horoscoop

Horoscoop 24 t/m 30 maart 2021

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Als de gevolgen van uw keuze niet duidelijk zijn, hoeft u daar niet aan toe te geven zolang u de koele stem van de redelijkheid blijft verstaan. Laat uw verbeelding niet op hol slaan. Geld: Uw hoofd staat niet naar financiën, maar nonchalance kan u later parten spelen. Geen zin in cijfers? Dan zin maken! Gezondheid: Voor wie zich de laatste tijd wat krakkemikkig voelde zal de komende week verlichting en verbetering brengen, vooral als u het kalm aan doet.

KREEFT
Liefde: Na de stress van de afgelopen tijd gaat u ingrijpende verbetering bemerken in uw liefdesleven. Singles moeten zich niet halsoverkop in een affaire storten. Geld: Geen vuiltje aan de lucht. Uw carrière verloopt voorspoedig door de ver­anderingen die u hebt aangebracht. Stel ze nog wat bij. Gezondheid: Probeer de magische energie die door u heen stroomt te begrijpen. Dan leert u wat u nodig hebt om gelukkig zijn, maar alleen als u voor de wandelroute kiest.

LEEUW
Liefde: U kunt niet uitleggen wat u op uw hart hebt omdat woorden niet kunnen uitdrukken wat er in u omgaat. Zolang u niet weet wat u kwijt wilt, kunt u beter discreet zijn. Geld: Het is tijd om orde op zaken te stellen en op te ruimen wat u niet nodig hebt. Los een geld­probleem op. Gezondheid: Laat naar bed gaan verhoogt de kans op gewichtstoename doordat het uw eetpatroon kan veranderen. Of eerder slapen, óf minder snoepen.

MAAGD
Liefde: Als uw liefdesleven een oppepper nodig heeft, is een eerste stap het uw geliefde naar de zin te maken, in plaats van uw partner te irriteren met tegendraadse opmerkingen. Geld: Het is goed om zo accuraat mogelijk te zijn. Bewaar belangrijke bonnen, dateer facturen en vermijd kleine fouten die voor vertraging zorgen, zeker in dit belastingseizoen. Gezondheid: Stop met piekeren en luister naar vrolijke muziek die leuke herinneringen naar boven brengt.

WEEGSCHAAL
Liefde: Deins niet terug voor een romantische ontmoeting omdat uw zelfvertrouwen u in de steek laat. U bent populairder dan normaal, dus profiteer daar van. Geld: Accepteer geen nederlaag als het leven u juist de kans geeft om te stralen. Stel uw wensen bij op grond van het haalbare en probeer het opnieuw. Gezondheid: Ga na hoe u krachten kunt opbouwen en uw immuunsysteem kan versterken om te voor­komen dat uw gezondheid problematisch wordt.

SCHORPIOEN
Liefde: U drentelt rond een delicaat probleem in de liefde. Uw gevoelens zijn oprecht, maar uw goed verstopte kwetsbaarheid belemmert u bij het uitspreken van uw verlangens. Geld: Richt u meer op anderen dan op uw eigen belang en geef daar wat geld aan uit. Gezondheid: Een probleem in de liefde, zoals een machtsstrijd, kan uw gezondheid negatief beïnvloeden. Neem daar zoveel mogelijk afstand van en bewaar uw geduld.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U wilt uw gevoelens in toom houden, maar door uw impulsiviteit kunt u in een onbezonnen avontuur terechtkomen. Uw boodschap kan verkeerd overkomen. Hoe meer u praat, hoe erger het wordt. Geld: Het ingewikkelde gedoe van de laatste tijd is achter de rug, want Saturnus biedt u prachtige financiële kansen. Gezondheid: Verwen en versterk uw spieren door te verkennen hoe ver u kunt gaan met sport of fitness. Ga gerust tot het gaatje.

STEENBOK
Liefde:
Er zijn innerlijke activiteiten aan de gang. Die kunt u pas een plek geven als u zichzelf de kans geeft om trauma’s uit het verleden te verwerken. Geld: Meestal bent u er goed in om uw zin te krijgen, maar uw idee is minder praktisch dan u zelf denkt. Stukje bij beetje vorderingen maken is beter dan snel succes forceren. Gezondheid: Bij lichamelijke zwakte kunt u meer vitamine D nemen. Zonlicht maakt het aan, maar het zit ook in voedsel zoals vette vis.

WATERMAN
Liefde: Romantiek bloeit als u de scherpe kantjes van uw eigenzinnigheid slijpt. Toegeven en flexibel zijn is geen schande, maar juist een vorm van wijsheid. Geld: Neem op financieel gebied maatregelen. U kunt een belangrijk detail over het hoofd zien dat tot een probleem uitgroeit. Met een ingenieuze oplossing krijgt u weer controle. Gezondheid: Nu het er met het weer op vooruitgaat, kunt u uw voornemen om meer tijd aan bewegen te besteden oppoetsen. Gaan!

VISSEN
Liefde: U hebt het hart op de tong door één van uw gevoelige buien, maar u weet niet zeker of uw lief uw emoties goed begrijpt. Dat is niet erg, want u krijgt de liefde op uw voorwaarden. Geld: Let vooral op de kleine letters in geldzaken. Er kunnen haperingen komen in deals of transacties waardoor vertraging kan optreden. Gezondheid: Wees eens extra lief voor uw voeten. Verzorg ze met een voetbad en een lekkere crème. Een massage maakt het daarna helemaal af.

RAM
Liefde: Het is lastig om plannen te maken als uw geliefde gemengde informatie verstrekt. De verwarring neemt toe als u allebei haastige conclusies trekt. De waarheid schommelt, dus wees helder. Onderzoek bij twijfel de bedoeling. Geld: U concentreert zich op uw geldzaken. Dat is gunstig voor het lanceren van een project of een product. Had u daar al een plannetje voor? Dan nu zorgvuldig voorbereiden en uitvoeren. Gezondheid: Uw droomleven is al een tijdje hyperactief, maar de dromen hebben geen bijzondere betekenis. Het is de voorjaarsopruiming in uw hersenen.

STIER
Liefde: Uw sleutelplaneet is liefdesgodin Venus, maar in de romantiek weet u even niet waar u aan toe bent. Blijf idealen nastreven. Een intieme relatie kan onder druk staan. Geld: Vermijd onnodige uitgaven. Uw verlangens kunnen een andere wending nemen. Conclusie: hou vast aan uw dromen zonder ze vooralsnog ook werkelijk uit te voeren. Gezondheid: Neem rustig de tijd om te bepalen hoe u eruit wilt zien en besluit daarna welk fitnessregime daar het beste bij past.