×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 23 t/m 29 mei

23.05.2018 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde: Wees niet opstandig. Wat meer tact en diplomatie met uw lief en u krijgt heus uw zin. Let op wat u uitkraamt. Als het deze week allemaal te snel gaat, trap dan op de rem. Geld: Het is verstandig op de kleintjes te letten om niet in geldproblemen te raken. U hebt minder te besteden. Uw partner vindt dat onzin, maar laat u niet omverpraten; hou de hand op de knip. GezondheidPas uw levenstempo aan de situatie aan. Er is geen reden om u druk te maken over dingen waar u toch niets aan kunt veranderen, dus blijf zo dicht mogelijk bij uzelf.

KREEFT
Liefde: U komt iemand tegen die u een spiegel voorhoudt. Neem dat serieus. Sluit u aan bij een club. Hou het hoofd koel, ook al bent u op het liefdespad de weg kwijt. Geld: U krijgt de erkenning die u zoekt. Maak korte metten met iets wat u dwars zit en start opnieuw, anders blijft u vastzitten in een moeras. Gezondheid: U bent gedisciplineerd genoeg om uw eetpatroon onder de loep te nemen en om dat waarvan u weet dat het niet gezond is van het menu te schrappen.

LEEUW
Liefde: Wanneer iemand u afremt, kiest u meteen voor een ander. In uw omgeving steekt jaloezie de kop op. Wie vindt dat u te sexy glimlacht naar die ander? GeldLet op uw budget en geef niet meer uit dan u zich kunt veroorloven. Zo spaart u voor de zomer, waarin u dat potje kunt aanspreken. Gezondheid: Er zijn grenzen als het om snoepen gaat, maar u moet ze eerst wel even ontdekken. U wil graag tot het gaatje gaan, maar of dat lukt is nog maar de vraag.

MAAGD
LiefdeU houdt van structuur, maar nu even niet. Onzekerheid in de liefde? Laat de teugels dan maar vieren, want als u nu moeilijk doet wordt het geen leuke week. GeldU kunt er niet zo goed tegen dat het financieel wat onrustig is. Soepel verloopt het niet, maar u ziet veel door de vingers. Het blijft wel even op eieren lopen. GezondheidMet de vakantietijd in het vooruitzicht is ’t goed om uw weegschaal te raadplegen. U wilt er op het strand toch goed uitzien?

WEEGSCHAAL
LiefdeAls uw relatie arrogant uit de hoek komt, kunt u onderzoeken wat de oorzaak is. De ijdelheid irriteert, maar het kan ook camouflage van onzekerheid zijn. Geld: U wordt zelfverzekerder en durft een nieuw avontuur aan dat een investering kost, maar met moed en beleid succes zal brengen. Gezondheid: U hebt een ’wankele’ tijd achter de rug, maar u voelt zich stabieler. Trek eropuit en zie wat er op uw pad komt. U weet maar nooit wat u tegenkomt.

SCHORPIOEN
LiefdeEen oude liefde verwart u, maar u zet er toch een streep onder. Er zit uw geliefde iets dwars en u moet afrekenen met het verleden om een frisse start te kunnen maken. GeldU barst van de plannen, dus doe er iets mee. Wat u nu aanraakt kan in goud veranderen. Grijp uw kans. GezondheidUw gezondheid verbetert aanmerkelijk als u de tijd neemt om op te laden. Spiegel u niet aan de slanke modellen uit de modebladen.

BOOGSCHUTTER
LiefdeLaat u bewonderen! Dat bereikt u door mooie verhalen te vertellen. Iedereen hangt dan aan uw lippen. Er kan een stiekeme bewonderaar tussen zitten. Geld: U bent succesvol als u niet te snel opgeeft. Het wordt een spannende tijd, want als u uw interesse verliest loopt het verkeerd af. Blijf er bovenop zitten. Gezondheid: Uw nek en keel kunnen problemen met zich meebrengen. U kunt zich daartegen wapenen door deze week voldoende rust te nemen.

STEENBOK
LiefdeMaak meer tijd vrij voor iemand in uw familie of een vriend(in) die problemen heeft. Ze kunnen uw hulp, advies en liefde goed gebruiken. Uw partner moet dat begrijpen. Geld: Steeds hogerop, maar wel tree voor tree. Pas op als u een voorstel ontvangt van iemand die u niet vertrouwt. Uw achterdocht komt hierbij heel goed van pas. GezondheidPiekeren is nutteloos. Als u zich eens wat losser en gemakkelijker opstelt, zal het allemaal best meevallen.

WATERMAN
LiefdeEr komt een mooie vorm van gevoeligheid in u naar boven als u verliefd blijft. Uw partner heeft sterke emoties, maar soms heeft hij de gewoonte deze op te kroppen. Geld: U bent een doorzetter, wat vruchten gaat afwerpen. Ga niet met uw hoofd in de wolken lopen en blijf bescheiden. U bent op weg naar succes… Gezondheid: Uw maag kan u parten spelen als u te veel of te scherp eet. Tabletten helpen, maar het is beter om ongemak te voorkomen.

VISSEN
Liefde: Wat er op liefdesgebied gaat gebeuren is niet zeker, maar het blijft onstuimig. Uw hart klopt snel voor die ene. Geef niet snel toe, want dan bent u verloren. Geld: Het gaat er niet om wat u weet, maar om wie u kent. Als u aandacht besteedt aan uw netwerk, biedt dat een interessante kans. Gezondheid: U hebt veel aan uw hoofd. Dat maakt u nerveus, dus neem afstand van sommige mensen. Als u leert voor uzelf op te komen voelt u zich een stuk beter.

RAM
LiefdeDe liefde kan niet van één kant komen. Oefen in zorg voor anderen en niet alleen voor zielige dieren. Dan wacht een avontuur met een verrassend resultaat. Geld: U wilt scoren. Dat kan aanvaringen met uw omgeving opleveren. U blaakt van de ambitie, maar u zet wel relaties op het spel. Gezondheid: Zorg voor meer balans. Laat u niet tot extremen verleiden, want dan neemt u risico’s die u beter kunt vermijden. Zelfbeheersing is niet eenvoudig, maar wel mogelijk.

STIER
LiefdeAls u geen relatie hebt is het de vraag of u wel op de versiertoer wilt gaan. Misschien toch maar even uitstellen. Als u zich ontspant, komen uw wensen uit. GeldDe zon schijnt stralend in de financiële planeet van uw geldhuis. Dat brengt duurzame voorspoed met zich mee. Gezondheid: Doe het kalmer aan; neem gas terug, heb meer aandacht voor de natuur en zet alles op een rijtje. Wees niet te krampachtig.