horoscoop

Horoscoop 24 t/m 30 juli 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Het is vervelend als u denkt dat uw dromen u ontglippen. Onrust groeit als u inziet wat er schort aan uw relatie. Ga niet aan uzelf twijfelen. Neem juiste maatregelen. Geld: Verspil geen tijd aan gedachten over wat verkeerd kan gaan. Kijk naar wat u kunt doen om uw geldwens bij te sturen op weg naar een beter resultaat. Gezondheid: Logisch dat u in de vakantie niet let op uw gewicht. Af en toe zondigen is niet erg, zolang het geen slechte gewoonte wordt.

KREEFT
Liefde:
U kunt diep gaan in uw innerlijke beleving. Vertrouw uw onderbewustzijn, al lijkt dat lastig. Er wacht u een verrassing als u nu sterk genoeg bent uw emoties te beheersen. Geld: U hoeft niet in te zitten over geldzaken. Dat loopt wel los. Pas als u zich zorgen gaat maken blokkeert u die voorspoedige trend. Gezondheid: Spanning dwingt u een serieus onderwerp aan te pakken. Denk niet dat u dat in uw voordeel kunt manipuleren. Benader het met nuchterheid.

LEEUW
Liefde:
U kunt even terugvallen in voorbije angstgevoelens als u extreem op zoek bent naar bevrediging. Accepteer de situatie zoals die is en berust daar in. Anders verliest u zich in negatieve energie. Geld: Als u denkt dat u wordt bekritiseerd, is het prima als u daar kennis van neemt en daar iets aan doet, maar laat u niet intimideren. Trek uw eigen plan en blijf dat stug volhouden. Gezondheid: Welbehagen ligt binnen bereik als u zich niet hoeft te haasten. U kunt beter een omweg maken als u een obstakel tegenkomt. Dat is beter dan die uit de weg te ruimen.


MAAGD
Liefde:
Anderen helpen kan goed werken als u uw hulpvaardigheid niet overdrijft. U kunt ook iets voor een ander betekenen zonder uw eigen leven overhoop te halen. Geld: Tijd om geld aan uzelf te besteden. Niet mee wachten, want binnenkort gooit Saturnus tijdelijk roet in het eten, dus profiteer van deze periode. Gezondheid: Onachtzaamheid kan leiden tot ongelukjes. Eerst nadenken voordat u iets doet in huis kan dat voorkomen. Houd de verbanddoos bij de hand

WEEGSCHAAL
Liefde:
Een romance ligt op de loer maar u beoordeelt zelf hoe ver u daarin wilt gaan. Gebeurt het niet op de werkvloer dan lacht Cupido u elders toe. Geld: Laat u niet in verwarring brengen als u fantaseert over resultaten die u wilt bereiken. Beperk uzelf niet tot kleingeestige gedachten. Maak ruimte voor speelse plannen. Gezondheid: Veel dingen zullen op hun pootjes terecht komen. Dat geldt ook voor uw lichamelijke conditie. Neem u voor u niet druk te maken.

SCHORPIOEN
Liefde:
Het heeft geen zin te mijmeren over hoe uw leven zou zijn verlopen als gebeurtenissen anders waren gegaan. U kunt uw verleden nu eenmaal niet herschrijven. Geld: Gebruik uw verbeeldingskracht om herinneringen op te halen die u inspireren. Onderneem iets wat ooit mislukte maar nu wel kansrijk kan zijn. Gezondheid: Maag en voeding verdienen aandacht. Met een te laag energiepeil kunnen kwaaltjes opduiken en daar zit u niet op te wachten. Doe rustig aan.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Als u te zorgeloos bent, ontgaat u de symboliek van een droom of fantasie. Alles waar u zich nu van bewust wordt, bevat aanwijzingen over uw liefdesdoel. Geld: U krijgt een aanbod waarvan u denkt dat u het niet mag weigeren. Het is verstandig te bekijken of er een addertje onder het gras zit. Gezondheid: U kunt zo overlopen van enthousiasme dat u uit uw normale ritme wilt stappen. Neem de tijd om uw hoofd leeg te maken en luister naar de boodschap.

STEENBOK
Liefde:
Streven naar een liefdesdoel is goed als u weet waarom dat belangrijk voor u is. Heeft het met uw jeugd te maken dat u zo serieus bent met amoureuze plannen? Geld: Financiële verantwoordelijkheden en andere routineverplichtingen vragen aandacht. Breng evenwicht in uw werkzaamheden aan voordat u riskante beslissingen neemt. Gezondheid: Het is beter beheerste beslissingen te nemen als het uw gezondheid betreft. Doe kalm aan. Doe niets impulsief.


WATERMAN
Liefde:
U zit in een periode van transformatie. Uw bevindingen kunnen u helpen uw leven opnieuw te definiëren. Oefen geduld, want inzicht kan op zich laten wachten. Geld: De zon gaat ook in uw portemonnee schijnen. Meevallers wijzen erop dat de sobere periode achter de rug is. Dat is echter geen reden om maar met geld te gaan smijten. Gezondheid: Wat betreft uw gewicht en uw conditie kunt u nu nog een haalbaar doel stellen. Dan hebt de tijd om dat te bereiken.

VISSEN
Liefde
: Als u uw eisenpakket bijstelt is er kans op een ontmoeting die waardevol en liefdevol kan blijken te zijn. Geef het tijd. Ongeduld was eerder spelbreker. Geld: Blijf uw creativiteit aanspreken. Anders mist u waarschijnlijk een mooie kans die vlak voor uw neus ligt. Ogen open en tijdig toeslaan. Gezondheid: U bent enthousiast genoeg om maar door te gaan, maar hebt ook behoefte om te relaxen. Dat helpt als u momenten van vermoeidheid wilt voorkomen.

RAM
Liefde:
Uw gevoelens zijn transparanter. Er is geen enkele reden om onzeker te zijn. Nieuwe waarheden openbaren zich als u toegeeft dat u niet alle antwoorden paraat hebt. Geld: U reageert zo snel op een vreemde financiële situatie, dat iemand kan denken dat u iets verbergt. Maar uw reactie is wel eerlijk wat uw emoties betreft. Gezondheid: De zomer verleidt tot de inname van overvloedige hoeveelheden wijn of bier. De gevolgen zijn beheersbaar door matig te drinken.


STIER
Liefde:
Beoordeel iets met een ervaring uit het verleden. Leef uw leven zo eenvoudig mogelijk. Doe wat u moet doen en doe dat goed. Meer is niet nodig om gelukkig te zijn. Geld: U hebt verplichtingen, maar denkt dat u niet aan de verwachtingen van anderen kunt voldoen. Te veel bezorgdheid werkt contraproductief. Gezondheid: Lekker luieren is u gegund, maar verwaarloos uw conditie niet. Blijf actief en beweeg. Anderhalf uur per week is toch wel het minimum.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen