horoscoop

Horoscoop 25 t/m 31 december 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
U wilt u graag met amoureuze perikelen van anderen bemoeien, maar denk eerst na. Het kan zijn dat u uw neus in een wespennest steekt. Geld: Controleer een verleidelijke aanbieding grondig. Hoge uitgaven zijn gevaarlijk. Die kunnen u in de problemen gaan brengen. Er zijn betere tijden in aantocht. Gezondheid: Soepelheid is een voorwaarde voor een goede gezondheid. Ondersteun uw gewrichten met dagelijkse oefeningen.

KREEFT
Liefde: Als u een vriendin uit een emotioneel moeras kunt trekken, moet u dat zeker doen. Uw woorden hebben een magische uitwerking, al bent u daar niet van overtuigd. Geld: Iemand zegt een zakelijke afspraak af en dat is, achteraf gezien, maar beter ook. U kunt u dan op iemand anders concentreren. Gezondheid: Laat spanningen van u afglijden door u niet op uw kop te laten zitten. Doe waar u zin in hebt en neem verplichtingen met een korrel zout.

LEEUW
Liefde:
In de liefde wisselen hoogte- en dieptepunten elkaar af. Als u daar onbevangen mee omgaat, komt alles op zijn pootjes terecht. Geld: U bent prestatiegericht. Als u volhoudt, krijgt u wat u wilt. Maak geen problemen als daar geen reden voor is. Ontspan zoveel mogelijk. Gezondheid: Frisse lucht en vitamine D werken aan uw conditie. U hebt zin in avontuur, maar als u dat op een krampachtige wijze zoekt, kan ’t verkeerd uitpakken.

MAAGD
Liefde:
Weglopen voor ruzie en obstakels lost niets op. Veeg niets onder het tapijt. Reken er liever mee af, want dan krijgt u een heerlijk gevoel van opluchting. Geld: Leg niet op iedere slak zout en luister naar het standpunt van de ander. Samen staat u sterker. Als u een stapje terug moet zetten is dat de beste optie. Gezondheid: Een nieuw fitnessregime voor 2020? Daar is moed voor nodig. Haal die desnoods uit uw tenen, maar doe het wel!

WEEGSCHAAL
Liefde:
Het zag er gelukkig uit, maar dat kan zomaar veranderen. Er is sprake van twee liefdesaffaires met een onzekere uitkomst. Geld: Voltooi waar u aan begonnen bent. Als u zich concentreert en niet laat a eiden, komt alles wat u graag wilt binnen bereik. Gezondheid: Bent u nerveus en kunt u niet slapen? Dat is een kwestie van oorzaak en gevolg. U neemt te veel hooi op uw vork. U wilt niets missen en overal uw neus in steken.

SCHORPIOEN
Liefde:
Romantiek gaat fantastisch als u niet te hoge eisen stelt en geen beren op de weg ziet. Uw partner voelt zich prettiger als u de teugels laat vieren. Geld: Sla een ongewoon voorstel niet meteen af. U weet nooit wat het kan opleveren. U wordt avontuurlijker bij uw bestedingen. Gezondheid: Oefen u in de kunst van het loslaten. Wat u krampachtig wilt, zal u ontsnappen. Ga er ongedwongen mee om, want dan komt het naar u toe.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Neem contact op met iemand die u lang niet hebt gezien. Daar kan iets leuks uit voortkomen. Iemand verspreidt een leugen of roddels. Negeer diegene. Geld: Op 21 december is uw jaarlijkse financiële piek begonnen. Dat duidt op toenemende welvaart. Zo krijgt u ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Gezondheid: U wilt graag sneller dan snel, maar daarmee neemt de kans op blessures toe. Neem geen onnodige risico’s.

STEENBOK
Liefde: Geluk wordt u op een dienblad aangereikt. Besef wel dat dit heerlijke gevoel niet eeuwig kan duren. Kunt u de negatieve kanten van die spannende date accepteren, dan biedt dat vooruitzichten. Geld: Geld uitgeven als u het niet hebt is nooit verstandig, vooral nu de dure maand bijna voorbij is. Maak alvast een budgetplan voor het nieuwe jaar en schrap sommige onkosten. Gezondheid: Zet uw trots opzij, dan maakt u ruimte voor nieuwe inzichten en krijgt u meer begrip voor het standpunt van een ander. Dat bevordert uw gemoedsrust en welzijn.

WATERMAN
Liefde:
U laat liever niets aan het toeval over. Zo krijgt u een aanvankelijk warrige relatie onder controle en kunt u genieten van romantiek. Als u denkt dat u de ware hebt gevonden, zou dat best eens zo kunnen zijn. Geld: Deze periode staat in het teken van netwerken en interessante contacten. Die komen het komende jaar goed van pas. Wees er zuinig op. Gezondheid: Het goede leven is u aan te zien, de pondjes komen en gaan, maar u wílt juist in balans blijven.

VISSEN
Liefde:
Neptunus heeft u in de tang. Uw voelsprieten zijn uitgestoken en dat is maar goed ook. Het behoedt u voor een risicovol avontuur. Geld: U hebt geen zin om met geldzaken in herhaling te vallen, dus spring niet meteen in het diepe. Dat geeft u meer tijd en mogelijkheden om uw spirituele kant inhoud te geven. Gezondheid: Na de 21ste gaat uw gezondheid er op vooruit en wilt u zichzelf een nieuw imago aanmeten.

RAM
Liefde:
Denk niet dat iedereen het met u eens is. Als u te hoge verwachtingen hebt, kan het tegenvallen. Denk goed na over wat de beste strategie is. Geld: Overschat uw kracht niet. Denk ook niet dat alles wat u wilt snel zal gaan. U moet er flink tegenaan gaan om alles op de juiste koers te houden. Gezondheid: De stress van de afgelopen maanden verdwijnt en maakt plaats voor een harmonieuze sfeer. Hou dat vast en neem het mee in het nieuwe jaar.

STIER
Liefde:
Bent u single? Dan breekt een spannende tijd aan. Een winterse verliefdheid kan u zomaar komen aanwaaien… Geld: Nieuwe dingen aanpakken is prima, maar schat ze niet te optimistisch in. Zoek naar addertjes onder het gras. U wilt niet nog meer gedoe. Gezondheid: Tijd om aandacht te besteden aan gezonde voeding en om de lijn in de gaten te houden. Bewegen zal ook voor luie Stieren het zelfvertrouwen versterken.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen