horoscoop

Horoscoop 24 – 30 juni 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Een gepassioneerde ontmoeting kan u in verwarring brengen en u dwingen om te kiezen. Blijf aan de veilige kant en gebruik uw verstand om opwellingen te temperen. Geld: Voorzichtig zijn met geldzaken is belangrijk omdat de toekomst onzeker is. Als u uw uitgavenpatroon aanpast, kunt u gemakkelijk bijsturen. Gezondheid: Boosheid is slecht voor uw gestel. Weersta de negatieve gevoelens en buig ze om naar optimisme. U hebt er heus de kracht voor.

KREEFT
Liefde: Uw geliefde heeft er recht op om te weten waar hij met u aan toe is. Geheim­zinnigheid vergroot het wantrouwen, wat averechts werkt. Gooi de poort naar uw hart open en vertrouw op een liefdevolle afloop. Geld: Straal succes uit, ook al voelt u dat misschien niet zo. Een stoere houding geeft u zelfvertrouwen. Dat straalt door naar uw omgeving en uzelf, wat zich later uitbetaalt. Gezondheid: Zoek de rust om alles in deze verwarrende en moeilijke tijd op een rijtje te zetten. Dan komt u weer in balans, ook al moet u eraan wennen.

LEEUW
Liefde: Vrijgezellen zijn populair bij mensen in een hoge positie. Dat u daar zo gevleid door bent is geen reden om toe te happen. Wat wil die bewonderaar van u? Geld: Het zijn zware tijden voor uw portemonnee. Spiegel u niet aan wie het beter heeft dan u, kijk naar wie harder moet sappelen dan u. Gezondheid: De stress van de laatste tijd kan u verleiden om een slechte gewoonte uit het verleden op te pakken. Met zelfbeheersing snoert u dat duiveltje de mond.

MAAGD
Liefde: Het is hoog tijd voor een gesprek dat u al te lang hebt uitgesteld. Neem het leven wat ernstiger dan u gewend bent, dan lossen problemen zich wel weer op. Geld: Uw zuinige inborst komt nu van pas. U hoeft zich niet van alles te ontzeggen, maar stel gerust uit wat u van plan bent als dat te veel kost. Er breken betere tijden aan. Gezondheid: Dankzij uw praktische intelligentie doorziet u moeilijke situaties. Concentreer u daarop.

WEEGSCHAAL
Liefde: Piekeren over de liefde is zinloos als u er geen lucht aan geeft. Praat met iemand die u vertrouwt en neem dan een beslissing die u al te lang hebt uitgesteld. Geld: Dit is geen goed moment om een gunst te vragen, want dat kan frictie opleveren. De ene dag houdt u de hand op de knip en de volgende hebt u een gat in diezelfde hand… Gezondheid: Die kopzorgen helpen u niet vooruit. Leer uzelf de kunst van het loslaten en merk hoe dat ruimte geeft.

SCHORPIOEN
Liefde: Uw eigenzinnigheid kan u parten spelen. Als u blijft drammen, zult u dat moeten bezuren met veel gedoe dat u net zo gemakkelijk kunt vermijden. Wees lief. Geld: Zet de rem op uw neiging om buitensporig veel geld uit te geven. Uw interieur verfraaien met een aankoop is een goed idee als u zich dat kunt permitteren. Gezondheid: Maak een lijstje met wat u wilt om uw conditie te verbeteren. Niet meer dan drie punten en begin bij ’t eerste. En dan volhouden!

BOOGSCHUTTER
Liefde: Maak toekomstplannen die reëel zijn en bespreek ze met uw partner. Het heeft geen zin om uzelf en een ander voor de gek te houden. Geld: De ontwikkelingen op financieel gebied werpen strubbelingen op. Die kunt u best aan als u de discipline kunt opbrengen. Gezondheid: Voel u niet gedwongen om iets te doen waar u geen zin in hebt. Zeg nee of stel het uit, maar bevrijd uzelf van knellende banden. U voelt zich meteen een stuk beter.

STEENBOK
Liefde: Doe zoveel mogelijk samen om een nieuwe vorm van harmonie te bewerkstelligen. Ook al ondervindt u tegenwerking, zet toch door en blijf glimlachen. Geld: Iemand geeft u een advies waar u veel aan kunt hebben als u het ook echt opvolgt. Vraag hulp als u die nodig hebt, die krijgt u ook als u uw charme in de strijd werpt. Gezondheid: Te veel naar het scherm loeren is lekker, maar niet gezond. Ga na hoeveel tijd u kwijt bent aan stilzitten…

WATERMAN
Liefde: Onverwacht bezoek kan u verontrusten of verrassen. Dat hangt van de persoon af. Wees blij dat anderen aan u denken en laat dat blijken. Geld: U komt er achter dat geld niet het belangrijkste is in het leven. Oog hebben voor liefdevolle details geeft veel meer vreugde dan een impulsaankoop. Gezondheid: Uw voor­nemen om dagelijks aan uw conditie te werken, wil er nog weleens bij inschieten. Laat dat niet gebeuren. Hou de weegschaal in de gaten.

VISSEN
Liefde: Als u dicht bij uzelf blijft en u niet laat ompraten, komt alles op zijn pootjes terecht. Wijs een ongewoon verzoek niet meteen af. Geld: Uw voorzichtigheid in geldzaken komt nu goed van pas. Overdrijf het niet en verwen uzelf deze week eens met iets waar u blij van wordt. Gezondheid: Dat u anderhalve meter afstand houdt is in uw eigen belang en dat van anderen, maar een knuffel op z’n tijd hoeft u echt niet uit de weg te gaan.

RAM
Liefde: Iemand kan er op uit zijn om uw relatie te verzieken. Pas op voor mensen die u willen manipuleren. Ze zijn dichterbij dan u denkt. Grijp hard in. Geld: U wilt graag op reis, maar dat valt duurder uit dan u had verwacht. Aan u de keus: nog even sparen en uitstellen of u in de schulden steken. Gezondheid: De pondjes zijn er in de lockdown waarschijnlijk aangevlogen en dat is niet fijn als u naar het strand hunkert. Een beetje afvallen kan nog steeds.

STIER
Liefde: Uw verlangen om u te ontworstelen aan knellende banden is begrijpelijk. Impulsief reageren brengt risico’s met zich mee. Overleg met uzelf welke kant u op wilt. Geld: Reisplannen zult u waarschijnlijk moeten herzien omdat uw persoonlijk leven nu extra aandacht verdient. Ga na waar de prioriteit ligt. Gezondheid: Het valt niet mee om rust in uw hoofd te krijgen. Het is noodzakelijk dat u die hervindt. Trek u niets aan van kritiek, die is meestal onterecht.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen