horoscoop

Horoscoop 25 november t/m 1 december 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Het is voor uw geliefde niet gemakkelijk om achter uw vrolijke masker te kijken. Verbergt u uw kwetsbaarheid? Geld: U bent meer bezig met de financiën van anderen dan met uw eigen administratie. Iemand krijgt een leuke bonus waar u ook voordeel van heeft. Gezondheid: Het is beter niet te veel geheimen mee te zeulen om een emotionele inzinking te voorkomen. Praten over kwaaltjes is beter dan ze voor uzelf te houden.

KREEFT
Liefde: Ook al zit u op uw praatstoel, toch zegt u niet wat iemand graag wil horen. U staat voor een belangrijke doorbraak, dus verspil geen energie aan het toedekken van uw gevoelens. Geld: Deze maand vraagt het uiterste van uw budget. Geef niet te snel en te gemakkelijk uit, want er zijn hobbels op het geldtraject. Gezondheid: Maak u niet druk, want er is geen reden om u zorgen te maken. Uw emoties komen vanzelf wel bovendrijven als dat nodig is.

LEEUW
Liefde: Uw stemming hebt u nu beter in de hand. Wat u dwarszat kan weer opduiken, tenzij u uw gevoelens voor uw partner goed analyseert. Dat hoeft u niet te belemmeren om van december een feest te maken. Geld: U kunt weer helder denken over geldzaken. Dat wil niet zeggen dat het nu van een leien dakje gaat. Het kan langer duren voordat u incasseert. Gezondheid: Ruim de rommel in uw hoofd op voordat deze vormen aanneemt waar u niet blij van wordt.

MAAGD
Liefde: Als u een beetje uit balans bent, luister dan naar wat uw hart u ingeeft. Dat zal uw kompas zijn. Stop met controleren. U voelt aan wat u moet doen als de tijd daar is. Geld: U verdient niet alleen geld met reguliere werkzaamheden, extra activiteiten zorgen voor extra inkomen. Gezondheid: Vertrouw bij twijfel op uw intuïtie, al bent u daar huiverig voor. Toch is dat de beste manier. Laat alles lekker op z’n beloop en u ziet wel wat er van komt.

WEEGSCHAAL
Liefde: Als u denkt dat uw geliefde afstandelijk is, dan is dat nog geen aanleiding om de confrontatie te zoeken. Die kan tot een uitbarsting komen door iets onverwachts. Geld: Uw stemming is een aanwijzing voor de stand van uw financiën. Voelt u zich lekker en zelfverzekerd, dan komt het naar u toe. Gezondheid: U wil de harmonie bewaren en dat beïnvloedt uw liefdesleven. In principe is dat in orde, wat een positief signaal is.

SCHORPIOEN
Liefde: U wilt graag nieuwe contacten leggen en de sterren zijn u gunstig gezind. Laat u verrassen door ontmoetingen met boeiende mensen. Geld: In de loop van de maand is het belangrijk dat er financiële overeenstemming komt met familieleden. U besteedt misschien te veel geld aan hen. Denk na voordat u spendeert. Gezondheid: Uw conditie is in orde als u de tijd neemt om ook uw emotionele gezondheid zorgvuldig te bewaken.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U doet uw best om een positieve houding uit te stralen. Toch hebt u de indruk dat er meer van u wordt verwacht. U bent zich bewust van de druk. Daar kunt u weinig aan doen. Blijf stralen. Geld: Het is al moeilijk genoeg als u vermoedt dat anderen u tegenwerken. Terugvechten hoeft niet als u doorgaat met het verzamelen van de feiten en u uw kant van de zaak vertelt. Gezondheid: Benut alle energie die u kunt opbrengen voor een laatste eindspurt om dit jaar nog te bereiken wat u wilt. U hoeft daarvoor alleen maar uzelf te plezieren.

STEENBOK
Liefde:
U hebt nu de kracht en de kans om uw eigen geluk te scheppen door situaties die u niet prettig vindt te veranderen. U geniet van onafhankelijkheid en spirituele groei. Geld: Doe wat u moet doen. Laat anderen denken wat ze willen. Zo blijft u op koers met wat u wilt bereiken. Gezondheid: U kunt bezig zijn met een verandering. Het is niet nodig een ingrijpende beslissing te nemen. Hou uw ogen gericht op praktische dagelijkse dingen.

WATERMAN
Liefde: U investeert energie in aardig gevonden worden, maar besef dat u niet alles naar uw hand kunt zetten. Iemand kan u zien als onwillig, ook al is dat uw bedoeling niet. Geld: U hebt een turbulente tijd in geldzaken achter de rug, maar de rust keert geleidelijk weer. Uw inkomsten stabiliseren doordat u eindelijk de juiste koers vaart. Gezondheid: U verbetert uw gezondheid door voorrang te geven aan activiteiten in de buitenlucht.

VISSEN
Liefde: In een relatie kan een conflict ontstaan als iemand een pijnlijk onderwerp ter sprake brengt. U kunt geraakt zijn als u denkt dat een gemene opmerking met opzet was. Geld: Wees genereus en geef anderen ook iets. Vermijd ruzie over geld. Laat het stof een tijdje neerdalen voordat u uw punt wilt scoren. Gezondheid: Uw dynamische karakter spoort u aan tot fitness. Dat is gunstig, zolang u uw inspanningen binnen de perken houdt.

RAM
Liefde: De liefdesplaneet is u gunstig gezind. Wie op zoek is maakt succesvol gebruik van online datingsites en sociale media. Geld: Als u te snel ja zegt tegen een financieel voorstel kan dat later problemen opleveren. De kansen lijken beter dan ze werkelijk zijn. Nu kunt u ze gaan onderzoeken. Gezondheid: Als u denkt dat u te veel doet is het goed om uw activiteiten te beperken tot wat er echt moet gebeuren. Spaar uw krachten.

STIER
Liefde: U komt in een praktische fase terecht. U hebt zin om iets tot stand te brengen. Uw verantwoordelijkheden betekenen niet dat er geen ruimte voor plezier is. Geld: Carrièrematig ziet het er succesvol uit, want u bent zeer gemotiveerd. Volhouden betekent meer status en erkenning. Gezondheid: U weet dat u het wat kalmer aan moet doen. Toch steekt de stress af en toe de kop op, dus vergeet niet om vooral gezellige activiteiten in uw agenda te zetten.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen