horoscoop

Horoscoop 25 september t/m 1 oktober 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
U moet nog omschakelen naar de zonzijde van het bestaan en weet niet precies hoe u dat moet aanpakken. Heftig reageren is verkeerd, dan bereikt u het tegenovergestelde. Geld: Uw zorgen zijn terecht. Dat is geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Het is aanleiding om verbeteringen in uw financiële positie aan te brengen. Gezondheid: Kies voor het buitenleven, geniet en u voelt zich goed. Thuisblijven maakt u kriegelig, dus zorg voor frisse lucht en actie.

KREEFT
Liefde: In de liefde bent u kritisch, maar nu kunt u de teugels laten vieren. Sta open voor mensen die u benaderen, want dat biedt beslist nieuwe perspectieven. Geld: De regels van het spel op uw werk kunnen veranderen. Dan is het nodig om daarin mee te gaan. Zelfs een verandering van baan kan een optie zijn. Gezondheid: Meebuigen met tegenwind zal u goed doen. Dat zorgt voor ontspanning. Wees open en toegankelijk in de omgang en u merkt wat voor effect dat heeft.

LEEUW
Liefde:
U zoekt soms de verkeerde mensen op voor een krachtmeting. Het is de vraag wat u daarmee opschiet. Sommigen zijn die moeite niet eens waard. Geld: Mars is uw geldhuis ingetrokken. Dat lijkt goed nieuws maar brengt ook een dynamiek met zich mee die u goed moet kunnen inschatten. Gezondheid: Bouw een reserve op voor momenten waarop u energie nodig hebt. Zelfbeheersing, oog voor schoonheid en extra vriendelijkheid doen wonderen voor u.

MAAGD
Liefde:
Uw geliefde is graag bereid om u terzijde te staan. Het is geen schande om toe te geven dat u het soms moeilijk hebt. Kijk omhoog en vooruit, want gisteren is geweest. Geld: U druk maken over een geldcrisis levert niets op. Er zijn openingen die u zelf kunt vinden. Schroom niet om advies te vragen. Gezondheid: Twee eclipsen maken ruim baan voor u en ruimen blokkades uit de weg. Dat kan een positieve uitwerking op uw gezondheid hebben als u meewerkt.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Uw drang om uit de band te springen heeft met innerlijke onrust te maken. Wat is de oorzaak? Uw enthousiasme kunt u gebruiken om een vervelende gebeurtenis opzij te schuiven en er een punt achter te zetten. Geld: Begin aan iets wat u al een tijd hebt laten liggen of uit het oog bent verloren. Graaf het op en ga er mee door. Grote kans dat uw timing nu goed is en u snel successen kunt boeken. Gezondheid: Een tegenslag heeft invloed op uw humeur. U bent gespannen en dat vreet aan u. Tref maatregelen om het hoofd te kalmeren. Leer lekker los te laten.

SCHORPIOEN
Liefde:
Er brandt een vuurtje in u en dat is niet te blussen. Ga na wat u tekort komt en doe daar wat aan. Die passie kunt u vertalen in liefde voor iemand die u nodig heeft. Geld: Schuif een egoistische neiging opzij. Doe iets voor een ander. Het zal u veel voldoening geven en kan u later ook financieel vooruit helpen. Gezondheid: De tijd breekt aan om uw weerbaarheid in de gaten te gaan houden. Vitamines en groenten houden u fit en helpen u de herfst door.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Het gaat u voor de wind als u een aanval van somberheid afslaat. Dat kunt u, al bent u geneigd eraan toe te geven. Niet weglopen voor een obstakel. Geld: Als u zich flexibel opstelt en accepteert dat de weg naar succes kronkelig is, werpt u die barrière vanzelf omver. Pas u aan. Gezondheid: De weg is vrij om u onder te dompelen in gezelligheid, een etentje met vrienden en nog een paar leuke dingen die op uw verlanglijst staan. Daar knapt u van op.

STEENBOK
Liefde: Eigenwijs gedrag blokkeert uw kansen. Romantiek ligt voor het oprapen als u uitgeslapen bent en met frisse moed aan de dag begint. Geld: Op uw werk moet u ’n achterstand inhalen. Toegeven aan tegenslag maakt het alleen maar erger. Doe wat u moet doen om uw toekomst veilig te stellen. Gezondheid: Uw heupen kunnen aandacht gebruiken. Met enkele gymnastiekoefeningen in de ochtend maakt u de spieren los en huppelt u door de dag.

WATERMAN
Liefde:
U wilt vrijheid en ook de vruchten plukken van een relatie. Dat is een dilemma waar u over moet nadenken. Doet u dat niet, dan blijft het aanmodderen. Geld: U wilt zoveel en dan ook nog alles tegelijk. Daardoor krijgt u niets meer van de grond. Begin met iets wat u tegenstaat, dan loopt de rest op rolletjes. Gezondheid: Rug recht, buik in. Voorwaarts mars! Dat is het devies. Meer bewegen, ook al denkt u dat u er geen tijd voor hebt. U weet heus wel beter.

VISSEN
Liefde:
Twee kanten op willen zwemmen is niet mogelijk, al zou u niets liever doen. Kies dan de koers die u het meeste effect in de liefde oplevert. Niet twijfelen. Geld: U bent iets van plan en Mercurius glimlacht naar u. Dus als u snel beslist kunt u flink scoren. Dat moedigt aan om op de ingeslagen weg verder te gaan. Gezondheid: Als u zich druk maakt over uw nachtrust vergroot u het probleem. Als het u hindert in uw werk is het raadzaam de huisarts te raadplegen.

RAM
Liefde:
Voldoende aandacht aan uw partner besteden is nu heel belangrijk. Van vrijblijvendheid kan geen sprake zijn. Laat u niet a eiden, ook al is de verleiding groot. Geld: Versterk uw succesfactor door u te concentreren op de doelstelling en daar niet van af te wijken. Visualiseer het eindresultaat en hou dat het hele proces voor ogen. Gezondheid: Wees geduldig met uzelf en met uw omgeving om spanningen te vermijden. Dat is beter voor uw welzijn. Zoek de zon.

STIER
Liefde:
Uw liefde voor de natuur zorgt er voor dat u gelijkgestemden ontmoet met wie u contact kunt leggen waardoor de romantiek opbloeit. Op geluk hoeft u niet te wachten… Geld: Op geldgebied is het nodig veranderingen door te voeren om de situatie in de hand te houden. Grijp zo snel mogelijk in. Gezondheid: De herfst zit in de lucht en u wilt ervan genieten. Buiten bezig zijn geeft u ook inzicht in een probleem. Dan dient de oplossing zich vanzelf aan.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen