horoscoop

Horoscoop 23 t/m 29 september 2020

TWEELINGEN
Liefde: Gretigheid kan u tot verliezer in een liefdesconflict bestempelen. U kunt best wat risico nemen, maar denk vooral goed na in plaats van alleen op uw geluk te vertrouwen. Geld: U bent in vorm en kunt anderen versteld doen staan door uw kennis en humor. Dat kan overmoedig maken, waardoor u de plank misslaat. Gezondheid: Uw gezondheid gaat er op vooruit, vooral als u bereid bent om af en toe voldoende rust te nemen en te genieten.

KREEFT
Liefde: Meestal houdt u wel rekening met andermans gevoelens, maar u bent nu zo op­gewonden dat van medeleven geen sprake is. Uw enthousiasme maakt u lichtzinnig. Geld: U kunt zonder het te beseffen op iemands tenen gaan staan en daarmee een carrièrekans verpesten. Maak pas op de plaats en slik woorden in. Gezondheid: De r zit alweer een tijd in de maand en dat betekent dat u voldoende groente en fruit moet eten om u goed te blijven voelen.

LEEUW
Liefde: U bent in een plezierige stemming, maar verplichtingen kunnen een spaak in het wiel steken als u een leuke date in het vooruitzicht hebt. Geld: U bent gedreven en creatief. Het kan een mooie week zijn om met iemand samen te werken wiens avontuurlijke aanpak nogal verschilt van de uwe. Gezondheid: Een pijntje kan u laten schrikken maar er is geen reden tot grote zorg. Bij nader inzien valt het best mee. Zo niet, ga dan naar de huisarts.

MAAGD
Liefde: Ook al is uw oplossing briljant, overdrijf niet. Dat kan uw geliefde in een defensieve positie brengen. Kom niet in de verleiding om uzelf op de borst te slaan. Geld: Een onorthodox plan kan u uit de sleur halen. Bij iets wat al een tijd sluimert, kan de oplossing zich als een donderslag bij heldere hemel aandienen. Gezondheid: Dromen kunnen u verontrusten, dat is de invloed van een recente eclips. Dwing uzelf om voor het slapen gaan aan iets moois te denken.

WEEGSCHAAL
Liefde: U doet er goed aan om alles wat op uw liefdespad komt gewoon te laten gebeuren. Accepteer dat het lot uw leven tijdelijk in z’n greep heeft. Dat is beter dan u te blijven verzetten, want daar schiet u niets mee op. Geld: Uw financiële leven kan onstuimig verlopen door onvoorziene omstandigheden. U kunt geïrriteerd raken als u blijft vasthouden aan uw oorspronkelijke agenda. Gezondheid: Uw nieren werken op topsnelheid. Via voetreflexologie komt u er achter wat de conditie van uw organen is. Laat uw lief zachtjes op uw voetzolen drukken.

SCHORPIOEN
Liefde: Uw opvattingen over de liefde zijn beter dan u denkt, dus neem het heft gerust in handen. Als u de spijker niet meteen op z’n kop slaat, krijgt u later genoeg herkansingen. Geld: Een probleem op uw werk kan stress opleveren en dat wilt u niet, maar u bent terughoudend om u op onbekend terrein te begeven. Gezondheid: Een goede emotionele gezondheid is van grote invloed op uw lichamelijke gesteldheid. Zorg dus in uw hoofd voor prettige gedachten.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Het idee dat u iets volstrekt anders doet dan wat uw geliefde verwacht is spannend. U  kunt zelfs ondeugend zijn, om te zien wat voor reactie u krijgt. U geniet ervan. Geld: Er kan zich een drastische verandering voordoen, veroorzaakt door het effect van de coronacrisis. Kalmte zal u redden. Gezondheid: Het zijn drukke en emotionele tijden, waardoor een massage of een bezoek aan een wellnesscentrum een goed idee is. Neem afstand van onzinnige dingen.

STEENBOK
Liefde:
Voordat uw lief u bevreemd aankijkt, kunt u beter uw gedachten ordenen voor u die uitspreekt. U maakt meer indruk als u weet waarover u het hebt. Geld: Uw aparte plannen en ideeën kunnen in de toekomst leiden tot een verstandige aanpak en dus succesvol blijken. Gezondheid: Uw introverte karakter kan tot gevolg hebben dat u negatieve energie in uw lichaam opslaat. Gooi eruit wat u bezighoudt, voordat het uw gezondheid aantast.

WATERMAN
Liefde: Er wachten romantische ervaringen… Uw speelse persoonlijkheid is de oorzaak van die aandacht. Neem het wel serieus. Geld: Denk na voordat u in een avontuur stapt dat uw portemonnee uitput. Er is geen reden om meer hooi op uw vork te nemen, tenzij u het heel graag wil. Gezondheid: Uw zenuwgestel is verstrengeld en ontneemt u een heldere waarneming. Wees daarom voorzichtig, want u kunt zich gemakkelijk verliezen in iets wat niet in uw belang is.

VISSEN
Liefde: Het lijkt u heerlijk om eens te laten zien hoe onafhankelijk u bent, maar daardoor wordt u uitgedaagd om dingen te zeggen waar u spijt van kunt krijgen. Zoek de juiste vorm. Geld: U hoeft het gokspel van anderen niet mee te spelen. Hou uw rebellie in toom. Er is niets aan de hand als u uw eerbare bedoelingen duidelijker maakt. Gezondheid: Onrust steekt een spaak in het wiel van uw gezondheid. Rust en regelmaat zijn het juiste tegengif. Dwing uzelf tot kalmte.

RAM
Liefde: U zou de loop der dingen wel willen veranderen, maar het is de vraag of uw geliefde u daarin wil volgen. Door uw impulsiviteit trekt u te snel conclusies. Geld: U bent inventief, maar verwacht niet dat anderen zich snel bij u aansluiten. Ga moedig voorwaarts in plaats van af te wachten wat er gaat gebeuren. Gezondheid: Denk niet: dat lukt wel, als u niet zeker bent of een manoeuvre wel veilig is. Eerst nadenken en inschatten en dan pas handelen.

STIER
Liefde: U denkt te weten wat er aan de hand is, maar als er nieuwe informatie beschikbaar komt, slaat de twijfel toe. U kunt u afvragen of u op de juiste weg bent. Geld: Volharden in uw weigering om te veranderen is geen slimme strategie. Sta open voor mogelijkheden en kies wat het beste bij u past. Dan houdt u controle. Gezondheid: Verdeel uw aandacht tussen werk en gezondheid. Alleen een juiste balans voorkomt dat u doorslaat naar de verkeerde kant.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen