×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 25 april t/m 1 mei 2018

25.04.2018 -

Wat hebben de sterren deze week in petto voor jou?


STIER
Liefde: Als u denkt dat u de ware hebt gevonden, hoeft dat geen luchtspiegeling te zijn. U bent nu misschien niet zo hartstochtelijk, maar u kunt wel intens genieten van toekomstige
liefdesavonturen. Geld: Overschat uw eigen kracht niet. Denk ook niet dat alles wat u nu
wilt bereiken snel zal gaan. U moet er zelf flink tegenaan gaan om de juiste koers te houden. Vol­houden dus. Gezondheid: Extra aandacht besteden aan gezonde voeding, de lijn wat meer in de gaten te houden en meer bewegen zijn aan te bevelen. Dat zal uw conditie verbeteren en uw zelfvertrouwen versterken.

TWEELINGEN
Liefde: Weglopen voor ruzie is niet de oplossing. Veeg niets onder het tapijt, maar reken er resoluut mee af. Zodra u het probleem hebt opgelost, krijgt u een gevoel van bevrijding. Geld: Controleer uw geldzaken grondig, want u kunt iets belangrijks over het hoofd zien. Gezondheid: U kunt een nieuw fitnessprogramma beginnen. Daar is wel moed voor nodig. Haal dat desnoods uit uw tenen, maar doe er iets aan. U neemt veel hooi op uw vork.

KREEFT
Liefde: Leg niet op iedere slak zout, en luister aandachtig naar het standpunt van de ander. Samen staat u sterker. Als u een stapje terug moet doen, is dat de beste optie. Geld: Maak af waar u aan begonnen bent. Zolang u zich daarop concentreert en u niet laat afleiden, komt alles wat u wilt binnen bereik. Gezondheid: Bent u nerveus? U wilt niets missen, overal bij zijn en overal uw neus insteken. Geen wonder dat u dan op de toppen van uw zenuwen loopt.

LEEUW
Liefde: U wilt u graag met zaken van anderen bemoeien. Het kan zijn dat u uw neus in een wespennest steekt. Dan veroorzaakt u onnodige problemen. Hou nieuwsgierigheid in bedwang. Geld: Controleer een verleidelijke aanbieding voordat u erop ingaat. Te hoge uitgaven zijn gevaarlijk. Er komen betere tijden als u zelfverzekerd op uw doel afgaat. Gezondheid: Uw dieet verdient aandacht. Probeer noten, zaden en bladgroenten, met uitzondering van de kool.

MAAGD
Liefde: In de liefde neemt u het voortouw. Afwachten is zinloos. Iemand zegt een afspraak af en dat is maar beter ook. Richt u liever op iemand anders. Geld: Als u iemand uit een financieel moeras trekt, is dat een goede daad. Uw stimulerende woorden kunnen daarbij een magische uitwerking hebben. Gezondheid: Laat spanningen van u afglijden door u niet op uw kop te laten zitten. Kies wat u het liefste wilt. Neem verplichtingen met een korreltje zout.

WEEGSCHAAL
Liefde: U hebt behoefte aan serieuze contacten en u wilt antwoord op knellende vragen. Zoek de juiste gesprekspartners. Alles weten maakt overigens niet gelukkig, dus oefen in loslaten. Geld: Ga ongedwongen met geldzaken om, want juist dan komt het geld naar u toe. Ga er maar vanuit dat het goedkomt. Gezondheid: Als u ergernis opkropt, wordt het zenuwstelsel zwaarbelast. Juist bij Schorpioenen kan psychische druk leiden tot lichamelijke klachten. 

SCHORPIOEN
Liefde: Uw voelsprieten werken prima. Dat behoedt u voor een risicovol avontuur. Val niet in herhaling door meteen in het diepe te springen, maar kijk het rustig aan. Geld: Venus is uw geldhuis binnengegaan, wat duidt op extra inkomsten, bijvoorbeeld uit verkoop, reclame of marketing. Concentreer u daarom vooral op uw netwerk. Gezondheid: Angst is een slechte raadgever en bovendien onnodig. U leert wel uw innerlijke kracht beter kennen.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Als u te hoge verwachtingen hebt, kan het alleen maar tegenvallen. Drammen helpt ook niet. Trek u even terug en denk goed na over wat u wilt bereiken. Geld: Geduld is iets wat u nu meer dan ooit nodig hebt. Het oplossen van financiële problemen is belangrijk. Pas als u alles onder controle hebt, kunt u verder en ligt succes in het verschiet. Gezondheid: Zorgen zijn voor morgen. Wat meer discipline en toch flierefluiten… Dat kan alleen de Ram.

STEENBOK
Liefde: Als u de teugels bij uw partner niet te strak aantrekt, voelt die zich meer op zijn gemak. Ook in een liefdesrelatie is het beter niet alles er meteen uit te flappen. Geld: Een goede kennis moet financiële veranderingen doorvoeren. Dat proces kan wel een halfjaar duren. Ga daar op een constructieve manier mee om. Gezondheid: Uw leefstijl kan wel een oppepper gebruiken. Spirituele geneeswijzen kunnen effectief blijken.

WATERMAN
Liefde: Reken erop dat u een compliment krijgt en dat verdient u ook. U hebt zin in een liefdesavontuur. Als u dat krampachtig zoekt, kan het verkeerd uitpakken. Geld: U bent prestatie­gericht, maar overdrijven werkt niet. Als u daar onbevangen mee omgaat, komt het op zijn pootjes terecht. Gezondheid: Maak geen pro­blemen zonder goede reden. Ontspan u zoveel mogelijk. Zet uw beste beentje voor in de sportclub. Neem daarna een verkwikkende sauna.

VISSEN
Liefde: U wilt zekerheid en laat liever niets aan het toeval over. Zo krijgt u een aanvankelijk warrige relatie onder controle en kunt u genieten van de romantiek. Geld: Neem contact op met iemand die u al heel lang niet hebt gezien. Daar kan financieel iets leuks uit voortkomen, zolang u het maar niet om die reden doet. Gezondheid: De maanstand kan u ’n angstig moment bezorgen wat uw gezondheid betreft. Een aanpassing in uw voedingsgewoonten voorkomt ongemak.

RAM
Liefde: Geluk wordt u aangereikt, maar besef dat dit gevoel niet eeuwig kan duren. Het zijn maar momenten. Zet uw trots dus opzij en maak ruimte voor nieuwe inzichten. Geld: Geld uit­geven als u het niet hebt is nooit verstandig. Is er nog reserve, smijt er dan maar even mee. U bent wijs genoeg om in te schatten of u spijt krijgt van een aankoop. Gezondheid: Zorg voor voldoende spierkracht. Die verslapt in hoog tempo als u uw spieren niet regelmatig gebruikt.