×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 24 t/m 30 januari

24.01.2018 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


Waterman
Liefde: De liefde is naar u op zoek. Daar hoeft u dus weinig voor te doen. Contacten met welgestelde mensen helpen u een handje in de romantische richting. Uw beminde is in een royale bui. Geld: Op uw werk kunt u vastlopen. Misschien wordt het tijd een beslissing te nemen!
 U bent op de goede weg en financieel staat u er sterk voor. Vanaf de zesde is het gunstig om te speculeren. Gezondheid: U bent geïnteresseerd in spiritualiteit en wordt aangemoedigd een stapje verder te gaan als u bij toeval stuit op een boek of artikel. Dat wordt een mooie ontdekkingsreis.

Ram
Liefde: Uw liefdesrelatie vraagt aandacht. Uw geliefde heeft uw moed en wilskracht nodig. U twijfelt geen seconde en gaat er helemaal voor.
 Geld
: Een spontaan initiatief loopt uit op een fiasco als u niet uitkijkt! Gebruik uw verstand en wees voorzichtig met uw contacten. U komt wel weer in rustig vaarwater. Gezondheid: Uw gezondheid is verbeterd en uw energiepeil stijgt. Blijf voldoende aandacht besteden aan voeten en benen, vooral als u sportief in de weer bent.

Stier
Liefde: Uw interesse wordt geprikkeld door het bovennatuurlijke. Schoorvoetend gaat u op onderzoek uit. U houdt uw leven het liefst eenvoudig. Geld: Het is verstandig om in geldzaken na te gaan wat er kan worden verbeterd. Uw carrière gaat goed. Succes ligt in het verschiet als u zo voortgaat. Gezondheid: Uw verlangen naar vrije tijd geeft u de kans om uit te vinden hoe u het beste in vorm blijft. Volg uw gevoel en doe het met plezier. Dat geeft de beste resultaten.

Tweelingen
Liefde: U wordt aangemoedigd om uw creativiteit in de liefde te benutten. Een onverwachts gesprek is de aanleiding. Laat u verleiden door deze extravagante persoonlijkheid. Geld: Uw speelse eigenschappen betekenen veel voor uw omgeving. Daardoor weet u een vervelend voorval een mooie wending te geven.

 Gezondheid: U gaat een kwetsbare periode tegemoet. Daarom is het aan te bevelen maatregelen te nemen om u voor ongemakken te behoeden. Neem dus voldoende rust.

 

Kreeft
Liefde: Tijdens de donkere avonden bent u het liefst in uw eigen veilige nest. U geniet van kaarslicht en intimiteit. Toekomstplannen worden in alle harmonie gesmeed.

 Geld: U laat zich van uw beste kant zien tijdens een zakelijk gesprek en u laat standvastig weten wat u wilt. Voor uw banksaldo pakt dit gunstig uit. Gezondheid: Te veel genieten van het goede leven kan een wissel trekken op uw gezondheid. Matiging voorkomt klachten en een zorgelijke blik op het pijltje van de weegschaal.

Leeuw
Liefde: Uw liefdesleven doet nogal wat stof opwaaien, maar u besluit zich niet uit het veld te laten slaan. Geniet van de mooie momenten en kijk vooral naar wat u wél hebt. Geld: Zakelijke ontwikkelingen brengen voorspoed. U komt volledig tot uw recht en hengelt de buit binnen. Luister ook scherp naar goede adviezen. Gezondheid: In een transformatieperiode kan het zinvol zijn uw lichaam te zuiveren of te ontgiften. U zult zich daarna opgewekter en energieker voelen.

Maagd
Liefde: U weet precies wat u van uw geliefde verlangt en ook wat u moet geven om een balans te bereiken, maar vaar in de liefdeskoers niet op de automatische piloot. Geld: U wordt aangemoedigd om het rustig aan te doen. Uw agenda ziet er wat dat betreft niet zo gunstig uit. Verdeel uw taken goed en besteed zo veel mogelijk uit. Gezondheid: Het laatste waar u op zit te wachten is oververmoeidheid, dus matig uw tempo. Kinderen vragen toch al veel van uw aandacht.Weegschaal
Liefde: Het is niet zo stabiel, ook al probeert uw beminde het u naar de zin te maken. Werk aan de relatie door de oorzaak van de rimpeling op te sporen. Geld: Het lukt om een slepende kwestie op succesvolle wijze af te ronden. Een vertrouwenspersoon helpt een handje. Het enige wat u hoeft te doen is hulp vragen. Gezondheid: Neem uw geliefde op sleeptouw met een heerlijk verwenuurtje. U geniet en ontspant beiden en brengt de verhouding weer in rustig vaarwater.

Schorpioen
Liefde: U bent gecharmeerd van mensen die u mentaal stimuleren. Alleen dan bent u bereid om u ook lichamelijk te geven. U vindt dat vooral bij een ouder type. Geld: Uw vastberadenheid en onderzoekende eigenschappen boeien anderen. Een nieuw project wacht op u. Aarzel niet en begin er zo snel mogelijk aan. Gezondheid: Al die dynamiek is prima, maar uw behoefte aan rust en stilte is ook belangrijk. Thuis is het heerlijk toeven. Dat brengt weer frisse energie.

Boogschutter
Liefde: Vastgeroeste patronen passen niet meer bij u. Het wordt tijd voor nieuwe uitdagingen. Misschien is dat wel even slikken voor uw partner.

 Geld: U geniet van samenwerken en vervult glansrijk uw rol als vrolijke noot. Mocht u plannen hebben voor een nieuw avontuur, ga dan snel aan de slag. Gezondheid: Uw levenslust en levensstijl verhouden zich niet met een gezondheidsregime. De verleiding om toe te geven aan die geneugten is groot. Waarschuw uzelf.

Steenbok
Liefde: U hebt een roerige periode achter de rug. Sluit deze periode af zoals u dat graag wilt. Houd enkel rekening met uzelf en voel u niet verantwoordelijk voor uw omgeving. Geld: Een spontane aanschaf geeft u een gevoel van voldoening. U gloeit ervan.
Dat geeft u kracht om uw zinnen te zetten op een duidelijk doel. Gezondheid: U hebt misschien iets onder de leden waar u door uw drukke bestaan onvoldoende aandacht aan besteedt. Neem de tijd voor zelfonderzoek.

Vissen
Liefde: Gevoelens van verliefdheid krijgen alle ruimte. Romantiek bloeit op!
 Maak uw dromen waar door niet af te wachten, maar het voortouw te nemen. Geld: Achter de schermen speelt zich iets af waar u geen weet van hebt, maar wat van invloed is op uw banksaldo. Probeer erachter te komen wat er aan de hand is. Gezondheid: U wordt op uw vingers getikt als u grenzen overschrijdt. Verkoudheid en vermoeidheid liggen op de loer. Trek u terug en temper uw enthousiasme.