Horoscoop 23 t/m 29 april 2014

Wat zeggen de sterren de week

Liefde: Als u denkt dat u de ware hebt gevonden, hoeft dat geen luchtspiegeling te zijn. U bent misschien niet zo hartstochtelijk, maar u kunt wel intens genieten van liefdesavonturen en dat is minstens zo belangrijk.

Geld: Overschat uw eigen kracht niet. Denk ook niet dat alles wat u wilt bereiken heel snel zal gaan. U moet er flink tegenaan om de juiste koers te houden.

Gezondheid: Wordt het geen tijd om extra aandacht te besteden aan gezonde voeding en de lijn meer in de gaten te houden? Meer bewegen is voor luie Stieren aan te bevelen. Dat zal uw conditie verbeteren en uw zelfvertrouwen versterken. 

 

Liefde: Denk niet dat uw geliefde het altijd met u eens is. Als u te hoge verwachtingen hebt, kan het  tegenvallen. Drammen helpt ook niet. Trek u terug en denk goed na over wat u wilt bereiken.

Geld: Nieuwe dingen aanpakken is prima, maar schat het niet te optimistisch in. Geduld is iets wat u nu meer dan ooit nodig hebt. Ook het oplossen van financiële problemen is belangrijk. Pas als u alles onder controle denkt te hebben, kunt u verder en ligt succes in het verschiet.

Gezondheid: Zorgen zijn voor morgen. Meer discipline en toch flierefluiten. Dat kan alleen de Ram.

 

Liefde: U wilt u graag met zaken van anderen bemoeien, maar denk eerst goed na. Het kan zijn dat u uw neus in een wespennest steekt en dan komt het als een boemerang terug.

Geld: Controleer een verleidelijke aanbieding voor u erop ingaat. Te hoge uitgaven zijn gevaarlijk. Deze kunnen u in de problemen brengen. Er komen betere tijden als u niet te haastig op uw doel afstevent. Lukt het niet meteen, dan is dat geen reden om sikkeneurig te worden.

Gezondheid: Uw dieet verdient aandacht. Probeer noten, zaden en bladgroenten (met uitzondering van kool). 

 

Liefde: In de liefde bent u degene die het voortouw moet nemen. Afwachten is zinloos. Iemand zegt een afspraak af en dat is achteraf gezien maar beter ook. U kunt zich op iemand anders gaan concentreren.

Geld: Als u een vriendin met een (kleine) lening uit een financieel moeras kunt trekken, moet u dat zeker doen. Uw stimulerende woorden kunnen daarbij een magische uitwerking hebben.

Gezondheid: Laat spanningen van u afglijden door u niet op uw kop te laten zitten. Kies voor wat u het liefste wilt. Neem alle verplichtingen deze week met een korreltje zout. 

 

Liefde: Reken op een groot compliment en dat verdient u ook. U hebt duidelijk zin in een liefdesavontuur, maar als u dat te krampachtig zoekt, kan het verkeerd uitpakken. Laat het maar lekker op u afkomen.

Geld: U bent prestatiegericht en als u blijft volhouden, bereikt u heus wat u wilt. Als u daar losjes en onbevangen mee omgaat, komt het allemaal op zijn pootjes terecht.

Gezondheid: Maak geen problemen als daar geen goede reden voor is, maar ontspan u zoveel mogelijk. Zet uw beste beentje voor in de sportclub. Neem daarna maar een verkwikkende sauna.

 

Liefde: In de liefde wisselen hoogte- en dieptepunten elkaar af. Weglopen voor ruzie en obstakels is niet de oplossing. Veeg niets onder het tapijt, maar reken er resoluut mee af. Zodra u het hebt opgelost, krijgt u een heerlijk gevoel van bevrijding en opluchting.

Geld: Controleer uw geldzaken grondig, want u kunt iets belangrijks over het hoofd zien. Dat geeft rust en die hebt u nodig.

Gezondheid: U kunt een nieuw fitnessprogramma beginnen. Daar is wel moed voor nodig. Haal dat desnoods uit uw tenen, maar doe er iets aan. U neemt ook wat veel hooi op uw vork. 

 

Liefde: Leg niet op iedere slak een kilo zout, maar luister aandachtig naar het standpunt van die ander. Samen staat u sterker, dus als u een stapje terug moet doen, is dat de beste optie.

Geld: Begin met af te maken waar u aan begonnen bent. Zolang u zich daarop concentreert en u niet laat afleiden, komt alles wat u graag wilt binnen bereik.

Gezondheid: Bent u nerveus en kunt u niet slapen? Dat is een kwestie van oorzaak en gevolg. U wilt niets missen, overal bij zijn en overal uw neus insteken. Geen wonder dat u op de toppen van uw zenuwen gaat lopen. 

 

Liefde: U hebt opeens wat meer behoefte aan serieuze contacten en wilt antwoord op een paar knellende vragen. Zoek de juiste gesprekspartners en u komt een heel eind. Alles weten maakt overigens niet gelukkig, dus oefen u ook in de kunst van het loslaten.

Geld: Wat u krampachtig wilt bereiken, zal u ontsnappen. Ga ongedwongen met geldzaken om, dan komt het juist naar u toe. Ga er maar vanuit dat het goed komt.

Gezondheid: Als u ergernis opkropt, is het zenuwstelsel zwaar belast. Juist bij Schorpioenen kan psychische druk leiden tot lichamelijke klachten. 

 

Liefde: Romantiek gaat fantastisch als u niet te hoge eisen stelt. Als u de teugels bij uw partner niet zo strak aantrekt, voelt die zich meer op zijn gemak. Ook in een liefdesrelatie is het beter er niet alles meteen maar uit te flappen.

Geld: Uw partner kan gedwongen zijn ingrijpende financiële veranderingen door te voeren en dat proces kan wel een half jaar duren. Ga daar op een constructieve manier mee om.

Gezondheid: Uw leefstijl kan een oppepper gebruiken. Spirituele geneeswijzen kunnen bijzonder effectief blijken. Let op de conditie van uw voeten.

 

 

Liefde: Geluk wordt u op een dienblad aangereikt, maar besef wel dat dit heerlijke gevoel niet eeuwig kan duren. Het zijn maar momenten. U zou uw trots op een zijspoor mogen zetten. Daarmee maakt u ruimte voor nieuwe inzichten.

Geld: Geld uitgeven als u niet hebt, is niet verstandig. Is er nog enige reserve, smijt er dan maar even mee. U bent wijs genoeg om in te schatten of u later spijt krijgt van een spectaculaire aankoop.

Gezondheid: Zorg voor voldoende spierkracht, want die verslappen in hoog tempo als u ze niet voldoende en regelmatig blijft aanspreken.

 

Liefde: U bent opeens heel zelfstandig als het om de liefde gaat en dat verbaast u. U wilt zekerheid en laat liever niets aan het toeval over. Zo krijgt u een aanvankelijk warrige relatie onder controle en kunt u genieten van de romantiek.

Geld: Neem contact op met iemand die u al heel lang niet hebt gezien. Daar kan financieel iets leuks uit voortkomen, zolang u het maar niet om die reden doet.

Gezondheid: De maansverduistering kan u angstige momenten bezorgen wat uw gezondheid betreft. Een aanpassing in uw voedingsgewoonten voorkomt fysiek ongemak.

 

Liefde: Uw voelsprieten zijn helemaal uitgestoken. Het behoedt u voor een risicovol avontuur. Val daarom niet in herhaling door meteen in het diepe te springen, maar kijk de kat uit de boom.

Geld: Venus is uw geldhuis binnengegaan en dat duidt op extra inkomsten, bijvoorbeeld uit verkoop, reclame of marketing. Concentreer u daarom op uw netwerk.

Gezondheid: Neem de tijd uw spirituele kant meer inhoud te geven. Dan gaat u beseffen dat angst een slechte raadgever is en dat er nauwelijks reden is u angstig te voelen. U leert uw innerlijke kracht beter kennen.