Horoscoop 25 september t/m 1 oktober

Wat zeggen de sterren deze week?

 

Liefde:  U weet precies wat u moet investeren in een harmonieuze relatie. Daarmee dwingt u uiteindelijk het geluk voor uzelf af. Dan zit u prettig in uw vel en bent u voor uw partner het zonnetje in huis.

Geld: Een ouder, wijs en ervaren persoon kan u uit de financiële nesten halen. U hebt er een handje van uw tijd te verlummelen, maar dat is nu niet verstandig. Deze week juist doen wat is blijven liggen en het gaat weer bloeien!

Gezondheid: Ga eens na van welke nare gewoonte u afstand kunt nemen en verbeter de kwaliteit van uw leven door nieuwe, positieve initiatieven te ontplooien.
.

 

 

Liefde:  U hebt een speciale band met iemand en in die relatie zijn het de nuances die het ’m doen. Daarmee creëert u de eendracht die u beiden nodig hebt en gaat u met een bocht om een conflict heen.

Geld: U bent voor sommigen een rolmodel als het om uitgaven gaat. Dat schept verantwoordelijkheid. Leef u in die rol in en handel ernaar. Het is het imago dat bij u past.

Gezondheid: Luister liever niet naar stemmetjes in uw hoofd die u weghouden van een voor u bestemd doel. Dat doel is een prima conditie, maar dat gaat niet vanzelf, dus hup, aan de slag!
 

 

 

Liefde:  In de liefde is de recht-door-zee aanpak het beste om complicaties te voorkomen. Niet om de hete brij heen draaien, maar vanuit het hart spreken is deze week het beste.

Geld: Iemand is erop uit u pootje te lichten, maar dat laat u niet gebeuren als u zich assertief opstelt. Zeg ’nee’ tegen alles waarvan uw intuïtie u vertelt dat u er niet op in moet gaan.

Gezondheid: Als u rustig op uw krent blijft zitten, weet u zeker dat er niets zal veranderen, ook niet ten gunste. Het is tijd voor actie om daarmee uw gezondheid een frisse impuls te geven.
 

 

 

Liefde:  U staat voor een dilemma. Wie moet u geloven over wat er is gebeurd? Beide versies klinken oprecht, maar toch is een ervan niet in orde. Als u geen overtuigend bewijs vindt, kunt u de juiste conclusie niet trekken.

Geld: U staat voor een belangrijke doorbraak in uw financiën. Hoe lang bent u nu al bezig om de eindjes aan elkaar te knopen? Nu een beslissing nemen, werpt straks sappige vruchten af.

Gezondheid: U gelooft in een langzame maar gestage vooruitgang van uw gezondheid. Daardoor blijft u in vorm en bereikt u een gevoel van welbehagen.
 

 

Liefde:  U kunt nogal rationeel in een relatie staan. Het tonen van emoties kost u moeite, maar als u eraan toegeeft, zult u merken hoezeer dat door uw geliefde wordt gewaardeerd.

Geld: U kunt een en ander van de grond te krijgen. Dat gaat u lukken als u zich concentreert op wat u kunt creëren, bijdragen of geven wat goed voor uzelf en voor anderen is. Dat stimuleert uw zelfbeeld.

Gezondheid: Slechte planning van uw fitnessschema zal resulteren in een situatie met onaangename gevolgen. Laat u adviseren hoe ver u kunt gaan en accepteer beperkingen.
 

 

Liefde:  U staat er alleen voor als u een specifieke wens wilt laten uitkomen. U beschikt over voldoende capaciteiten om het voor elkaar te krijgen, maar dat vereist dat u zich op uw sterke punten concentreert.

Geld: Laat u niet te snel afleiden of door anderen ompraten. U weet zelf het beste wat goed voor uw portemonnee is, dus houd u daar aan. Zeg eens ’nee!’.

Gezondheid: Kijk goed uit uw doppen als u wandelt of rijdt, want daardoor voorkomt u een onfortuinlijke gebeurtenis. Gedachteloosheid in het verkeer is deze week zeer riskant.
 

 

 

Liefde:  Men zegt dat als u gelukkig in het spel bent, u in de liefde minder fortuinlijk zult zijn. Goed nieuws: dat geldt deze week niet voor de Ram. In de liefde zit u op een roze wolk zodra het onweer is weggetrokken.

Geld: De komende week heeft een aangename verrassing voor u in petto. Wint u iets? Laat uw geliefde in uw materiële geluk delen en doe zo een schepje bovenop uw romantische vooruitzichten.

Gezondheid: Kijk uit voor blessures en infecties. Deze week loopt u enig risico. Mocht u er toch last van krijgen, dan verdwijnt het gelukkig weer snel.
 

 

 

Liefde:  U bent geduldig en trouw en verlangt dat ook van anderen. Die kunnen u teleurstellen, maar bedenk dat niemand perfect is en zie een foutje door de vingers.

Geld: Onderhandelingen kunnen moeizaam verlopen. Als u voet bij stuk blijft houden, kan dat uw carrière gunstig beïnvloeden. Als u toegeeflijk bent, vermindert dat uw kans op succes en kan het een bevredigend resultaat frustreren.

Gezondheid: U bent een bourgondiër en dat heeft consequenties. De sterren gunnen u het grote genieten, maar raden aan om een balans te vinden door af en toe te minderen.
 

 

Liefde:  Als u geeft, zult u ook ontvangen. Op liefdesgebied is dat nu wel bijzonder actueel. Dit is de week om te inventariseren wat u te bieden hebt en wat u verlangt.

Geld: Focus op uw creatieve vermogens en wat u daarmee voor uzelf en vooral voor anderen kunt betekenen. In het spel kunt u zich wel het een en ander veroorloven zolang u roekeloosheid vermijdt.

Gezondheid: Laat u niet verleiden tot jaloezie of rivaliteit. Het wordt balanceren op het scherp van de snede tussen uzelf wegcijferen en uw eigen belangen voldoende waarborgen.
 

 

Liefde:  Uw kracht kan mensen in uw onmiddellijke nabijheid beschermen. Bent u bereid daar extra aandacht aan te besteden, dan zal dat een relatie versterken. U krijgt respect.

Geld: Maak gebruik van uw gevoel voor humor en uw charme om onderhandelingen naar uw hand te zetten. Een compromis is altijd nog beter dan koppig uw zin door te drijven.

Gezondheid: Glimlach en wees blij met wat u hebt. Maar als u denkt dat u tekort komt en onvoldoende geluk hebt, is het omgekeerde werkelijkheid: dan voelt u zich miserabel.
 

 

Liefde:  Diep in uw hart hebt u het gevoel dat u verantwoordelijk bent voor de opoffering die een geliefde zich voor u getroost. Dat is nobel, maar u hebt het verdiend, dus sta er niet te lang bij stil.

Geld: Let goed op uw spullen. Bewaar kostbaarheden op een veilige plek. Het verlies van belangrijke documenten kan ernstige gevolgen hebben. Die voorzichtigheid geldt ook voor een vertrouwelijk gesprek.

Gezondheid: Niet alles in het leven is even leuk, maar de donkere wolken die u zoveel zorgen gaven, trekken weg. Houd de moed erin en houd vol tot de zon weer gaat schijnen.
 

 

Liefde:  In de liefde bereikt u het walhalla als u in staat bent uw ego opzij te schuiven en uw ogen te openen voor de wensen van uw geliefde om harmonieus uw weg te vervolgen.

Geld: Groepsdenken is niets voor u. U bent een individualist en dat houdt in dat u uw eigen boontjes moet doppen. De oplossing voor een geldprobleem is erover na te denken en dat resultaat duidelijk aan anderen over te brengen.

Gezondheid: Niets van waarde komt tot u zonder inspanning. En uw lichamelijke conditie is het waard om op te veren uit de luie stoel.