspirerende week dus neem afstand van uw onzekerheden. Koester zonder reserves de belangstelling van de mensen die van u houden. Geld: De tijd om te repeteren is voorbij. De lichten gaan aan, het doek gaat open en de show begint. Of u bent nu klaar voor uw voorstelling, of u mist de kans om te schitteren. Gezondheid: U kunt wel wat extra vitamine C gebruiken, dus een extra portie groente en wat meer fruit helpen u daarbij.

MAAGD
Liefde: U kunt bezorgd zijn als u zich als voorzichtige Maagd in een nieuwe situatie begeeft. U twijfelt of het de moeite waard is het risico te nemen om u bloot te geven, maar met verstoppertje spelen bereikt u niets. Geld: Zet tijdelijke onzekerheid opzij en analyseer niet te veel nu u mag profiteren van de verbazingwekkende mogelijkheden die u kunt tegenkomen. Herken de kansen. Gezondheid: Kwalen als hoofdpijn kunnen te maken hebben met een allergie voor een bepaald soort voedsel. Experimenteer eens door een week lang iets niet te eten wat u regelmatig gebruikt.

WEEGSCHAAL
Liefde: Door het ontwijken van een conflictsituatie versterkt u uw positie. Bewaar uw energie voor situaties waarin u die werkelijk nodig hebt. Kritiek glijdt snel van u af. Geld: Iemand kan u confronteren met iets wat ooit een geldprobleem was. Als anderen u lastigvallen kunt u met uw charme de situatie naar uw hand zetten. Gezondheid: Een opgejaagd gevoel kunt u temperen door te beginnen met yogaoefeningen of een paar minuten mediteren. Dwing uzelf daartoe.

SCHORPIOEN
Liefde: Wuif complimenten niet weg maar accepteer ze gracieus, want ze zijn terecht en goed bedoeld. U verdient de warmte van die waardering. Geld: Vertrouw op uw financiële intuïtie als u een keus moet maken. Er komen veel veranderingen aan, dus wees voorbereid. Dan overvalt het u niet en handelt u snel en effectief. Gezondheid: U doet er goed aan om zo veel mogelijk te genieten. Uw kwaliteiten worden erkend en daardoor kunt u lekker op uw lauweren rusten. 

BOOGSCHUTTER
Liefde: Uw zonneteken zorgt ervoor dat u zich in een relatie kunt ontplooien en voldoende ruimte kunt opeisen om u prettig te voelen. Vooral als u ook ruimte biedt. Geld: Zelfbewuste mensen benaderen u en delen hun ideeën, waardoor u zich laat meeslepen. Houd vast aan uw eigen dromen en maak gebruik van uw verbeeldingskracht. Gezondheid: Slaapproblemen verhelpt u door fysieke inspanning waarbij u veel zuurstof nodig heeft. Dus hardlopen of een pittig fietstochtje.

STEENBOK
Liefde:
U moet harder werken om de harmonie in uw omgeving te bewaren. Daarbij wordt uw geduld op de proef gesteld. Reageer niet te impulsief. Geld: Doe een stap terug en overweeg rustig uw prioriteiten. U realiseert zich heel goed wat u kunt bereiken, vooral als u aandacht besteedt aan uw uiterlijk en imago. Gezondheid: U werkt hard en bent gespannen. Relax, hoewel dat voor u met uw dadendrang niet gemakkelijk zal zijn. Laad de accu weer op voordat het te laat is.

WATERMAN
Liefde: Conflicterende boodschappen nemen nu een eenduidige richting aan. Als er toch iets in de weg staat, trek u dan terug om uw strategie te verfijnen en probeer het opnieuw. Geld: Dit is het moment om uw intenties te tonen en te werken aan de toekomst die u voor uzelf ziet. Train u in zelfverzekerdheid. Geloof in uzelf is nu essentieel. Gezondheid: Streep op uw boodschappenlijstje door wat u eigenlijk ongezond vindt. Zo voorkomt u de verleiding om te snoepen.

VISSEN
Liefde: U laat zich liever niet in een situatie manoeuvreren als u het gevoel hebt dat u er nog niet klaar voor bent. Wees dan standvastig om teleurstelling en spijt uit te sluiten. Geld: Tegenwerking is niet verstandig, want u komt terecht in een fase waarin u nieuwe wegen kunt ontdekken en inslaan om uw inkomen te vergroten. Gezondheid: Blijf fysiek beweeglijk en u gaat merken dat het toekomstige cijfer op de weegschaal zich zal openbaren zoals u zich dat wenst.

RAM
Liefde: Niets kan u nog in de weg zitten, behalve uw zelfbeeld. De liefde ziet er positief uit maar het is beter niet al uw troeven uit te spelen, want die hebt u later weer nodig. Geld: Als u de indruk hebt dat u bent tegengewerkt bij een plan dan kunt u gerust zijn. De obstakels verdwijnen. U hebt het gevoel dat u op één lijn zit met de kosmos. Gezondheid: Als u op uw gewicht wilt letten, is het goed om te weten dat een eetlepel pindakaas al 94(!) calorieën bevat.

STIER
Liefde: Wees niet te strikt en te pietluttig want dat werkt verstikkend. Uw liefdesleven is meer gebaat bij spontaniteit en genieten van het moment. Leg niet op alle slakken zout. Geld: U hebt prima sociale contacten. Zo kunt u profiteren van samenwerking met een vriend of partner om uw inkomen te spekken en uw financiële situatie te verbeteren. Gezondheid: Deze vervelende crisisperiode kan uw humeur beïnvloeden. Probeer toch de zonnige kant van het leven te zien.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen