horoscoop

Horoscoop 25 t/m 31 maart 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN Liefde: Doe niet nonchalant door uw dromen niet met uw lief te delen. Deel ze en geniet vooral van de emotionele steun die mensen u willen geven. Geld: Iemand met visie kan optreden als mentor. Dan moet u bereid zijn de goede raad te accepteren. U kunt gevat uit de hoek komen, maar dat kan verkeerd worden opgevat als u te ver gaat. Gezondheid: Volg het nieuws over de virus crisis en bepaal voor uzelf hoe u besmetting zoveel mogelijk kunt vermijden.

KREEFT Liefde: U zwelgt graag in bewondering, maar u moet ook duidelijk maken wat u op uw hart hebt. U bent gretig genoeg. Spreek u pas uit als u zich daar prettig bij voelt. Geld: Uw uitdaging is om extra alert te zijn als u financieel krap zit. Deel uw perspectief met anderen om er achter te komen wat zij daaraan kunnen toevoegen. Gezondheid: Bouw een reserve op voor deze kwetsbare tijden door aandacht te geven aan de combinatie goede voeding en ontspanning

LEEUW Liefde: U kunt gecharmeerd zijn van iemand die u ontmoet. Misschien wordt u wel verliefd. Vergis u niet; het kan zich in uw verbeelding afspelen. Onderzoek de oorsprong van uw verlangens. Geld: Neem afstand van mensen die uw standpunten niet delen. Vertrouw op uw overtuigingskracht. Gezondheid: Ongeduld kan u parten spelen waardoor u uw fysieke grenzen overschrijdt. Het hoeft niet vandaag of morgen al klaar te zijn.

MAAGD Liefde: U droomt van een onrealistische relatie en vraagt zich af hoe u uw wensen kunt verwoorden. Wees niet te oppervlakkig om de diepte van uw gevoelens uit te drukken. Geld: Weer niet gelukt? Dat is geen reden het op te geven voordat u het nog eens hebt geprobeerd. Zeg wat u voelt en de juiste persoon zal u begrijpen. Gezondheid: U hoeft uzelf niet op te peppen met ’n extra wijntje of nog een kop koffie. U hebt voldoende mentale kracht om op de been te blijven.

WEEGSCHAAL Liefde: Doe alles wat nodig is om uw liefde te laten blijken. U zult blij zijn met de amoureuze resultaten die door uw daadkracht en doorzettingsvermogen steeds dichterbij komen. Geld: Wat een heerlijk gevoel dat u uw creativiteit de vrije loop kunt laten. Het is een stimulerende ervaring als anderen op uw werk uw artistieke talent erkennen. Gezondheid: Pijn in de rug of de nek komt door te krampachtige inspanningen. Laat u masseren of beter, doe het rustig aan.

SCHORPIOEN Liefde: Meestal gaat u moeilijke onderwerpen niet uit de weg, maar nu is de verleiding groot. Onderdrukte gevoelens kunnen ook op een milde en effectieve manier worden geuit. Geld: U ziet overal mogelijkheden, maar wilt niet dat ze blokkeren waar u nu mee bezig bent. Focus op één ideaal en zet al het andere in de wacht. Gezondheid: Piekeren is een zinloze activiteit die uw gezondheid kan ondermijnen. Neem zorgen wel serieus, maar blijf hoop houden.

BOOGSCHUTTER Liefde: We kunnen leren van deze crisis, zeggen ze. Laten we dan wel hopen dat we nog mogen meemaken dat we er van geleerd kunnen hébben… MOEDIG VOORWAARTS! Geld: Inkomsten kunnen vertragen. Toch gaat u er financieel op vooruit als u meer aandacht besteedt aan geldzaken. Gezondheid: Hoe meer u uw zorgen wilt verdoezelen, hoe intenser ze zich aan u zullen opdringen. Een open oog voor het vinden van een oplossing zal u wel degelijk opfleuren.

STEENBOK Liefde: Zet de luiken van uw hart open. Laat de liefde zonder reserves op u afkomen, ook al hebt u het gevoel dat u de controle zou kunnen verliezen. Dat gebeurt echt niet. Geld: U wilt een idee verder uitdiepen, maar u voelt zich veiliger binnen uw eigen formele manier van doen. Uw dilemma wordt niet opgelost door een keuze uit alles of niets. Gezondheid: Uw conditie wordt stabieler. U voelt zich energieker als u vertrouwt op de kracht van uw afweersysteem.

WATERMAN Liefde: Onduidelijke begeertes zitten u dwars. Hoe meer u zich daarop richt, hoe heviger die verlangens opspelen. Druk ze niet weg, maar ga na hoe u die droom kunt realiseren. Geld: Creatieve vormen van financiering kunnen u vooruithelpen, als u zich maar niet al te diep in de schulden steekt. Gezondheid: U hebt zin in de geneugten des levens, maar u hebt het daar eigenlijk te druk voor. Het ontbreekt u niet aan energie. Besteed uw tijd goed en nuttig.

VISSEN Liefde: Creativiteit en liefde gaan hand in hand. U hebt behoefte aan genegenheid en zoekt uit hoe u daarbij aan uw trekken kunt komen. Geld: Trek u niets aan van wat anderen vinden. U ziet dingen toch anders. Wacht af en zie wat er op uw pad komt om u dichterbij die ideale situatie te brengen. Gezondheid: Laksheid om een kwaaltje aan te pakken kan de situatie verergeren. Doe er wat aan of ga naar de instantie die u kan helpen. Hygiëne is nu belangrijk.

RAM Liefde: U kunt zich beter bezighouden met uw eigen veranderende gevoelens dan anderen lastig te vallen met uw sores… Gelukkig heeft uw omgeving het goed met u voor. Luister dus naar wat zij u vertellen. Geld: Ook al denkt u dat het nooit wat wordt met uw plannen en ideeën, wees niet bang om te blijven dromen. Dromen zijn soms echter dan u denkt. Volhouden is het devies. Gezondheid: U hebt de neiging uzelf te zwaar te belasten. Dat is een aanslag op uw zenuwen. Leg het accent alleen op alles waarvan u geniet. Gebruik uw lichamelijke kracht.

STIER Liefde: Als u uw hart voor anderen opent, loopt u geen enkel risico. U bent praktisch genoeg om uw fantasiewereld te vertalen naar de realiteit. Dan gaat een wens in vervulling. Geld: Spreid risico zoveel mogelijk, dus niet wedden op één paard. Verdeel-en-heers is een slimme strategie die later geld gaat opleveren. Gezondheid: U imponeert graag, maar dan kunt u te veel van uw lichaam vergen. Dan negeert u signalen die u eigenlijk zouden moeten waarschuwen.