×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 25 september t/m 1 oktober 2019

Horoscoop 25 september t/m 1 oktober 2019
7.10.2019 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
U moet nog omschakelen naar de zonzijde van het bestaan en weet niet precies hoe u dat moet aanpakken. Heftig reageren is verkeerd, dan bereikt u het tegenovergestelde. Geld: Uw zorgen zijn terecht. Dat is geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Het is aanleiding om verbeteringen in uw financiële positie aan te brengen. Gezondheid: Kies voor het buitenleven, geniet en u voelt zich goed. Thuisblijven maakt u kriegelig, dus zorg voor frisse lucht en actie.

KREEFT
Liefde: In de liefde bent u kritisch, maar nu kunt u de teugels laten vieren. Sta open voor mensen die u benaderen, want dat biedt beslist nieuwe perspectieven. Geld: De regels van het spel op uw werk kunnen veranderen. Dan is het nodig om daarin mee te gaan. Zelfs een verandering van baan kan een optie zijn. Gezondheid: Meebuigen met tegenwind zal u goed doen. Dat zorgt voor ontspanning. Wees open en toegankelijk in de omgang en u merkt wat voor effect dat heeft.

LEEUW
Liefde:
U zoekt soms de verkeerde mensen op voor een krachtmeting. Het is de vraag wat u daarmee opschiet. Sommigen zijn die moeite niet eens waard. Geld: Mars is uw geldhuis ingetrokken. Dat lijkt goed nieuws maar brengt ook een dynamiek met zich mee die u goed moet kunnen inschatten. Gezondheid: Bouw een reserve op voor momenten waarop u energie nodig hebt. Zelfbeheersing, oog voor schoonheid en extra vriendelijkheid doen wonderen voor u.

MAAGD
Liefde:
Uw geliefde is graag bereid om u terzijde te staan. Het is geen schande om toe te geven dat u het soms moeilijk hebt. Kijk omhoog en vooruit, want gisteren is geweest. Geld: U druk maken over een geldcrisis levert niets op. Er zijn openingen die u zelf kunt vinden. Schroom niet om advies te vragen. Gezondheid: Twee eclipsen maken ruim baan voor u en ruimen blokkades uit de weg. Dat kan een positieve uitwerking op uw gezondheid hebben als u meewerkt.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Uw drang om uit de band te springen heeft met innerlijke onrust te maken. Wat is de oorzaak? Uw enthousiasme kunt u gebruiken om een vervelende gebeurtenis opzij te schuiven en er een punt achter te zetten. Geld: Begin aan iets wat u al een tijd hebt laten liggen of uit het oog bent verloren. Graaf het op en ga er mee door. Grote kans dat uw timing nu goed is en u snel successen kunt boeken. Gezondheid: Een tegenslag heeft invloed op uw humeur. U bent gespannen en dat vreet aan u. Tref maatregelen om het hoofd te kalmeren. Leer lekker los te laten.

SCHORPIOEN
Liefde:
Er brandt een vuurtje in u en dat is niet te blussen. Ga na wat u tekort komt en doe daar wat aan. Die passie kunt u vertalen in liefde voor iemand die u nodig heeft. Geld: Schuif een egoistische neiging opzij. Doe iets voor een ander. Het zal u veel voldoening geven en kan u later ook financieel vooruit helpen. Gezondheid: De tijd breekt aan om uw weerbaarheid in de gaten te gaan houden. Vitamines en groenten houden u fit en helpen u de herfst door.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Het gaat u voor de wind als u een aanval van somberheid afslaat. Dat kunt u, al bent u geneigd eraan toe te geven. Niet weglopen voor een obstakel. Geld: Als u zich flexibel opstelt en accepteert dat de weg naar succes kronkelig is, werpt u die barrière vanzelf omver. Pas u aan. Gezondheid: De weg is vrij om u onder te dompelen in gezelligheid, een etentje met vrienden en nog een paar leuke dingen die op uw verlanglijst staan. Daar knapt u van op.

STEENBOK
Liefde: Eigenwijs gedrag blokkeert uw kansen. Romantiek ligt voor het oprapen als u uitgeslapen bent en met frisse moed aan de dag begint. Geld: Op uw werk moet u ’n achterstand inhalen. Toegeven aan tegenslag maakt het alleen maar erger. Doe wat u moet doen om uw toekomst veilig te stellen. Gezondheid: Uw heupen kunnen aandacht gebruiken. Met enkele gymnastiekoefeningen in de ochtend maakt u de spieren los en huppelt u door de dag.

WATERMAN
Liefde:
U wilt vrijheid en ook de vruchten plukken van een relatie. Dat is een dilemma waar u over moet nadenken. Doet u dat niet, dan blijft het aanmodderen. Geld: U wilt zoveel en dan ook nog alles tegelijk. Daardoor krijgt u niets meer van de grond. Begin met iets wat u tegenstaat, dan loopt de rest op rolletjes. Gezondheid: Rug recht, buik in. Voorwaarts mars! Dat is het devies. Meer bewegen, ook al denkt u dat u er geen tijd voor hebt. U weet heus wel beter.

VISSEN
Liefde:
Twee kanten op willen zwemmen is niet mogelijk, al zou u niets liever doen. Kies dan de koers die u het meeste effect in de liefde oplevert. Niet twijfelen. Geld: U bent iets van plan en Mercurius glimlacht naar u. Dus als u snel beslist kunt u flink scoren. Dat moedigt aan om op de ingeslagen weg verder te gaan. Gezondheid: Als u zich druk maakt over uw nachtrust vergroot u het probleem. Als het u hindert in uw werk is het raadzaam de huisarts te raadplegen.

RAM
Liefde:
Voldoende aandacht aan uw partner besteden is nu heel belangrijk. Van vrijblijvendheid kan geen sprake zijn. Laat u niet a eiden, ook al is de verleiding groot. Geld: Versterk uw succesfactor door u te concentreren op de doelstelling en daar niet van af te wijken. Visualiseer het eindresultaat en hou dat het hele proces voor ogen. Gezondheid: Wees geduldig met uzelf en met uw omgeving om spanningen te vermijden. Dat is beter voor uw welzijn. Zoek de zon.

STIER
Liefde:
Uw liefde voor de natuur zorgt er voor dat u gelijkgestemden ontmoet met wie u contact kunt leggen waardoor de romantiek opbloeit. Op geluk hoeft u niet te wachten… Geld: Op geldgebied is het nodig veranderingen door te voeren om de situatie in de hand te houden. Grijp zo snel mogelijk in. Gezondheid: De herfst zit in de lucht en u wilt ervan genieten. Buiten bezig zijn geeft u ook inzicht in een probleem. Dan dient de oplossing zich vanzelf aan.