horoscoop

Horoscoop 25 t/m 31 december 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
U wilt u graag met amoureuze perikelen van anderen bemoeien, maar denk eerst na. Het kan zijn dat u uw neus in een wespennest steekt. Geld: Controleer een verleidelijke aanbieding grondig. Hoge uitgaven zijn gevaarlijk. Die kunnen u in de problemen gaan brengen. Er zijn betere tijden in aantocht. Gezondheid: Soepelheid is een voorwaarde voor een goede gezondheid. Ondersteun uw gewrichten met dagelijkse oefeningen.

KREEFT
Liefde: Als u een vriendin uit een emotioneel moeras kunt trekken, moet u dat zeker doen. Uw woorden hebben een magische uitwerking, al bent u daar niet van overtuigd. Geld: Iemand zegt een zakelijke afspraak af en dat is, achteraf gezien, maar beter ook. U kunt u dan op iemand anders concentreren. Gezondheid: Laat spanningen van u afglijden door u niet op uw kop te laten zitten. Doe waar u zin in hebt en neem verplichtingen met een korrel zout.

LEEUW
Liefde:
In de liefde wisselen hoogte- en dieptepunten elkaar af. Als u daar onbevangen mee omgaat, komt alles op zijn pootjes terecht. Geld: U bent prestatiegericht. Als u volhoudt, krijgt u wat u wilt. Maak geen problemen als daar geen reden voor is. Ontspan zoveel mogelijk. Gezondheid: Frisse lucht en vitamine D werken aan uw conditie. U hebt zin in avontuur, maar als u dat op een krampachtige wijze zoekt, kan ’t verkeerd uitpakken.

MAAGD
Liefde:
Weglopen voor ruzie en obstakels lost niets op. Veeg niets onder het tapijt. Reken er liever mee af, want dan krijgt u een heerlijk gevoel van opluchting. Geld: Leg niet op iedere slak zout en luister naar het standpunt van de ander. Samen staat u sterker. Als u een stapje terug moet zetten is dat de beste optie. Gezondheid: Een nieuw fitnessregime voor 2020? Daar is moed voor nodig. Haal die desnoods uit uw tenen, maar doe het wel!

WEEGSCHAAL
Liefde:
Het zag er gelukkig uit, maar dat kan zomaar veranderen. Er is sprake van twee liefdesaffaires met een onzekere uitkomst. Geld: Voltooi waar u aan begonnen bent. Als u zich concentreert en niet laat a eiden, komt alles wat u graag wilt binnen bereik. Gezondheid: Bent u nerveus en kunt u niet slapen? Dat is een kwestie van oorzaak en gevolg. U neemt te veel hooi op uw vork. U wilt niets missen en overal uw neus in steken.

SCHORPIOEN
Liefde:
Romantiek gaat fantastisch als u niet te hoge eisen stelt en geen beren op de weg ziet. Uw partner voelt zich prettiger als u de teugels laat vieren. Geld: Sla een ongewoon voorstel niet meteen af. U weet nooit wat het kan opleveren. U wordt avontuurlijker bij uw bestedingen. Gezondheid: Oefen u in de kunst van het loslaten. Wat u krampachtig wilt, zal u ontsnappen. Ga er ongedwongen mee om, want dan komt het naar u toe.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Neem contact op met iemand die u lang niet hebt gezien. Daar kan iets leuks uit voortkomen. Iemand verspreidt een leugen of roddels. Negeer diegene. Geld: Op 21 december is uw jaarlijkse financiële piek begonnen. Dat duidt op toenemende welvaart. Zo krijgt u ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Gezondheid: U wilt graag sneller dan snel, maar daarmee neemt de kans op blessures toe. Neem geen onnodige risico’s.

STEENBOK
Liefde: Geluk wordt u op een dienblad aangereikt. Besef wel dat dit heerlijke gevoel niet eeuwig kan duren. Kunt u de negatieve kanten van die spannende date accepteren, dan biedt dat vooruitzichten. Geld: Geld uitgeven als u het niet hebt is nooit verstandig, vooral nu de dure maand bijna voorbij is. Maak alvast een budgetplan voor het nieuwe jaar en schrap sommige onkosten. Gezondheid: Zet uw trots opzij, dan maakt u ruimte voor nieuwe inzichten en krijgt u meer begrip voor het standpunt van een ander. Dat bevordert uw gemoedsrust en welzijn.

WATERMAN
Liefde:
U laat liever niets aan het toeval over. Zo krijgt u een aanvankelijk warrige relatie onder controle en kunt u genieten van romantiek. Als u denkt dat u de ware hebt gevonden, zou dat best eens zo kunnen zijn. Geld: Deze periode staat in het teken van netwerken en interessante contacten. Die komen het komende jaar goed van pas. Wees er zuinig op. Gezondheid: Het goede leven is u aan te zien, de pondjes komen en gaan, maar u wílt juist in balans blijven.

VISSEN
Liefde:
Neptunus heeft u in de tang. Uw voelsprieten zijn uitgestoken en dat is maar goed ook. Het behoedt u voor een risicovol avontuur. Geld: U hebt geen zin om met geldzaken in herhaling te vallen, dus spring niet meteen in het diepe. Dat geeft u meer tijd en mogelijkheden om uw spirituele kant inhoud te geven. Gezondheid: Na de 21ste gaat uw gezondheid er op vooruit en wilt u zichzelf een nieuw imago aanmeten.

RAM
Liefde:
Denk niet dat iedereen het met u eens is. Als u te hoge verwachtingen hebt, kan het tegenvallen. Denk goed na over wat de beste strategie is. Geld: Overschat uw kracht niet. Denk ook niet dat alles wat u wilt snel zal gaan. U moet er flink tegenaan gaan om alles op de juiste koers te houden. Gezondheid: De stress van de afgelopen maanden verdwijnt en maakt plaats voor een harmonieuze sfeer. Hou dat vast en neem het mee in het nieuwe jaar.

STIER
Liefde:
Bent u single? Dan breekt een spannende tijd aan. Een winterse verliefdheid kan u zomaar komen aanwaaien… Geld: Nieuwe dingen aanpakken is prima, maar schat ze niet te optimistisch in. Zoek naar addertjes onder het gras. U wilt niet nog meer gedoe. Gezondheid: Tijd om aandacht te besteden aan gezonde voeding en om de lijn in de gaten te houden. Bewegen zal ook voor luie Stieren het zelfvertrouwen versterken.